چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات

 

دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات :
این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات درست کردن غذایی ساده و خوشمزه ذهن خیلی از خانم‌ها را به خود مشغول می‌کند.
در این مطلب را به شما آموزش می‌دهم. امیدوارم این غذای خوشمزه و سبک را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

رولت مرغ و بروکلی

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
 
مواد لازم:

یک عدد کلم بروکلی متوسط
۴ عدد سینه مرغ
۴ تکه پنیر خامه‌ای
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

نصف فنجان شیر
نصف فنجان آب گوشت (می‌توانید از عصاره گوشت نیز استفاده کنید)
فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
 
طرز تهیه:

ابتدا کلم بروکلی را به مدت ۵ دقیقه در آب نمک بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید. (پختن بیش از حد سبزیجات، مواد معدنی آن‌ها را از بین می‌برد و خاصیت خود را از دست می‌دهند.)
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس یا  ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید سپس سینه مرغ را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نازک شود.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
کیسه فریزر را از روی یک طرف سینه مرغ بردارید و با نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.
پنیر‌های خرد شده و چند تکه  کلم بروکلی را روی مرغ‌های مزه‌دار شده قراردهید. برای هر سینه مرغ یک تکه کوچک پنیر کافی است سپس آنها را با مواد درونش لوله کنید، کیسه فریزر طرف دیگر به شما کمک می‌کند که دستتان کثیف نشود و بهتر مرغ را لوله کنید.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

 

دوطرف آن را با خلال دندان ببندید تا مواد داخل آن هنگام پخت، بیرون نریزد.
این رولت‌ها را روی دمای متعادل گاز در ماهی‌تابه قرار دهید تا گوشت آنها سفید شود، دقت کنید سرخ کردن زیاد، آنها را خشک می‌کند و گوشت مرغ سفت می‌شود.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی
رولت‌ها را بعد از سرخ کردن در سینی فر (که سطح آن را قبلا چرب کرده‌اید) بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
در این مدت آبگوشت و یا عصاره آن را با شیر مخلوط کرده و پاپریکا، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه با رولت‌ها حرارت دهید.

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و بروکلی

 

زمان پخت این رولت تقریبا یک ساعت می‌باشد و مواد آن قابل دسترس است.

 

رولت مرغ و پیازچه

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و پیازچه

 
مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
⅓ فنجان پیازچه تازه
۴ قاشق غذا خوری پنیر موزارلا
نمک و فلفل به مقدار لازم
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

 

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات , رولت مرغ و پیازچه

 

طرز تهیه :

فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید تا گرم شود.
تکه‌های مرغ را با چاقو، از یک طرف ببرید و آن را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نازک شود.
پنیر پارمسان را با پیاز‌چه و فلفل دلمه خرد شده، مخلوط کنید و روی ورقه‌های مرغ  قرار دهید و در آخر یک قاشق پنیر موزارلا را به مخلفات اضافه کنید و آن را لوله کنید. برای باز نشدن رولت، از خلال استفاده کنید.
رولت‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در ظرف مخصوص فر، که قبلا با روغن زیتون سطح آن را چرب کرده اید، قرار دهید. رولت‌ها را در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود و آن را با فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و یا سس تزیین کنید.
این رولت به عنوان پیش غذا و یا شام سبک، اشتهای اعضای خانواده را بازمی‌کند همچنین می‌توانید این رولت‌ها را برای مهمانی‌های عصرانه آماده کنید.

 

وبلاگ ورچین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

    طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

  • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

      طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

    طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

  • طرز تهیه خورش مسما بادمجان طرز تهیه خورش مسما بادمجان خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه خورش مسما بادمجان دربخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه خورش مسما بادمجان که یکی از خورش های اصیل و خوشمزه مجلسی است را تقدیمتان می کنیم. برای تهیه این خورش از …

  • طرز تهیه کباب فیله رول میکس

    طرز تهیه کباب فیله رول میکس کباب فیله رول میکس غذایی خوشمزه ، شیک و مجلسی است که تهیه آن هم راحت است .   مواد لازم •    فیله گوساله: ۴۰۰ گرم •    هویج: یک …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

  • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

    طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • طرز تهیه کله پاچه

    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …