سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

Rainbow tie-dye surprise cake

مواد اولیه :
کیک پوند (یا چهار بسته پودر آماده کیک پوند (هر بسته ۴۵۰ گرم))۴ عدد
رنگ خوراکی۵ رنگ به دلخواه
خمیر فوندانت (۶ رنگ به دلخواه)۸۴۰ گرم

 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی :
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. خمیر دو کیک پوند را آماده کرده و آن را بین ۵ کاسه تقسیم کنید. با استفاده از رنگ خوراکی خمیرها را به رنگ دلخواه درآورید. بطور مثال صورتی، زرد، آبی، نارنجی و سبز.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیداخل یک قالب لوف به طول ۴۰ و عرض و ارتفاع ۱۰ سانتی متر را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید بطوری که مقداری از کاغذ بیرون از لبه های قالب بماند. اگر از ورق آلومنیوم استفاده نمی کنید باید قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. سپس خمیرهای رنگی را درون قیف پلاستیکی ریخته و یا با استفاده از قاشق بصورت نامنظم و لایه لایه در قالب روی یکدیگر پخش کنید تا کل خمیرها تمام و قالب تا دو سوم پر شود.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیطرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیکیک را در فر قرار داده تا پخته شود و پس از پخت از فر درآورده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. وقتی کیک رنگی خنک شد آنرا از عرض برش های عمودی به اندازه ی کمی نازکتر از ارتفاع قالب مورد نظر بدهید و آنها را در ظرفی برای حداقل یک ساعت درون فریزر قرار دهید تا زمانی که کاملا سفت و منجمد شوند.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیبرش های کیک را از فریزر خارج کرده و با قالب مورد نظر آنها را قالب بزنید و دوباره آنها را در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیدر حالی که قطعات قالب زده در حال خنک و سفت شدن در فریزر هستند مخلوط کیک ساده را آماده کنید. پس از پوشاندن قالب لوف (با اندازه ای که قبلا ذکر شد) با ورق آلومینیوم لایه نازکی از مخلوط کیک را در آن بریزید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیسپس قطعات منجمد کیک را از فریزر خارج کرده و به صورت ایستاده و در کنار هم به آهستگی طوری که به انتهای قالب نرسند درون خمیر فرو برده و بچینید. قطعات کیک باید دقیقا در مرکز خمیر و در یک ردیف مستقیم باشند. با پایپ کردن مابقی خمیر با استفاده از قیف پلاستیکی در کنار قطعات کیک جای آنها را در مرکز مخلوط کیک محکم کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیوقتی مطمئن شدید که قطعات منجمد کیک در مرکز مخلوط و در یک ردیف مستقیم قرار گرفته اند مابقی خمیر را روی آنها به آرامی پایپ کنید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیوقتی تمام قطعات با خمیر پوشانده شدند روی خمیر را صاف کنید و آنرا برای پخت در فر قرار دهید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیطی فرآیند پخت کیک خیلی زود پف می کند و روی آن قهوه ای می شود اما پخت کامل کیک گاهی از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول خواهد کشید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی 

بعد از اطمینان از پخت کیک و خارج کردن آن از فر آنرا با همان قالب لوف به مدت ۲۰ دقیقه روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. بعد از اتمام ۲۰ دقیقه کیک را از قالب درآورده و مستقیما روی قفسه سیمی برای ۲ ساعت قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از اطمینان از خنک بودن کیک لایه پف کرده روی کیک و در صورت نیاز زیر کیک را صاف بریده و برای تزیین آماده کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیسطوح رویی و کناری کیک را با خامه زده شده یا انواع باترکریم بپوشانید و آنرا در فریزر و درصورت کمبود جا در یخچال قرار دهید. به فراستینگ خامه ای اجازه دهید تا در یخچال سفت و برای پوشاندن با فوندانت آماده شود.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی 

در حالی که کیک در حال خنک شدن است فوندانت را آماده کنید.

خمیر فوندانت را به شش قسمت تقریبا مساوی نقسیم کرده و سپس آنرا با رنگ های خوراکی مورد نظر رنگ کنید. فوندانت های رنگی جداگانه را کنار یکدیگر قرار داده و سپس آنها را از دو طرف با هم برداشته بپیچانید و رول کنید تا نهایتا یک طرح رنگی مرمری شکل به دست آید. مخلوط کردن و پیچاندن خمیرها در همین حد کافی است. در صورت پیچاندن یا ضربه زدن به خمیر طرح مرمری از بین خواهد رفت و رنگ ها در هم محو و ناپیدا خواهند شد.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیسپس روی یک سطح صاف کاغذ روغنی پهن کرده و با استفاده از یک وردنه چرب خمیر را به طول ۶۰ و عرض ۴۰ پهن کنید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیکیک را از فریزر یا یخچال خارج کرده و فوندانت را دور وردنه رول کرده و برداشته و به آرامی سطح کیک را با آن بپوشانید و سطح خارجی فوندانت را صاف کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیبا استفاده از یک چاقو لبه های اضافی فوندانت را بریده و جدا کنید و یک حاشیه یا لبه به رنگ دلخواه دور بخش پایینی کیک بکشید و بچسبانید و آنرا در یخچال قرار دهید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیپس از خارج کردن از یخچال آنرا با شمع رنگی و یا هر چیز دلخواه تزیین کنید. زمان سرو به آن برش های عمودی بدهید تا طرح پنهان میان آن نمایان و میهمانان شما سورپرایز شوند. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانیطرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی 

 

طرز تهیه کیک پوند:

مواد لازم:
آرد همه منظوره ۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر دو و نیم پیمانه
کره نرم شده یا روغن نباتی ۱ پیمانه
عصاره وانیل یا بادام ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ ۵ عدد
شیر تبخیر شده یا شیر معمولی ۱ پیمانه

طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و روشن کنید. کف و دیواره های داخلی یک قالب لوف به طول ۲۵ و عرض و ارتفاع ۱۰ سانتی متر را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا با یک تکه ورق آلومینیوم بپوشانید بطوری که مقداری از لبه های ورق بیرون از قالب بماند.
در کاسه ای متوسط آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. در کاسه ای بزرگ پودر شکر و کره و تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن برقی و دور کُند حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس سرعت هم زن را به تند افزایش دهید و حدود ۵ دقیقه با همین سرعت تند مخلوط را هم بزنید.
مخلوط آرد و شیر را بطور متناوب و در چند مرحله به مخلوط شکر اضافه کنید به این صورت که ابتدا یک سوم آرد سپس نیمی از شیر و بعد نیمی از آرد باقیمانده و سپس نیم مابقی شیر و در پایان باقیمانده ی آرد را اضافه کنید و بعد از هربار افزودن مخلوط را با سرعت کُند هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
خمیر به دست آمده را در قالب مورد نظر ریخته و آنرا در طبقه وسط فر قرار دهید. اگر در قالب لوف ریخته اید حدود ۵۵ تا ۶۰ دقیقه پخت کیک زمان می برد اما در قالب کیک غذای فرشته یا قالب های شیار دار که بزرگتر هستند بک ساعت و ۱۰ دقیقه تا یک ساعت و ۲۰ دقیقه زمان می برد.
بعد از گذشت ۶۰ دقیقه اگر خلال چوبی را در مرکز آن فرو بردیم و تمیز بیرون آمد کیک پخته است. بعد از خارج کردن از فر حدود ۲۰ دققه در همان قالب اولیه اجازه دهید تا کیک خنک شود. و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه کیک را از قالب درآورده و حدود ۲ ساعت اجازه دهید تا کاملا خنک و برای هرگونه تزیین آماده شود.

 

tablespoon.com/سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت عصرانه ای خوشمزه

    طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت امروز در بخش نان، شیرینی، دسر طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چالکت را برای شما عزیزان انتخاب کرده ایم. کیک شکلاتی یکی از انواع کیک پر طرفدار و خوشمزه اس …

  • طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی برای پذیرایی عید نوروز امسال

    طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید. این …

  • طرز تهیه ژله رز سیب

    روش تهیه ژله رز سیب   میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا …

  • طرز تهیه کیک شیفون

    کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

  • شیرینی نخودچی شکلاتی طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی

    دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی     شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص …

  • طرز تهیه گلت انار دسر شب یلدا طرز تهیه گلت انار دسر فرانسوی برای شب یلدا (Galette pomegranate)

    طرز تهیه گلت انار برای شب یلدا  با نزدیک شدن به شب یلدا ، در بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز تهیه گلت انار را تقدیم شما عزیزان می کنیم. برای یک بارم …

  • طرز تهیه رولت خرما طرز تهیه رولت خرما دسری مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان و مراسم های مذهبی

    طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بخصوص در ماه رمضان و مراسم مذهبیه. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه رولت خرما که بسیار …

  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

  • طرز تهیه حلوای شکم پر

    طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

  • طرز تهیه نان روغنی سنتی , نان روغنی آذزی طرز تهیه نان روغنی سنتی آذربایجان بدون نیاز به فر نان صبحانه لذیذ

    طرز تهیه نان روغنی سنتی در منزل  طرز تهیه نان روغنی سنتی آذری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی بیاموزید. این نان روغنی های خوشمزه و لذیذ را بپزین و از طعمش لذت ببرید. با …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

    دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

  • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …