چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از رویه ها هم خوشمزه خواهند بود.

زیاد شیرین نیستند و گرم با کمی کره خیلی عالی می شوند. یک چیز دیگر،‌ما در این دستور آشپزی از شیره استفاده می کنیم. احساس کردیم یک طعم پایه ای خوب به اسکون ها می دهد.

اگر شیره ندارید و نمی خواهید به خاطر ۱ قاشق سوپخوری یک شیشه شیره بخرید، اسکون ها بدون آن هم خوشمزه خواهند بود.

فهرست مواد لازم برای تهیه اسکون کدو حلوایی از آنچه معمولاً در این سایت می بینید طولانی تر است.

ما واقعاً می خواستیم این اسکون ها حسابی ادویه دار باشند که یعنی ما مقدار زیادی دارچین، زنجبیل، میخک آسیاب شده و جو هم در خود اسکون ها و هم در مواد رویه ای که روی اسکون های خنک شده می ریزیم استفاده کرده ایم.

 

اسکون کدو حلوایی

 

اسکون چیست ؟

اسکون‌ها Scone بافتی بین نون و شیرینی دارن و در دسته‌ی نون‌های سریع طبقه‌بندی می‌شن. نان‌های سریع (Quick bread) به نون‌هایی می‌گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی‌شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارن .

واژه‌ی اسکون Scone دو تلفظ داره. تلفظ رایج اون در انگلستان اسکان /ˈskɒn/ و تلفظ آمریکایی این نون اسکون /ˈskoʊn/ هست و هر کدوم رو تلفظ کنید کاملا درسته. خمیر اسکون با آرد گندم، آرد جو یا آرد جوی دوسر قابل تهیه است.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
<dمجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه اسکون کدو حلوایی :

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
خامه ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیر ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیره ۱ قاشق سوپخوری
پوره کدو حلوایی ۱/۲ فنجان – ۱۱۳ گرم
کره (سرد، بدون نمک) ۸ قاشق سوپخوری – ۱۱۳ گرم
جوز (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان – ۶۵ گرم
آرد ۲ فنجان – ۲۸۰ گرم

 

  اسکون کدو حلوایی

رویه ی ادویه و کدو حلوایی :

زنجبیل (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
جوز (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
میخک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم
دارچین (آسیاب شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۱ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری

 

رویه شکری ساده :

خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم

 

روش تهیه اسکون کدو حلوایی :

یک توری را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر بزرگ یا دو سینی فر کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید کف سینی را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز را با هم بزنید تا مخلوط شوند.

کره را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید سپس روی مخلوط آرد بریزید. با دو چاقو یا رنده ی خمیر کره را داخل آرد برش دهید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود. این کار ۵ دقیقه طول می کشد.

می توانید این کار را با غذا ساز انجام دهید. در اینصورت مخلوط آرد را داخل کاسه ی غذاساز بریزید و سپس مکعب های کره ی سرد را اضافه کنید. سپس سه تا چهار مرتبه بزنید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود.

در یک کاسه ی دیگر، پوره کدو حلوایی، شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را بزنید تا ترکیب شوند. مواد را داخل مخلوط آرد و کره بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.

 

اسکون کدو حلوایی
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. آن را سه تا چهار مرتبه ورز دهید تا ور بیاید.

اسکون کدو حلوایی
خمیر اسکون کدو حلوایی را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۱۸ سانتی متری پهن کنید. می توانید از وردنه استفاده کنید.

مستطیل را از طول به نصف برش دهید سپس ۴ برش ضربدری هم اندازه ایجاد کنید تا ۸ مثلث به دست بیاید. هر مثلث را به دو مثلث برش دهید تا ۱۶ اسکون به دست بیاید.

اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی را داخل سینی های فر قرار دهید سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

اسکون ها را روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.

 

رویه ی اسکون ها را بریزید:

زمانی که اسکون کدو حلوایی خنک شدند دو مخلوط رویه را درست کنید.
برای درست کردن رویه ی شکری ساده، شکر را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه اضافه کنید.

هم بزنید سپس غلظت را بسنجید. اگر وقتی یک قاشق را در آن فرو می کنید و بالا می آورید مخلوط قطره قطره به داخل ظرف بچکد غلظت مناسب است.

اگر خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر و خامه اضافه کنید. اگر خیلی رقیق بود کمی شکر پودری اضافه کنید.
هر اسکون خنک شده را مستقیماً داخل مخلوط رویه فرو کنید سپس به شکلی که سمت رویه دار آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده قرار دهید.

 

اسکون کدو حلوایی
برای رویه ی ادویه و کدوحلوایی، شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را ترکیب کنید.

هم بزنید و غلظت را بسنجید. به همان ترتیب رویه ی شکری غلظت را تنظیم کنید. با یک قاشق رویه را به شکل زیگزاگی روی هر اسکون بریزید.

اسکون کدو حلوایی
۱۵ دقیقه تا زمانی که رویه خود را بگیرد صبر کنید و سپس نوش جان کنید.

 

روش نگهداری اسکون کدو حلوایی :

بهتر است اسکون کدو حلوایی تازه میل شود. اگر پیش بینی اضافه آمدن آن را می کنید بهترین کار این است که خمیر اسکون خام را فریز کنید.

اسکون های برش خورده را داخل فریزر خنک کنید تا سفت شوند سپس داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. تا ۳ هفته در فریزر قرار دهید.

هنگام استفاده مستقیم از فریزر بیرون بیاورید و در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) بپزید. پخت آنها چند دقیقه بیشتر طول می کشد.

برای نگهداری اسکون کدو حلوایی پخته و رویه دار ما متوجه شده ایم پیچیدن آنها در پوشش پلاستیکی و قرار دادنشان در یخچال بهترین گزینه است.

کمی از رطوبت خود را از دست می دهند ولی باز هم مزه ی شان عالی است.

اسکون کدو حلوایی

 

دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نان رول شیری,افطار ماه رمضان نان رول شیری مناسب سحر و افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر  نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب …

  • طرز تهیه شیرینی بهشتی

     طرز تهیه شیرینی بهشتی آسان و خوشمزه   در تهیه شیرینی بهشتی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : ” آرد ، روغن ، پودر قند ” است و در واقع …

  • شیرینی مصری ,کعک العید, دسر ماه رمضان طرز تهیه شیرینی کعک العید / شیرینی مصری برای عید

    دستور پخت شیرینی کعک العید / شیرینی مصری مناسب عید شیرینی کعک العید یک نوع شیرینی مصری مخصوص عید ها (بویژه عید فطر ) هستش. البته ورژن های عربی و ترکی هم داره که نوع مصری از معروفیت …

  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

  • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

    طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

  • طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین شیرینی حلقه سیب،حلقه سیب و دارچین،شیرینی دارچینی طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین

    طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین مواد لازم : سیب بزرگ : ۴ عدد آرد : یک پیمانه شیر : یک پیمانه تخم مرغ : یک عدد بزرگ نمک : یک چهارم قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی   در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو …

  • طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma

      طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma دستور پخت کیک فاتیح سارما مواد لازم برای تهیه فاتیح سارما : تخم مرغ ۴ عدد  شکر یک و نیم لیوان  آرد ۲ لیوان  کره ۲ ق غ  …

  • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

    طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

  • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

    دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی ماندل بولار طرز تهیه شیرینی ماندل بولار + فیلم | شیرینی عید نوروز | شیرینی سوئیسی

     دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتما آن را بپزید.   …

    • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

      آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

      • تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی

          آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی   کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه …

        • مدل کیک تولد با طرح خرس پو

            بچه ها دوست دارن مدل کیک تولد شون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم زیبای خرس پو یک تم شاد و رنگارنگه برای تولد بچه های شماست که مشترک برای …

          • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

            طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

            • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

              آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

              • طرز تهیه شیرینی کره ای

                   طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد …

                • طرز تهیه بیسکوئیت کاج برای کریسمس

                  می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.   این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. …

                  • طرز تهیه گندمک شب یلدا / شیرین گندمک خانگی

                    طرز تهیه گندمک شب یلدا / گندمک شیرین خانگی گندمک همان دانه‌های گندم برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین، نمکی و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت بسته …

                    • آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

                        آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

                      • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

                        دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

                        • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

                            دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

                          • طرز تهیه کیک اسفنجی فوری

                             روش پخت کیک اسفنجی فوری(بدون نیاز به همزن برقی)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه    مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق چایخوری (آبکرده …

                            • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

                              طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …