سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو

مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک :
تمشک (سیاه) ۳ فنجان
برگ نعنا ربع فنجان
عسل ربع فنجان
آب لیمو ۲ ق.غ
تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ
کاغذ پوستی میزان لازم

 

طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا
طرز تهیه لواشک تمشک:

فر را بگذارید در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم شود.
تمشک ها،برگ های نعنا،عسل،تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و
آنها را ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند.
اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید،این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.
روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید.
پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید.
این سینی را داخل فر بگذارید و حدود ۶ ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.
سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید.
سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.
در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید.
بهتر است برای نگهداری به مدتی طولانی تر،لواشک تمشک را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.
برای سرو کردن لواشک تمشک کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید.

 

خواص تمشک:

تمشک ملین و مدر است.
شربت تمشک تب بر است.
تمشک رقیق کننده خون است.
برای پاک نمودن معده و روده به مدت چند روز به صورت ناشتا تمشک میل بفرمایید.
خوردن تمشک برای تقویت قلب مفید می‌باشد.
تمشک خونروی از سینه را قطع می‌کند.
تمشک خونروی از رحم را بند می‌آورد.
کسانی که فشار خون دارند از خوردن تمشک فراموش نکنند.
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از چربی خون رنج می برید بهتر است فریز کردن تمشک را حتما در دستور کارتان قرار دهید.
مصرف تمشک به واسطه دارا بودن مقادیر فراوان ویتامین ث در مادران شیرده مفید است.مادران شیرده در طول روز حتماً از ۲ نوع میوه حاوی ویتامین «ث» نظیر: تمشک، توت فرنگی، مرکبات، لیموترش، جعفری، بروکلی، فلفل دلمه و گوجه فرنگی و… استفاده کنند.

و بسیاری خواص دیگر

 

 

سوران/هفت گنج



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

     روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

  • لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

    دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

    روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

  • طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

      طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

  • طرز تهیه لواشک چند آلو به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه لواشک چند آلو    لواشک یکی از سالم ترین تنقلات و مورد علاقه کوچیک و بزرگه البته اگه توی منزل اونو درست کنین. بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین روش برای …

  • طرز تهیه لواشک هفت میوه به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه لواشک هفت میوه   لواشک های میوه ای از آن دسته خوراکی هایی هستند که اکثر افراد در هر سنی به آن علاقه دارند . لواشک هفت میوه که در ادامه …

  • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

    لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

  • طرز تهیه لواشک توت فرنگی

    لواشک توت فرنگی، خوش عطر و خوش طعم   توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک …

  • طرز تهیه لواشک انبه خانگی

     لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

  • طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

    لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه لواشک انبه خانگی

     لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

  • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

    دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

  • طرز تهیه مربای گل گاوزبان

      طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

  • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

    طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

  • طرز تهیه مربای آناناس

        روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

    دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

  • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

  • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

    روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

    دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

  • طرز تهیه لواشک آلو

        درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و می‌تونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی …

  • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

    روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

  • طرز تهیه مربای زرشک

    طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

  • طرز تهیه سس آلفردو

     طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …