دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

 

رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی استفاده شده است.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای ۳ نفر :
آرد سوخاری مقداری
پیاز پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
گردو ۳۰گرم
سینه مرغ ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
زرشک ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۳۰۰گرم
دارچین ۱پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ۱پیمانه
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۳ قاشق غذاخوری
ترخون کمی
مرزه کمی
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

 

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای:

ابتدا باید خمیر را درست کنید به این صورت که آرد، نمک، خامه و ۲/۳ جعفری خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید سپس آب را به آرامی اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید خمیر را خوب به مدت چند دقیقه ورز دهید سپس آن را در دمای اتاق به مدت ۲۰ دقیقه در کیسه فریزر بگذارید تا استراحت کند.
سینه مرغ را در مقداری آب به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید وقتی پخت آن را ریش ریش کنید،
در تابه ای که کمی روغن ریختید پیازهای نگینی شده را سرخ کنید و مرغ های ریش ریش را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن زرشک، گردو ی خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز بیفزایید و پس از اندکی تفت دادن شعله را خاموش کنید، مقداری پنیر پیتزا، بقیه جعفری و ترخون و مرزه خشک شده و پودر شده را روی مواد بریزید و مخلوط کنید و صبر کنید تا مواد سرد شوند.
خمیر آماده شده را به ۸ قسمت تقسیم کنید هر قسمت را روی تخته ای خوب صاف و پهن کنید.

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای
از مواد روی آن بریزید و خمیر را رول کنید و دو طرف را به هم بچسبانید تا حلقه ای شود. آن را در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.

 

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای
پس از سرخ شدن آن را در ظرف در داری بگذارید تا خمیر آن کمی نرم شود و سپس میل بفرمایید.

 

می توانید رولت مرغ مطابق شکل زیر را به صورت حلقه بزرگ طبخ نمایید:

 

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

 

خواص رولت مرغ حلقه ای :
سینه‌مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری است بنابراین مصرف آن برای افرادی که می‌خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت کنند و کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، بسیار مناسب‌ است.

گردو خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان کننده بیماریهای ریوی، مسکن دل پیچه است و خوردن آن از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.

از فلفل می‌توان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده نمود. کاپسیسین به عنوان فعال‌ترین ماده موجود در فلفل، باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می گردد.

زرشک تسکین دهنده صفرا و تقویت کننده قلب و کبد و معده گرم میباشد.

جعفری قدرت ایمنی بدن را بالا می برد و بوی نامطبوع دهان را از بین می برد.

ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز می‏ باشد، این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین ‏های A و C می ‏باشد. از دیگر خواص مفید ترخون می ‏توان به مواردی چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و یک کمک کننده‏ ی خوب به پیشگیری از بیماری‏ های قلبی و چاقی اشاره کرد.

مرزه خاصیت ضدمیکروب بالایی دارد، تعریق را کنترل می ‌کند و به همین دلیل به‌ عنوان گیاه ضدتشنگی برای افراد مبتلا به مرض قند تجویز می ‌شود. این گیاه ضد ویروس تبخال، ضدانگل، خلط‌آور، محرک و تقویت ‌کننده ی معده است.

گردو، فلفل دلمه ای، جعفری، ترخون و مرزه گرم هستند و سینه مرغ ، زرشک و خامه نیز سرد هستند.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی

منابع:

ashpazbashy.com

tablespoon.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی سبک و سریع • لقمه های تخم مرغی با کلاس

    طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذای سریع و سبک رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی است جمع و جور و سبک که مواد کمی درست می شود. ما در …

  • طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی

        در این مطلب یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین نوع آبگوشت یعنی همان آبگوشت دیزی برای شما دوستان قرار داده شده اکثر افراد فکر می کنند دیزی را نمیتوان در منزل پخت …

  • طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

      روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

  • طرز تهیه خورش ریواس

    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

      روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

  • طرز تهیه سینی کباب ترکی

      طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

  • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

    کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

  • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

    طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • طرز تهیه چیپس بادمجان

        مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …