سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟

 

قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن آشپزی و چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها نکات و ترفندهای مهم و کاربردی در آشپزی را دید. در این مطلب چند پرسش و پاسخ برای خوشمزه تر شده غذا و انجام آشپزی حرفه ای تقدیم شما عزیزان می شود. شاید پاسخ برخی سوال های شما هم اینجا باشد.

 

برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود.حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می شود ژله بستنی اتان دورنگ شود.

 

برای درست کردن مربای توت فرنگی باید روی توت فرنگی آب بریزیم؟

نه لازم نیست آب اضافه کنید. وقتی شکر را روی توت فرنگی ریختید بگذارید یک شب در یخچال بماند و بعد روی حرارت بگذارید مربا با آب توت فرنگی پخته می شود.اگر آب اضافه کنید مربایتان شل می شود.
بهترین راه برای طعم دار کردن گوشت چیست؟

اگر گوشت شما کبابی است،پیاز و فلفل و آب لیموی تازه. اگر خورشی است چند عددبرگ بو کافی است. جوز هندی هم طعم و بوی خوبی به گوشت خورشی می دهد.
سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات را توضیح دهید؟

بهترین روش برای سرخ کردن پیاز این است که باید روی حرارت کم باشد و آرام آرام سرخ شود. در پایان هم باید روغن اضافه را بگیرید.برای سبزیجات هم سالم ترین روش پخت، بخار پز کردن است اما اگر می خواهید سبزی را تفت دهید روی حرارت کم باشد تا جایی که رنگ سبزی عوض نشود.

 

برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

اگر ته چین شما شل می شود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست.یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.

 

چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

 

برای درست کردن فلافل نخود را باید از قبل بپزیم؟

نخود فلافل باید ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس شود و بعد نخود خیس خورده را چرخ کنید.

 

چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟

اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

 

آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.

 

اگر روی کیک خانگی طلایی نشود چه کار باید کرد؟

درجه فر باید تنظیم باشد. اگر روی کیک برشته نشود بهتر است چند ثانیه گریل را روشن کنید.

 

طرز تهیه مربای گیلاس را توضیح دهید؟

مواد لازم: یک کیلو گرم گیلاس و یک کیلو و دویست گرم شکر و یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو

طرز تهیه:هسته های گیلاس را بگیرید و دوباره بشویید.شکر را روی گیلاس بریزید و روی حرارت بگذارید.وقتی غلیظ شد جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید. بعد از اینکه چند جوش زد مربا را از روی حرارت بردارید. بهتر است مربا را یک شب درون ظرف پخته شده در محیط آشپزخانه بگذارید تا بماند. بعد در شیشه های مورد نظرتان بریزید.

 

مجله آشپزی مثبت – اکرم عسگری، مریم درودیان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

    ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

  • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

      تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

  • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

  • ترفند خوشمزه کردن سویا

    چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

  • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

        آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

    • ترفندهای دم کردن چای

        نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

      • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

          آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

        • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

             ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

          • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

              سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

            • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

              روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

              • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

                تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

                • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                    ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

                  • رنگهای ضد اشتها

                      رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                    • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

                      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                      • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                                              روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

                        • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

                          مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

                          • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

                            ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

                            • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                              آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …