یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه گراتین کالباس , سوفله کالباس

طرز تهیه گراتین کالباس

 

گراتین یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود .

این نوع غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و معمولا در یک ظرف مخصوص فر که دیواره ای نسبتا کوتاه دارد در فر و تنور و زیر گریل آماده و با همان ظرف نیز سرو میشود .  واژه گراتن در زبان فرانسه از یک فعل به معنای رنده شده گرفته میشود که به براده های نان سوخاری و پنیر رنده شده اشاره دارد . برای ترکیبات این غذا از ژامبون و ماهی و مرغ و گوشت و سبزیجاتی مانند تره فرنگی و ریشه رازیانه و بادنجان و همچنین پاستاها و سس ها وخامه و پنیر رنده شده گودا و چدار و … پودر نان سوخاری و … استفاده میشود .

* رنگ سطح این غذا به واسطه پنیر رنده شده باید طلایی شود .

* وقتی میگوییم رویه و سطح یک غذا باید گراتینه شود یعنی سطح آن باید طلایی شود .
آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه گراتین کالباس :
آرد (سفید نرم) ۲ق سوپ خوری
تخم مرغ کامل ۴ عدد
کالباس ۲۵۰ گرم
شیر شیر ۲ لیوان
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر (گرویر رنده شده) ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
قارچ تازه ۵۰۰ گرم
خردل ۱ ق مربا خوری

 

طرز تهیه گراتین کالباس , سوفله کالباس

 

طرز تهیه گراتین کالباس
جهت تهیه گراتین کالباس ابتدا قارچ را خرد می کنیم و می شوئیم و سپس آن را با کره قدری سرخ می کنیم و کمی نمک به آن می زنیم و می گذاریم آب آن تبخیر شود .
کالباس را خرد و با قارچ مخلوط می کنیم .آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم. شیر را به تدریج با آرد مخلوط می کنیم ، برای اینکه آرد کاملا در شیر حل شود، مخلوط آرد و شیر را از صافی رد می کنیم . کمی نمک می زنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم ، مرتب به هم می زنیم تا شیر جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم ، زرده را خوب به هم زده ، آن را با شیر که داغ است مخلوط می کنیم. خردل را به آن اضافه کرده ، هم می زنیم . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک و سفید شوند.
قارچ و کالباس را داخل مخلوط زرده و شیر می کنیم . در آخر کار سفیده را می ریزیم و به سرعت مخلوط می کنیم . مایه را در ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، مایه باید ظرف را پر کند. پنیر را روی مایه می پاشیم . ظرف را در کف فری که قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است ، قرار می دهیم . بهتر است ظرف را در سینی فر ، که آب در آن ریخته ایم ، بگذاریم تا سوفله نچسبد و لطیف تر طبخ شود . در فر را می بندیم و حرارت آن را ۵۰ درجه کم می کنیم ، گراتین کالباس (سوفله کالباس ) باید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملا بالا بیاید و روی آن طلایی شود .بعد از آماده شدن باید بلافاصله با همان ظرف سر میز برده شود.
تمام لطف گراتین کالباس (سوفله کالباس) در آن است که کاملا پف کند و داغ مصرف شود، در صورت امکان بهتر است آن را در سر میز روی چراغ های مخصوص بگذاریم که سرد نشود.

 

khorak.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه گراتینه مجلسی

      طرز تهیه گراتینه مجلسی   این گراتینه نوعی فست فوده و خیلی خوشمزش که هم افراد بزرگسال و هم بچه ها از خوردنش لذت میبرن اما بگم که رژیمی نیست و اونایی که رژیمن …

  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

    • طرز تهیه ساندویچ رولتی سبزیجات

         طرز تهیه ساندویچ رولتی رنگارنگ آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل دلمه ای (زرد خام یا کبابی خورد شده) ۱عدد کلم بنفش …

      • طرز تهیه بادمجان برگر

          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

        • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

          آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …

          • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

                آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

            • طرز تهیه پیتزا رولی

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا ۳ عدد فلفل دلمه ای زرد …

              • میان وعده خوشمزه برای بچه ها

                  یک ساندویچ خوشمزه برای زنگ تفریح کودک  با فرا رسیدن فصل مدرسه ها می خواهیم یک میان وعده خوشمزه و جدید برای فرزندان دلبندتان به شما پیشنهاد دهیم, با ما همراه باشید. مواد لازم …

                • طرز تهیه سوسیس و کالباس

                  آموزش تهیه سوسیس و کالباس خونگی برای مامانای نازنینیه که می دونن انواع بازاری این خوراکی سالم و بهداشتی نیستن! مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ …

                  • طرز تهیه کیک پیتزا

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه کیک پیتزا برای ۴ نفر : جعفری یک قاشق سوپ خوری (ریز شده) پنیر پیتزا نصف پیمانه (رنده شده) ماست نصف پیمانه …

                    • طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی

                      طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی) …

                      • طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی

                              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ) فلفل سیاه به میزان لازم …

                        • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

                          دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

                          • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

                            طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

                            • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

                                پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …