سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه شیرینی اسکون کدو حلوایی | طرز پخت نان سریع | انواع اسکون

دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از رویه ها هم خوشمزه خواهند بود.

زیاد شیرین نیستند و گرم با کمی کره خیلی عالی می شوند. یک چیز دیگر،‌ما در این دستور آشپزی از شیره استفاده می کنیم. احساس کردیم یک طعم پایه ای خوب به اسکون ها می دهد.

اگر شیره ندارید و نمی خواهید به خاطر ۱ قاشق سوپخوری یک شیشه شیره بخرید، اسکون ها بدون آن هم خوشمزه خواهند بود.

فهرست مواد لازم برای تهیه اسکون کدو حلوایی از آنچه معمولاً در این سایت می بینید طولانی تر است.

ما واقعاً می خواستیم این اسکون ها حسابی ادویه دار باشند که یعنی ما مقدار زیادی دارچین، زنجبیل، میخک آسیاب شده و جو هم در خود اسکون ها و هم در مواد رویه ای که روی اسکون های خنک شده می ریزیم استفاده کرده ایم.

 

اسکون کدو حلوایی

 

اسکون چیست ؟

اسکون‌ها Scone بافتی بین نون و شیرینی دارن و در دسته‌ی نون‌های سریع طبقه‌بندی می‌شن. نان‌های سریع (Quick bread) به نون‌هایی می‌گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی‌شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارن .

واژه‌ی اسکون Scone دو تلفظ داره. تلفظ رایج اون در انگلستان اسکان /ˈskɒn/ و تلفظ آمریکایی این نون اسکون /ˈskoʊn/ هست و هر کدوم رو تلفظ کنید کاملا درسته. خمیر اسکون با آرد گندم، آرد جو یا آرد جوی دوسر قابل تهیه است.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
<dمجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه اسکون کدو حلوایی :

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
خامه ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیر ۱ و نیم قاشق سوپخوری
شیره ۱ قاشق سوپخوری
پوره کدو حلوایی ۱/۲ فنجان – ۱۱۳ گرم
کره (سرد، بدون نمک) ۸ قاشق سوپخوری – ۱۱۳ گرم
جوز (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان – ۶۵ گرم
آرد ۲ فنجان – ۲۸۰ گرم

 

  اسکون کدو حلوایی

رویه ی ادویه و کدو حلوایی :

زنجبیل (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
جوز (آسیاب شده) ۱/۸ قاشق چایخوری
میخک ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم
دارچین (آسیاب شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۱ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری

 

رویه شکری ساده :

خامه ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر پودری (الک شده) ۱ فنجان – ۱۲۵ گرم

 

روش تهیه اسکون کدو حلوایی :

یک توری را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر بزرگ یا دو سینی فر کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید کف سینی را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز را با هم بزنید تا مخلوط شوند.

کره را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید سپس روی مخلوط آرد بریزید. با دو چاقو یا رنده ی خمیر کره را داخل آرد برش دهید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود. این کار ۵ دقیقه طول می کشد.

می توانید این کار را با غذا ساز انجام دهید. در اینصورت مخلوط آرد را داخل کاسه ی غذاساز بریزید و سپس مکعب های کره ی سرد را اضافه کنید. سپس سه تا چهار مرتبه بزنید تا مخلوط شبیه به برشتوک درشت با تکه های اندازه نخود کره شود.

در یک کاسه ی دیگر، پوره کدو حلوایی، شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را بزنید تا ترکیب شوند. مواد را داخل مخلوط آرد و کره بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.

 

اسکون کدو حلوایی
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. آن را سه تا چهار مرتبه ورز دهید تا ور بیاید.

اسکون کدو حلوایی
خمیر اسکون کدو حلوایی را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۱۸ سانتی متری پهن کنید. می توانید از وردنه استفاده کنید.

مستطیل را از طول به نصف برش دهید سپس ۴ برش ضربدری هم اندازه ایجاد کنید تا ۸ مثلث به دست بیاید. هر مثلث را به دو مثلث برش دهید تا ۱۶ اسکون به دست بیاید.

اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی را داخل سینی های فر قرار دهید سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

اسکون ها را روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.

 

رویه ی اسکون ها را بریزید:

زمانی که اسکون کدو حلوایی خنک شدند دو مخلوط رویه را درست کنید.
برای درست کردن رویه ی شکری ساده، شکر را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه اضافه کنید.

هم بزنید سپس غلظت را بسنجید. اگر وقتی یک قاشق را در آن فرو می کنید و بالا می آورید مخلوط قطره قطره به داخل ظرف بچکد غلظت مناسب است.

اگر خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر و خامه اضافه کنید. اگر خیلی رقیق بود کمی شکر پودری اضافه کنید.
هر اسکون خنک شده را مستقیماً داخل مخلوط رویه فرو کنید سپس به شکلی که سمت رویه دار آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده قرار دهید.

 

اسکون کدو حلوایی
برای رویه ی ادویه و کدوحلوایی، شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را ترکیب کنید.

هم بزنید و غلظت را بسنجید. به همان ترتیب رویه ی شکری غلظت را تنظیم کنید. با یک قاشق رویه را به شکل زیگزاگی روی هر اسکون بریزید.

اسکون کدو حلوایی
۱۵ دقیقه تا زمانی که رویه خود را بگیرد صبر کنید و سپس نوش جان کنید.

 

روش نگهداری اسکون کدو حلوایی :

بهتر است اسکون کدو حلوایی تازه میل شود. اگر پیش بینی اضافه آمدن آن را می کنید بهترین کار این است که خمیر اسکون خام را فریز کنید.

اسکون های برش خورده را داخل فریزر خنک کنید تا سفت شوند سپس داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. تا ۳ هفته در فریزر قرار دهید.

هنگام استفاده مستقیم از فریزر بیرون بیاورید و در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) بپزید. پخت آنها چند دقیقه بیشتر طول می کشد.

برای نگهداری اسکون کدو حلوایی پخته و رویه دار ما متوجه شده ایم پیچیدن آنها در پوشش پلاستیکی و قرار دادنشان در یخچال بهترین گزینه است.

کمی از رطوبت خود را از دست می دهند ولی باز هم مزه ی شان عالی است.

اسکون کدو حلوایی

 

دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی

 

منبع:سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 7, میانگین امتیاز: 4,14 از 5)
Loading...