جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


 

 طرز تهیه قطاب گردویی

آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی

 

قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت آن به سلسله هخامنشیان بر می گردد.

 

طرز تهیه قطاب گردویی

مواد اولیه :

 مواد لازم خمیر قطاب :
ماست نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۳ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
 مواد داخل قطاب :
پودر گردو ۱ پیمانه
شکر ۱ لیوان
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین
 

طرز تهیه قطاب :

ابتدا کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد) سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.
بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

بعد دو لبه را مانند شکل زیر روی هم بگذارید

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

حالا روغن رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه و قطاب ها رو توی روغن شناور بریزید و اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

طرز تهیه قطاب گردویی (آموزش تصویری)

داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه و سپس حال روی قطاب ها پودر قند بریزید و تزیین نمایید. 

طرز تهیه قطاب گردویی

 

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شکلات شب یلدا ایده های جالب برای دسر شب یلدا

    پیشنهادهایی برای دسر شب یلدا  اگر به دنبال ایده هایی جدید برای دسر شب یلدا هستین که هم خوشمزه و اشتها برانگیز باشه و هم شیک و مجلسی این مطلب بخش آشپزی را دنبال کنید. …

    • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

      دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

      • تزئین کیک به شکل گیتار

        آموزش تصویری تزئین کیک به شکل گیتار   در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله تزئین کیک به شکل گیتار زیبا تقدیم حضورتون میشه . این مدل تزیین سورپرایزی جالب برای دوستداران موسیقی به …

        • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

          دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …

          • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

            طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

            • پنکیک پنیر کشمشی

                پنکیک پنیر کشمشی   پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق …

              • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

                آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

                • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

                  طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

                  • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

                    دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

                    • طرز تهیه پتی فور دو رنگ

                      طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …