جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

Rainbow tie-dye surprise cake

مواد اولیه :
کیک پوند (یا چهار بسته پودر آماده کیک پوند (هر بسته ۴۵۰ گرم))۴ عدد
رنگ خوراکی۵ رنگ به دلخواه
خمیر فوندانت (۶ رنگ به دلخواه)۸۴۰ گرم

 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی :
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. خمیر دو کیک پوند را آماده کرده و آن را بین ۵ کاسه تقسیم کنید. با استفاده از رنگ خوراکی خمیرها را به رنگ دلخواه درآورید. بطور مثال صورتی، زرد، آبی، نارنجی و سبز.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

داخل یک قالب لوف به طول ۴۰ و عرض و ارتفاع ۱۰ سانتی متر را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید بطوری که مقداری از کاغذ بیرون از لبه های قالب بماند. اگر از ورق آلومنیوم استفاده نمی کنید باید قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. سپس خمیرهای رنگی را درون قیف پلاستیکی ریخته و یا با استفاده از قاشق بصورت نامنظم و لایه لایه در قالب روی یکدیگر پخش کنید تا کل خمیرها تمام و قالب تا دو سوم پر شود.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی
طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

کیک را در فر قرار داده تا پخته شود و پس از پخت از فر درآورده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. وقتی کیک رنگی خنک شد آنرا از عرض برش های عمودی به اندازه ی کمی نازکتر از ارتفاع قالب مورد نظر بدهید و آنها را در ظرفی برای حداقل یک ساعت درون فریزر قرار دهید تا زمانی که کاملا سفت و منجمد شوند.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

برش های کیک را از فریزر خارج کرده و با قالب مورد نظر آنها را قالب بزنید و دوباره آنها را در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

در حالی که قطعات قالب زده در حال خنک و سفت شدن در فریزر هستند مخلوط کیک ساده را آماده کنید. پس از پوشاندن قالب لوف (با اندازه ای که قبلا ذکر شد) با ورق آلومینیوم لایه نازکی از مخلوط کیک را در آن بریزید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

سپس قطعات منجمد کیک را از فریزر خارج کرده و به صورت ایستاده و در کنار هم به آهستگی طوری که به انتهای قالب نرسند درون خمیر فرو برده و بچینید. قطعات کیک باید دقیقا در مرکز خمیر و در یک ردیف مستقیم باشند. با پایپ کردن مابقی خمیر با استفاده از قیف پلاستیکی در کنار قطعات کیک جای آنها را در مرکز مخلوط کیک محکم کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

وقتی مطمئن شدید که قطعات منجمد کیک در مرکز مخلوط و در یک ردیف مستقیم قرار گرفته اند مابقی خمیر را روی آنها به آرامی پایپ کنید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

وقتی تمام قطعات با خمیر پوشانده شدند روی خمیر را صاف کنید و آنرا برای پخت در فر قرار دهید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

طی فرآیند پخت کیک خیلی زود پف می کند و روی آن قهوه ای می شود اما پخت کامل کیک گاهی از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول خواهد کشید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

 

بعد از اطمینان از پخت کیک و خارج کردن آن از فر آنرا با همان قالب لوف به مدت ۲۰ دقیقه روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. بعد از اتمام ۲۰ دقیقه کیک را از قالب درآورده و مستقیما روی قفسه سیمی برای ۲ ساعت قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از اطمینان از خنک بودن کیک لایه پف کرده روی کیک و در صورت نیاز زیر کیک را صاف بریده و برای تزیین آماده کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

سطوح رویی و کناری کیک را با خامه زده شده یا انواع باترکریم بپوشانید و آنرا در فریزر و درصورت کمبود جا در یخچال قرار دهید. به فراستینگ خامه ای اجازه دهید تا در یخچال سفت و برای پوشاندن با فوندانت آماده شود.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

 

در حالی که کیک در حال خنک شدن است فوندانت را آماده کنید.

خمیر فوندانت را به شش قسمت تقریبا مساوی نقسیم کرده و سپس آنرا با رنگ های خوراکی مورد نظر رنگ کنید. فوندانت های رنگی جداگانه را کنار یکدیگر قرار داده و سپس آنها را از دو طرف با هم برداشته بپیچانید و رول کنید تا نهایتا یک طرح رنگی مرمری شکل به دست آید. مخلوط کردن و پیچاندن خمیرها در همین حد کافی است. در صورت پیچاندن یا ضربه زدن به خمیر طرح مرمری از بین خواهد رفت و رنگ ها در هم محو و ناپیدا خواهند شد.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

سپس روی یک سطح صاف کاغذ روغنی پهن کرده و با استفاده از یک وردنه چرب خمیر را به طول ۶۰ و عرض ۴۰ پهن کنید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

کیک را از فریزر یا یخچال خارج کرده و فوندانت را دور وردنه رول کرده و برداشته و به آرامی سطح کیک را با آن بپوشانید و سطح خارجی فوندانت را صاف کنید.

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

با استفاده از یک چاقو لبه های اضافی فوندانت را بریده و جدا کنید و یک حاشیه یا لبه به رنگ دلخواه دور بخش پایینی کیک بکشید و بچسبانید و آنرا در یخچال قرار دهید. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

پس از خارج کردن از یخچال آنرا با شمع رنگی و یا هر چیز دلخواه تزیین کنید. زمان سرو به آن برش های عمودی بدهید تا طرح پنهان میان آن نمایان و میهمانان شما سورپرایز شوند. 

طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی
طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

 

 

طرز تهیه کیک پوند:

مواد لازم:
آرد همه منظوره ۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر دو و نیم پیمانه
کره نرم شده یا روغن نباتی ۱ پیمانه
عصاره وانیل یا بادام ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ ۵ عدد
شیر تبخیر شده یا شیر معمولی ۱ پیمانه

طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و روشن کنید. کف و دیواره های داخلی یک قالب لوف به طول ۲۵ و عرض و ارتفاع ۱۰ سانتی متر را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا با یک تکه ورق آلومینیوم بپوشانید بطوری که مقداری از لبه های ورق بیرون از قالب بماند.
در کاسه ای متوسط آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. در کاسه ای بزرگ پودر شکر و کره و تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن برقی و دور کُند حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس سرعت هم زن را به تند افزایش دهید و حدود ۵ دقیقه با همین سرعت تند مخلوط را هم بزنید.
مخلوط آرد و شیر را بطور متناوب و در چند مرحله به مخلوط شکر اضافه کنید به این صورت که ابتدا یک سوم آرد سپس نیمی از شیر و بعد نیمی از آرد باقیمانده و سپس نیم مابقی شیر و در پایان باقیمانده ی آرد را اضافه کنید و بعد از هربار افزودن مخلوط را با سرعت کُند هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
خمیر به دست آمده را در قالب مورد نظر ریخته و آنرا در طبقه وسط فر قرار دهید. اگر در قالب لوف ریخته اید حدود ۵۵ تا ۶۰ دقیقه پخت کیک زمان می برد اما در قالب کیک غذای فرشته یا قالب های شیار دار که بزرگتر هستند بک ساعت و ۱۰ دقیقه تا یک ساعت و ۲۰ دقیقه زمان می برد.
بعد از گذشت ۶۰ دقیقه اگر خلال چوبی را در مرکز آن فرو بردیم و تمیز بیرون آمد کیک پخته است. بعد از خارج کردن از فر حدود ۲۰ دققه در همان قالب اولیه اجازه دهید تا کیک خنک شود. و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه کیک را از قالب درآورده و حدود ۲ ساعت اجازه دهید تا کاملا خنک و برای هرگونه تزیین آماده شود.

 

tablespoon.com/سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کیک طرح دار - کیک سورپرابز تولد - کیک سورپرابز ولنتاین کیک سورپرایز ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)   برای تهیه این کیک، ابتدا یک کیک از پیش آماده شده به رنگ دلخواه را مانند شکل، با ضخامت حدود ۱-۲ سانتیمتر برش زده و با شکل …

  • کیک ,پخت کیک, شیرینی پزی ,آموزش شیرینی پزی ,آموزش پخت کیک ,کیک اسفنجی ,پف کردن کیک ,چسبیدن کیک ,نکات مهم پخت کیک ,ترفند پخت کیک ,فوت و فن پخت کیک, خوب شدن کیک اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی / چطور کیک اسفنجی خوب بپزیم

    نکاتی برای پخت کیک اسفنجی   ۱- از نکات خیلی‌ مهم واسه داشتن یه کیک اسفنجی خوب اینه که به هیچ عنوان نباید قالبمون رو چرب کنیم اگه تو دستورش ما از کره و یا …

