چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

طرز تهیه لواشک تمشک

مواد لازم برای لواشک تمشک

تمشک (سیاه)۳ فنجان
برگ نعناربع فنجان
عسلربع فنجان
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
تراشه های پوست لیمو۲ قاشق غذاخوری
کاغذ پوستیبه میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه لواشک تمشک:

فر را بگذارید در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم شود.
تمشک ها، برگ های نعنا، عسل، تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و آنها را ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند.
اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید، این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.
روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید.
پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید.
این سینی را داخل فر بگذارید و حدود ۶ ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.

سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید.
سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.
در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید.
بهتر است برای نگهداری لواشک تمشک به مدتی طولانی تر آن را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.
برای سرو کردن لواشک تمشک کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید.

تمشک

پیشنهاد می کنم به بخش طرز تهیه انواع لواشک خوشمزه در مجله تصویر زندگی هم سری بزنید و  این لواشک های خوشمزه رو امتحان کنید

خواص تمشک:

تمشک ملین و مدر است.
شربت تمشک تب بر است.
تمشک رقیق کننده خون است.
برای پاک نمودن معده و روده به مدت چند روز به صورت ناشتا تمشک میل بفرمایید.
خوردن تمشک برای تقویت قلب مفید می‌باشد.

تمشک خونروی از سینه را قطع می‌کند.
تمشک خونروی از رحم را بند می‌آورد.
کسانی که فشار خون دارند از خوردن تمشک فراموش نکنند.
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از چربی خون رنج می برید بهتر است فریز کردن تمشک را حتما در دستور کارتان قرار دهید.
مصرف تمشک به واسطه دارا بودن مقادیر فراوان ویتامین ث در مادران شیرده مفید است.مادران شیرده در طول روز حتماً از ۲ نوع میوه حاوی ویتامین «ث» نظیر: تمشک، توت فرنگی، مرکبات، لیموترش، جعفری، بروکلی، فلفل دلمه و گوجه فرنگی و… استفاده کنند.

و بسیاری خواص دیگر

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 9, میانگین امتیاز: 3,78 از 5)
Loading...