یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه کیک برنجی, کیک برنجی کره ای

دستور تهیه کیک برنجی با بادام هندی 

کیک برنجی با بادام هندی از کیک های مخصوص کره ای هاست. طرز تهیه آن سخت نیست. با ما همراه شوید تا در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی، دو روش تهیه کیک برنجی کره ای با بادام هندی را آموزش دهیم.

 

طرز تهیه کیک برنجی, کیک برنجی کره ای

روش اول پخت کیک برنجی :

مواد لازم :

برنج (ترجیحا هندی) ۴ فنجان
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیل (مکعبی خرد شده) به میزان لازم
پودر هل سبز به میزان لازم
آب ۴ فنجان
شیره قند ۴ فنجان

 

طرز تهیه :

برای تهیه کیک برنجی ، برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید. برنج خشک شده را آسیاب کنید.

ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیاب شده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط نمایید.

خواهید دید که کمی نرم می شود، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا مواد سرد شود.

بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید.

روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

 

طرز تهیه کیک برنجی, کیک برنجی کره ای

 

روش دوم پخت کیک برنجی :

مواد لازم :

آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر نصف فنجان
برنج (پخته شده) ۳ فنجان
تخم مرغ (زده شده) ۲ عدد
نمک ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک برنجی :

تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید.

سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید. با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید.

آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد.

آن را بپزید تا زمانی که دو طرف آن قهوه ای شود.

با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

 

طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی 

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا / شیرینی عید

    روش پخت شیرینی گل مینا برای عید نوروز   شیرینی گل مینا یک شیرینی بسیار شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی های رسمی مثل عید نوروز است. این شیرینی زیبا را در رنگ های مختلف …

    • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

      چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

      • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

        دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

        • شیرینی صدفی , شیرینی میدیا طرز تهیه شیرینی صدفی / شیرینی میدیا

          دستور پخت شیرینی صدفی شیرینی صدفی یا شیرینی مدیا با ظاهری لایه لایه و صدف مانند و طعمی شبیه به زولبیا و بامیه هست. این شیرینی شیک و خوشمزه را برای افطار درست کنین.   مواد …