چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

 طرز تهیه قطاب گردویی

آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی

 

قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت آن به سلسله هخامنشیان بر می گردد.

 

طرز تهیه قطاب گردویی

مواد اولیه :

 مواد لازم خمیر قطاب :
ماست نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۳ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
 مواد داخل قطاب :
پودر گردو ۱ پیمانه
شکر ۱ لیوان
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین
 

طرز تهیه قطاب :

ابتدا کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد) سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.
بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)بعد دو لبه را مانند شکل زیر روی هم بگذارید

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)
لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)حالا روغن رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه و قطاب ها رو توی روغن شناور بریزید و اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه و سپس حال روی قطاب ها پودر قند بریزید و تزیین نمایید. 

طرز تهیه قطاب گردویی 

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه فالوده شیرازی

    طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

  • طرز تهیه دسر کرم نارگیلی

      کرم نارگیلی دسری خوشمزه و مقویه که برای افطار بسیار مناسبه .   طرز تهیه کرم نارگیلی   مواد اولیه برای ۳ نفر : پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم …

  • طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

    طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی   تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی …

  • شیرینی ساق عروس طرز تهیه شیرینی ساق عروس سنتی | شیرینی مجلسی

      دستور پخت شیرینی ساق عروس سنتی مخصوص شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی راحت میشه اونو درست کرد. این شیرینی مخصوص عید نوروز و تولد هست.   مواد لازم برای شیرینی …

  • دو روش تهیه کاسه شکلاتی

    طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

  • طرز تهیه ژله گلدار تک نفره

        طرز تهیه ژله گلدار تک نفره   این ژله گلدار زیبا رو برای مهمونای عزیزتون تهیه کنین تا از ذوق و سلیقتون شگفت زده بشن.   مواد اولیه : اسمارتیز برای تزیین نوشابه …

  • شکلات مکعبی, شکلات بدون پخت شکلات مکعبی بدون پخت | شکلات یخچالی

    طرز تهیه شکلات مکعبی بدون پخت  شکلات مکعبی یا چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه …

  • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

    طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • طرز تهیه ژله بستنی

      در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

  • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

    طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

  • شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

      طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …

  • آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

      آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

  • کیک نارنگی , کیک میوه ای طرز تهیه کیک نارنگی | کیک میوه ای | کیک با عطر میوه | کیک مجلسی

    دستور پخت کیک نارنگی کیک نارنگی به کیک خوشمزه و خوش عطر فصل پاییزه. بهتون پیشنهاد می کنم این کیک خوش طعم رو بپزین و همراه یه نوشیدنی گرم کنار خونواده نوش جون کنین.   مواد …