جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ
گوشت (چربی دار و مزه دار شده) ۳ تکه (۱۰۰گرم)
ذرت شیرین (منجمد) ۲ فنجان
پنیر چدار (رنده شده) ۱ و نیم فنجان
پیازچه (خرد شده) نصف فنجان
خمیر پای ۲ ورقه ۴۵۰ گرمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق سوپخوری
پاپریکای دودی کمی

 

طرز تهیه :

جهت تهیه پای گوشت و ذرت ابتدا فلفل را کبابی کنید، فلفل را روی شعله بگیرید تا پوست آن کاملاً ذغالی شود. می توانید به جای این فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید و فلفل را ۲۰ دقیقه در یک سینی فر بریان کنید و در وسط راه هم یک بار آن را برگردانید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

فلفل های کباب شده را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. بگذارید ۱۰ دقیق بماند و عرق کند. فلفل را چهارگوش خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
گوشت مزه دار شده را روی حرارت ملایم در یک تابه تفت بدهید تا برشته بشود سپس از تابه بیرون بیاورید و ۱ قاشق سوپخوری از روغن آن را کنار بگذارید.
گوشت را خرد کنید و داخل کاسه ی فلفل خرد شده بریزید. ذرت را به همراه چربی گوشت که کنار گذاشته اید داخل تابه بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت دهید.
فلفل و گوشت خرد شده، پنیر چدار رنده شده و پیازچه خرد شده را داخل تابه روی ذرت بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط ذرت را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)
ورقه خمیر پای را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. با یک قالب شیرینی یا یک لیوان بزرگ دایره هایی به قطر ۸ سانتی متر از داخل خمیر برش دهید.
دایره های خمیر را روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
۱ قاشق سوپخوری از مخلوط ذرت را وسط هر داریه خمیر بریزید و از وسط تا بزنید. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید و شکاف را ببندید.

زرده تخم مرغ را با آب بزنید. روی پای با قلم مو از مخلوط تخم مرغ بمالید سپس کمی پاپریکای دودی روی آنها بپاشید.
۱۵ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

 

اگر مایلید خمیر پای گوشت و ذرت را خودتان آماده نمایید از دستور زیر استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پای ترد

 

نکته:
در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.
بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز، آبلیمو، رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

    دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

  • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

    طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

  • طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

    • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

      سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

      • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

        روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

        • طرز تهیه جوجه کباب عربی

          روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

          • طرز تهیه پنیر کاتیج

             طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

            • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

                  طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

              • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

                حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

                • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                    طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

                  • غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

                      با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان   با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.   مواد …

                    • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

                      طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

                      • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

                        دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

                        • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

                            طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

                          • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

                              ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

                            • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

                                طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …