جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه پنکیک خانگی برای صبحانه و عصرانه

پنکیک (به انگلیسی: Pancake)‏ نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام تهیه پنکیک خانگی (پخت کیک تابه‌ای) باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می‌کنند.

اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ نفر مناسبه تهیه کنین.
 طرز تهیه پنکیک صبحانه

مواد لازم برای پنکیک صبحانه (برای دو نفر)

آرد سفیدیک پیمانه
شکردو قاشق غذاخوری
نمکیک قاشق چایخوری
تخم مرغدو عدد
شیر (برای تردتر شدن یا پف بیشتر میتوان ماست را جایگزین کرد)یک پیمانه
وانیلیک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
کره آب شدهدو قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه پنکیک صبحانه

طرز تهیه پنکیک صبحانه خانگی

جهت تهیه این پنکیک صبحانه ابتدا مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و سپس بقیه مواد رو به اون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. ماهیتابه رو روی شعله ملایم میگذاریم مقدار کم روغن میریزیم مواد رو به شکل دلخواه در ماهیتابه بریزید من با قالب قلب ریختم و کمی صبر کنید تا روی پنکیک حباب دیده شود و پف کند حدود ۲ دقیقه اونوقت میتونید پنکیک رو زیر و رو کنید و کمی صبر کنید تا طرف دیگر پخته شودحدود یک دقیقه. پس از پخته شدن به تعداد دلخواه پنکیک ها رو روی هم قرار بدید و به صورت دلخواه تزیین کنید. لابلای پنکیک هم با توجه به سلیقتون هر نوع میوه- گردو – شکلات آب شده یا حتی خامه میتونید بذارید.
برای روی این پنکیک خوشمزه میتونید از شکلات یا عسل یا پودر شکر و یا بسته به سلیقتون از کارامل یا آب مربای آلبالو هر چیز دیگه ای استفاده کرد.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 123, میانگین امتیاز: 4,06 از 5)
Loading...