پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از رویه ها هم خوشمزه خواهند بود.

زیاد شیرین نیستند و گرم با کمی کره خیلی عالی می شوند. یک چیز دیگر،‌ما در این دستور آشپزی از شیره استفاده می کنیم. احساس کردیم یک طعم پایه ای خوب به اسکون ها می دهد.

اگر شیره ندارید و نمی خواهید به خاطر ۱ قاشق سوپخوری یک شیشه شیره بخرید، اسکون ها بدون آن هم خوشمزه خواهند بود.

فهرست مواد لازم برای تهیه اسکون کدو حلوایی از آنچه معمولاً در این سایت می بینید طولانی تر است.

ما واقعاً می خواستیم این اسکون ها حسابی ادویه دار باشند که یعنی ما مقدار زیادی دارچین، زنجبیل، میخک آسیاب شده و جو هم در خود اسکون ها و هم در مواد رویه ای که روی اسکون های خنک شده می ریزیم استفاده کرده ایم.

 

اسکون کدو حلوایی

 

اسکون چیست ؟

اسکون‌ها Scone بافتی بین نون و شیرینی دارن و در دسته‌ی نون‌های سریع طبقه‌بندی می‌شن. نان‌های سریع (Quick bread) به نون‌هایی می‌گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی‌شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارن .

واژه‌ی اسکون Scone دو تلفظ داره. تلفظ رایج اون در انگلستان اسکان /ˈskɒn/ و تلفظ آمریکایی این نون اسکون /ˈskoʊn/ هست و هر کدوم رو تلفظ کنید کاملا درسته. خمیر اسکون با آرد گندم، آرد جو یا آرد جوی دوسر قابل تهیه است.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
<dمجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه اسکون کدو حلوایی :

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
خامه ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیر ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیره ۱ قاشق سوپخوری
پوره کدو حلوایی ۱/۲ فنجان – ۱۱۳ گرم
کره (سرد، بدون نمک) ۸ قاشق سوپخوری – ۱۱۳ گرم
جوز (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان – ۶۵ گرم
آرد ۲ فنجان – ۲۸۰ گرم

 

  اسکون کدو حلوایی

رویه ی ادویه و کدو حلوایی :

زنجبیل (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
جوز (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
میخک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم
دارچین (آسیاب شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۱ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری

 

رویه شکری ساده :

خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم

 

روش تهیه اسکون کدو حلوایی :

یک توری را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر بزرگ یا دو سینی فر کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید کف سینی را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز را با هم بزنید تا مخلوط شوند.

کره را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید سپس روی مخلوط آرد بریزید. با دو چاقو یا رنده ی خمیر کره را داخل آرد برش دهید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود. این کار ۵ دقیقه طول می کشد.

می توانید این کار را با غذا ساز انجام دهید. در اینصورت مخلوط آرد را داخل کاسه ی غذاساز بریزید و سپس مکعب های کره ی سرد را اضافه کنید. سپس سه تا چهار مرتبه بزنید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود.

در یک کاسه ی دیگر، پوره کدو حلوایی، شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را بزنید تا ترکیب شوند. مواد را داخل مخلوط آرد و کره بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.

 

اسکون کدو حلوایی
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. آن را سه تا چهار مرتبه ورز دهید تا ور بیاید.

اسکون کدو حلوایی
خمیر اسکون کدو حلوایی را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۱۸ سانتی متری پهن کنید. می توانید از وردنه استفاده کنید.

مستطیل را از طول به نصف برش دهید سپس ۴ برش ضربدری هم اندازه ایجاد کنید تا ۸ مثلث به دست بیاید. هر مثلث را به دو مثلث برش دهید تا ۱۶ اسکون به دست بیاید.

اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی را داخل سینی های فر قرار دهید سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

اسکون ها را روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.

 

رویه ی اسکون ها را بریزید:

زمانی که اسکون کدو حلوایی خنک شدند دو مخلوط رویه را درست کنید.
برای درست کردن رویه ی شکری ساده، شکر را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه اضافه کنید.

