طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج
خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در ادامه روش درست کردن لازانیا اسفناج لقمه ای را خواهید دید.
لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیای اسفناج را می توان به راحتی سرو و میل نمود. حتی به عنوان اشتهاآور در کنار غذاهای دیگر می توانید آن را سرو کنید.
بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!
طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیای اسفناج:
داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.
لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را مطابق شکل روی هر تکه بمالید. سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده بیرون نزند.
اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.
سپس آنها را روی سینی فر بچینید.
کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.
کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.
سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند. سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.
نوش جان
مطالب مرتبط :
– طرز تهیه لارانیا با گوشت معطر و سبزیجات
– طرز تهیه لارانیا قالبی (تیمپانو)
منابع :
bartarinha.ir
tablespoon.com