  • طرز تهیه مافین نوتلا - آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک مافین نوتلا

    روش پخت مافین نوتلا مافین نوتلا مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) ۲ عدد زده شده شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری آرد …

  • تزیین کیک به شکل هندوانه کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا

    کیک به شکل هندوانه ویژه شب یلدا / کیک هندوانه ای  تهیه یک کیک به شکل هندوانه ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. در این مطلب روش تهیه دو مدل کیک هندوانه ای شکل …

  • طرز تهیه شارلوت لاک پشت طرز تهیه شارلوت لاک پشت

      طرز تهیه شارلوت لاک پشت   قبلا روش تهیه دسر مجلسی  شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) تقدیمتون شد، همینطور روش تهیه شارلوت سالاد الویه . امروز طرز تهیه شارلوت لاک پشت رو براتون در نظر …

  • تزیین کیک - ساخت گل رز پاستیل شکری آموزش ساخت گل رز پاستیلی / گل رز شکری

    آموزش تصویری ساخت گل رز پاستیلی یا شکری   گل رز پاستیلی علاوه بر اینکه برای تزیین کاپ کیک، شیرینی ها و کیک تولد مناسبه می تونه هدیه ای بسیار زیبا و خوشمزه برای بچه …

  • تزیین کیک شکل جعبه شکلات - تزیین کیک تولد آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

      آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

  • آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی آسان در منزل

    آموزش کامل طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی ساده و خوشمزه   آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی آرد :•: ۱۳۰ گرم شکر …

  • خمیر فوندانت طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

مطالب قبلی این بخش
  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

    • طرز تهیه شیرینی شکری طرز تهیه شیرینی شکری خوشمزه

      روش پخت شیرینی شکری برای نوروز    مقدار کالری موجود در هر شیرینی شکری حدود ۴۵ کیلو کالری میباشد. با این مقدار مواد حدود ۸۰ عدد شیرینی شکری خواهیم داشت.  این شیرینی مناسب پذیرایی عید …

      • تزیین کیک به شکل دایناسور - تزیین کیک تولد تزیین کیک به شکل دایناسور

          تزئین کیک به شکل دایناسور کیک را بپزید و بگذارید خنک شود. از قالب بیرون بیاورید و مرکز یک کیک را پیدا کنید. کیک را با چاقوی نان بری از وسط نصف کنید. دو …

        • طرز تهیه ژله آبجو - ژله یک نفره طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

            ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

          • طرز تهیه دسر شربتی , دسر مجلسی , شیرینی به شکل گل طرز تهیه دسر شربتی به شکل گل

            آموزش تصویری روش تهیه دسر شربتی به شکل گل   دسر شربتی ، دسری شیک  و خوشمزه است. اگر می خواهید با دسری متفاوت و زیبا از مهمانان خود پذیرایی کنید  با ما همراه شوید تا روش تهیه …

            • طرز تهیه محلبی طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

              طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

              • طرز تهیه ژله گل رز طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)

                  طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)   ژله گل رز ، ژله ای شیک و مجلسی و یه نفره هست که سرو کردنش آسونه. درست کردنش کاری نداره فقط به دو …

                • طرز تهیه و تزیین حلوا طرز تهیه و تزیین حلوا

                  آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

                  • تزیین کیک شکل جعبه شکلات - تزیین کیک تولد آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

                      آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

                    • طرز تهیه پرتقال ژله ای

                      طرز تهیه پرتقال ژله ای در رنگهای مختلف آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : پرتقال ۹ عدد پودر ژله ۶ بسته (با ۶ رنگ …

                      • تزیین کیک تولد به شکل جوجه طلایی آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

                          آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

                        • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه - آموزش شیرینی پزی طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

                            طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

                          • شیرینی نخودچی شکلاتی طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی

                            دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی     شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص …

                            • نمونه طرح نقاشی روی کیک نمونه هایی از نقاشی روی کیک

                                تصاویری از طرح های زیبای نقاشی روی کیک   در پست های قبل طرز ساخت آبرنگ خوراکی و آموزش نقاشی روی کیک تقدیمتون شد و اما در ادامه تصاویری از نقاشی روی کیک رو …

بالا