دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از رویه ها هم خوشمزه خواهند بود.

زیاد شیرین نیستند و گرم با کمی کره خیلی عالی می شوند. یک چیز دیگر،‌ما در این دستور آشپزی از شیره استفاده می کنیم. احساس کردیم یک طعم پایه ای خوب به اسکون ها می دهد.

اگر شیره ندارید و نمی خواهید به خاطر ۱ قاشق سوپخوری یک شیشه شیره بخرید، اسکون ها بدون آن هم خوشمزه خواهند بود.

فهرست مواد لازم برای تهیه اسکون کدو حلوایی از آنچه معمولاً در این سایت می بینید طولانی تر است.

ما واقعاً می خواستیم این اسکون ها حسابی ادویه دار باشند که یعنی ما مقدار زیادی دارچین، زنجبیل، میخک آسیاب شده و جو هم در خود اسکون ها و هم در مواد رویه ای که روی اسکون های خنک شده می ریزیم استفاده کرده ایم.

 

اسکون کدو حلوایی

 

اسکون چیست ؟

اسکون‌ها Scone بافتی بین نون و شیرینی دارن و در دسته‌ی نون‌های سریع طبقه‌بندی می‌شن. نان‌های سریع (Quick bread) به نون‌هایی می‌گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی‌شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارن .

واژه‌ی اسکون Scone دو تلفظ داره. تلفظ رایج اون در انگلستان اسکان /ˈskɒn/ و تلفظ آمریکایی این نون اسکون /ˈskoʊn/ هست و هر کدوم رو تلفظ کنید کاملا درسته. خمیر اسکون با آرد گندم، آرد جو یا آرد جوی دوسر قابل تهیه است.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
<dمجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه اسکون کدو حلوایی :

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
خامه ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیر ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیره ۱ قاشق سوپخوری
پوره کدو حلوایی ۱/۲ فنجان – ۱۱۳ گرم
کره (سرد، بدون نمک) ۸ قاشق سوپخوری – ۱۱۳ گرم
جوز (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان – ۶۵ گرم
آرد ۲ فنجان – ۲۸۰ گرم

 

  اسکون کدو حلوایی

رویه ی ادویه و کدو حلوایی :

زنجبیل (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
جوز (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
میخک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم
دارچین (آسیاب شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۱ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری

 

رویه شکری ساده :

خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم

 

روش تهیه اسکون کدو حلوایی :

یک توری را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر بزرگ یا دو سینی فر کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید کف سینی را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز را با هم بزنید تا مخلوط شوند.

کره را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید سپس روی مخلوط آرد بریزید. با دو چاقو یا رنده ی خمیر کره را داخل آرد برش دهید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود. این کار ۵ دقیقه طول می کشد.

می توانید این کار را با غذا ساز انجام دهید. در اینصورت مخلوط آرد را داخل کاسه ی غذاساز بریزید و سپس مکعب های کره ی سرد را اضافه کنید. سپس سه تا چهار مرتبه بزنید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود.

در یک کاسه ی دیگر، پوره کدو حلوایی، شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را بزنید تا ترکیب شوند. مواد را داخل مخلوط آرد و کره بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.

 

اسکون کدو حلوایی
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. آن را سه تا چهار مرتبه ورز دهید تا ور بیاید.

اسکون کدو حلوایی
خمیر اسکون کدو حلوایی را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۱۸ سانتی متری پهن کنید. می توانید از وردنه استفاده کنید.

مستطیل را از طول به نصف برش دهید سپس ۴ برش ضربدری هم اندازه ایجاد کنید تا ۸ مثلث به دست بیاید. هر مثلث را به دو مثلث برش دهید تا ۱۶ اسکون به دست بیاید.

اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی را داخل سینی های فر قرار دهید سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

اسکون ها را روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.

 

رویه ی اسکون ها را بریزید:

زمانی که اسکون کدو حلوایی خنک شدند دو مخلوط رویه را درست کنید.
برای درست کردن رویه ی شکری ساده، شکر را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه اضافه کنید.

هم بزنید سپس غلظت را بسنجید. اگر وقتی یک قاشق را در آن فرو می کنید و بالا می آورید مخلوط قطره قطره به داخل ظرف بچکد غلظت مناسب است.

اگر خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر و خامه اضافه کنید. اگر خیلی رقیق بود کمی شکر پودری اضافه کنید.
هر اسکون خنک شده را مستقیماً داخل مخلوط رویه فرو کنید سپس به شکلی که سمت رویه دار آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده قرار دهید.

 

اسکون کدو حلوایی
برای رویه ی ادویه و کدوحلوایی، شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را ترکیب کنید.

هم بزنید و غلظت را بسنجید. به همان ترتیب رویه ی شکری غلظت را تنظیم کنید. با یک قاشق رویه را به شکل زیگزاگی روی هر اسکون بریزید.

اسکون کدو حلوایی
۱۵ دقیقه تا زمانی که رویه خود را بگیرد صبر کنید و سپس نوش جان کنید.

 

روش نگهداری اسکون کدو حلوایی :

بهتر است اسکون کدو حلوایی تازه میل شود. اگر پیش بینی اضافه آمدن آن را می کنید بهترین کار این است که خمیر اسکون خام را فریز کنید.

اسکون های برش خورده را داخل فریزر خنک کنید تا سفت شوند سپس داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. تا ۳ هفته در فریزر قرار دهید.

هنگام استفاده مستقیم از فریزر بیرون بیاورید و در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) بپزید. پخت آنها چند دقیقه بیشتر طول می کشد.

برای نگهداری اسکون کدو حلوایی پخته و رویه دار ما متوجه شده ایم پیچیدن آنها در پوشش پلاستیکی و قرار دادنشان در یخچال بهترین گزینه است.

کمی از رطوبت خود را از دست می دهند ولی باز هم مزه ی شان عالی است.

اسکون کدو حلوایی

 

دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

    دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

  • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

    طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

  • 18373 طرز تهیه انواع باسلوق

    طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

  • طرز تهیه نان ایرلندی با پنیر چدار طرز تهیه نان ایرلندی با پنیر چدار

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۴ فنجان شکر ۲ قاشق سوپخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

    طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

  • طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

      طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص   دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو …

  • طرز تهیه ترافل های رنگی - ترافل خانگی طرز تهیه ترافل رنگی در منزل

    ترافل رنگی را خودتان در منزل بسازید   این سری قصد دارم طرز تهیه ترافل های رنگی (sprinkle) رو بهتون یاد بدم، بیشتر به درد کسایی میخوره که خوش ذوقن و وااااقعا حال و حوصله …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

  • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

    دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت حلوا و خرما طرز تهیه رولت حلوا و خرما برای افطار + فیلم

      دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین …

    • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

        طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی   مواد اولیه : بکینگ پودر ۳/۴ ق چ آرد ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه شکر۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (بزرگ) ۱ عدد …

      • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب - تزیین کیک تولد - تزیین کیک عروسی آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

        آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

        • ژله مورب , ژله مجلسی طرز تهیه ژله مورب در بطری نوشابه

           روش تهیه ژله مورب داخل بطری های اب معدنی یا نوشابه   ژله مورب ، ژله ای شیک و زیباست که درست کردن اون خیلی راحته. استفاده از رنگ های متصاد و ژله بستنی ، این …

          • طرز تهیه شکلات پشمکی , پشمک حاج عبدالله طرز تهیه پشمک حاج عبدالله / شکلات پشمکی

            پشمک حاج عبدالله خانگی / شکلات پشمکی   طرفدار پشمک حاج عبدالله هستید؟ ما به شما یاد می دیم که چطور این شکلات پشمکی های خوشمزه رو خودتون توی منزل یه رنگ و شکل دلخواهتون درست کنین …

            • طرز تهیه حلوای تیره - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

              • شیربرنج , شیر برنج ,افطاری طرز تهیه شیر برنج برای افطار

                دستور پخت شیر برنج برای افطار در ماه رمضان  شیر برنج دسری ایرانی و خوشمزس که بیشتر در ماه رمضان در سفره افطار سرو میشه. بعضی به شیربرنج به جای شکر نمک اضافه می کنند. بعضی …

                • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو - ژله نیمرو طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

                  طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …

                  • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

                    طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

                    • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

                      طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

                      • طرز تهیه و تزیین حلوا طرز تهیه و تزیین حلوا

                        آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

                        • برشهای شکلاتی , شیرینی عید نوروز طرز تهیه برشهای شکلاتی برای عید نوروز

                          دستور تهیه برشهای شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروز   برای پذیرایی از میهمانان نوروزیتان برشهای شکلاتی خانگی تهیه کنید. درست کردن شیرینی های مختلف برای عید نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در …

                          • .jpg دو روش تهیه کاسه شکلاتی

                            طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

                            • طرز تهیه ژله آفتابگردان طرز تهیه ژله آفتابگردان

                                  طرز تهیه ژله آفتابگردان   ژله آفتابگردان ژله ای شیک و مجلسی   مواد اولیه : شکلات یا نسکافه مقدار کمی پودر ژله زرد ۱بسته پودر ژله سبز ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا …

بالا