هم بزنید سپس غلظت را بسنجید. اگر وقتی یک قاشق را در آن فرو می کنید و بالا می آورید مخلوط قطره قطره به داخل ظرف بچکد غلظت مناسب است.

اگر خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر و خامه اضافه کنید. اگر خیلی رقیق بود کمی شکر پودری اضافه کنید.
هر اسکون خنک شده را مستقیماً داخل مخلوط رویه فرو کنید سپس به شکلی که سمت رویه دار آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده قرار دهید.

 

اسکون کدو حلوایی
برای رویه ی ادویه و کدوحلوایی، شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را ترکیب کنید.

هم بزنید و غلظت را بسنجید. به همان ترتیب رویه ی شکری غلظت را تنظیم کنید. با یک قاشق رویه را به شکل زیگزاگی روی هر اسکون بریزید.

اسکون کدو حلوایی
۱۵ دقیقه تا زمانی که رویه خود را بگیرد صبر کنید و سپس نوش جان کنید.

 

روش نگهداری اسکون کدو حلوایی :

بهتر است اسکون کدو حلوایی تازه میل شود. اگر پیش بینی اضافه آمدن آن را می کنید بهترین کار این است که خمیر اسکون خام را فریز کنید.

اسکون های برش خورده را داخل فریزر خنک کنید تا سفت شوند سپس داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. تا ۳ هفته در فریزر قرار دهید.

هنگام استفاده مستقیم از فریزر بیرون بیاورید و در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) بپزید. پخت آنها چند دقیقه بیشتر طول می کشد.

برای نگهداری اسکون کدو حلوایی پخته و رویه دار ما متوجه شده ایم پیچیدن آنها در پوشش پلاستیکی و قرار دادنشان در یخچال بهترین گزینه است.

کمی از رطوبت خود را از دست می دهند ولی باز هم مزه ی شان عالی است.

اسکون کدو حلوایی

 

دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

    آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

  • شیرینی شکری کره ای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

    دستور پخت شیرینی شکری کره ای  شیرینی شکری کره ای ، یک شیرینی خشک ترد و خوشمزه است. با تهیه این شیرینی، دهان خود و میهمانانتان را در ایام نوروز شیرین کنید.   مواد لازم: روغن …

  • طرز تهیه شیرینی ماندل بولار طرز تهیه شیرینی ماندل بولار + فیلم | شیرینی عید نوروز | شیرینی سوئیسی

     دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتما آن را بپزید.   …

  • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …

  • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

       کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

  • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

    طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

    طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

  • طرز تهیه اسلایس گردویی

        روش تهیه اسلایس گردویی   اسلایس گردویی به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسری مقوی و خوش طعم برای روزهای روزه داری ماه رمضانه . با ما همراه باشین تا روش …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه گندمک شب یلدا / شیرین گندمک خانگی

    طرز تهیه گندمک شب یلدا / گندمک شیرین خانگی گندمک همان دانه‌های گندم برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین، نمکی و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت بسته …

    • طرز تهیه گلت انار دسر شب یلدا طرز تهیه گلت انار دسر فرانسوی برای شب یلدا (Galette pomegranate)

      طرز تهیه گلت انار برای شب یلدا  با نزدیک شدن به شب یلدا ، در بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز تهیه گلت انار را تقدیم شما عزیزان می کنیم. برای یک بارم …

      • طرز تهیه و تزیین حلوا

        آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

        • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السرایا دسر عربی لذیذ و ساده

          طرز تهیه عیش السرایا دسر عربی بسیار ساده و لذیذ! + عکس عیش السرایا دسری ساده و خوشمزه متعلق به کشورهای عربیه ، پخت اون کار خاصی نداره همون فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین …

          • طرز تهیه مافین باقلوایی

            طرز تهیه مافین باقلوایی   مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی: آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه …