چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات

 

دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات :
این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات درست کردن غذایی ساده و خوشمزه ذهن خیلی از خانم‌ها را به خود مشغول می‌کند.
در این مطلب را به شما آموزش می‌دهم. امیدوارم این غذای خوشمزه و سبک را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

رولت مرغ و بروکلی

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
 
مواد لازم:

یک عدد کلم بروکلی متوسط
۴ عدد سینه مرغ
۴ تکه پنیر خامه‌ای
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

نصف فنجان شیر
نصف فنجان آب گوشت (می‌توانید از عصاره گوشت نیز استفاده کنید)
فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
 
طرز تهیه:

ابتدا کلم بروکلی را به مدت ۵ دقیقه در آب نمک بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید. (پختن بیش از حد سبزیجات، مواد معدنی آن‌ها را از بین می‌برد و خاصیت خود را از دست می‌دهند.)
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس یا  ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید سپس سینه مرغ را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نازک شود.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
کیسه فریزر را از روی یک طرف سینه مرغ بردارید و با نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.
پنیر‌های خرد شده و چند تکه  کلم بروکلی را روی مرغ‌های مزه‌دار شده قراردهید. برای هر سینه مرغ یک تکه کوچک پنیر کافی است سپس آنها را با مواد درونش لوله کنید، کیسه فریزر طرف دیگر به شما کمک می‌کند که دستتان کثیف نشود و بهتر مرغ را لوله کنید.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

 

دوطرف آن را با خلال دندان ببندید تا مواد داخل آن هنگام پخت، بیرون نریزد.
این رولت‌ها را روی دمای متعادل گاز در ماهی‌تابه قرار دهید تا گوشت آنها سفید شود، دقت کنید سرخ کردن زیاد، آنها را خشک می‌کند و گوشت مرغ سفت می‌شود.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
رولت‌ها را بعد از سرخ کردن در سینی فر (که سطح آن را قبلا چرب کرده‌اید) بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
در این مدت آبگوشت و یا عصاره آن را با شیر مخلوط کرده و پاپریکا، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه با رولت‌ها حرارت دهید.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

 

زمان پخت این رولت تقریبا یک ساعت می‌باشد و مواد آن قابل دسترس است.

 

رولت مرغ و پیازچه

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و پیازچه

 
مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
⅓ فنجان پیازچه تازه
۴ قاشق غذا خوری پنیر موزارلا
نمک و فلفل به مقدار لازم
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و پیازچه

 

طرز تهیه :

فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید تا گرم شود.
تکه‌های مرغ را با چاقو، از یک طرف ببرید و آن را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نازک شود.
پنیر پارمسان را با پیاز‌چه و فلفل دلمه خرد شده، مخلوط کنید و روی ورقه‌های مرغ  قرار دهید و در آخر یک قاشق پنیر موزارلا را به مخلفات اضافه کنید و آن را لوله کنید. برای باز نشدن رولت، از خلال استفاده کنید.
رولت‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در ظرف مخصوص فر، که قبلا با روغن زیتون سطح آن را چرب کرده اید، قرار دهید. رولت‌ها را در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود و آن را با فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و یا سس تزیین کنید.
این رولت به عنوان پیش غذا و یا شام سبک، اشتهای اعضای خانواده را بازمی‌کند همچنین می‌توانید این رولت‌ها را برای مهمانی‌های عصرانه آماده کنید.

 

وبلاگ ورچین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه رولت ژامبون و سیب زمینی

        رولت ژامبون و سیب زمینی   رولت ژامبون و سیب زمینی غذای خوشمزه و خوشرنگیه که برای پذیرایی شام مناسبه. بچه ها هم اونو می پسندن. در ضمن به راحتی میشه تزیین و سرو …

  • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

    طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

    آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

  • طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا غذایی سالم ، سریع و خوشمزه برای شام و ناهار و سحری

    طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا کتلت ماهی قزل آلا غذایی خوشمزه و سالم است که می توانید در وعده های نهار و شام سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد. …

    • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

      طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

      • طرز تهیه حلیم گوشت

        طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

        • طرز تهیه کوکوی گل کلم

          طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

          • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

            آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

            • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

              طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

              • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                • طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده

                  طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده) نمک طبق ذائقه …

                  • طرز تهیه بادمجان فنری

                      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

                    • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                              مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

                      • لازانیا با ژامبون گوشت

                        لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

                        • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                          دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                          • طرز تهیه پای چوپان + عکس

                            طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

                            • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

                              روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …