چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ
گوشت (چربی دار و مزه دار شده) ۳ تکه (۱۰۰گرم)
ذرت شیرین (منجمد) ۲ فنجان
پنیر چدار (رنده شده) ۱ و نیم فنجان
پیازچه (خرد شده) نصف فنجان
خمیر پای ۲ ورقه ۴۵۰ گرمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق سوپخوری
پاپریکای دودی کمی

 

طرز تهیه :

جهت تهیه پای گوشت و ذرت ابتدا فلفل را کبابی کنید، فلفل را روی شعله بگیرید تا پوست آن کاملاً ذغالی شود. می توانید به جای این فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید و فلفل را ۲۰ دقیقه در یک سینی فر بریان کنید و در وسط راه هم یک بار آن را برگردانید.

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

فلفل های کباب شده را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. بگذارید ۱۰ دقیق بماند و عرق کند. فلفل را چهارگوش خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
گوشت مزه دار شده را روی حرارت ملایم در یک تابه تفت بدهید تا برشته بشود سپس از تابه بیرون بیاورید و ۱ قاشق سوپخوری از روغن آن را کنار بگذارید.
گوشت را خرد کنید و داخل کاسه ی فلفل خرد شده بریزید. ذرت را به همراه چربی گوشت که کنار گذاشته اید داخل تابه بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت دهید.
فلفل و گوشت خرد شده، پنیر چدار رنده شده و پیازچه خرد شده را داخل تابه روی ذرت بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط ذرت را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)
ورقه خمیر پای را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. با یک قالب شیرینی یا یک لیوان بزرگ دایره هایی به قطر ۸ سانتی متر از داخل خمیر برش دهید.
دایره های خمیر را روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
۱ قاشق سوپخوری از مخلوط ذرت را وسط هر داریه خمیر بریزید و از وسط تا بزنید. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید و شکاف را ببندید.

زرده تخم مرغ را با آب بزنید. روی پای با قلم مو از مخلوط تخم مرغ بمالید سپس کمی پاپریکای دودی روی آنها بپاشید.
۱۵ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

 

اگر مایلید خمیر پای گوشت و ذرت را خودتان آماده نمایید از دستور زیر استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پای ترد

 

نکته:
در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.
بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز، آبلیمو، رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پای کیک پنیری عصرانه ای لذیذ و مقوی پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

    دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

  • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

    دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

  • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

    طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی مثل قنادی ها طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

  • طرز تهیه پای سیب طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

  • آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

مطالب قبلی این بخش
  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

    • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

      سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

      • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

        طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

        • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

          روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

          • files_recipes_IMG_6692[cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4] طرز تهیه والک و سیرک پلو

            » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

            • .jpg چربی سوزی بیشتر با ۸ دستور غذایی

              ۸ دستورالعمل غذایی برای چربی سوزی بهتر  برخی از مواد غذایی مانند پروتیین های بدون چربی، میوه ها ،سبزیجات و غلات کامل بیشتر برای خوردن مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا که شما در طول …

              • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

                خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

                • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

                  طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

                  • طرز تهیه آش جو ملایر طرز تهیه آش جو ملایر

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

                    • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

                      دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

                      • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

                        طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

                        • رولت ژامبون و سیب زمینی طرز تهیه رولت ژامبون و سیب زمینی

                              رولت ژامبون و سیب زمینی   رولت ژامبون و سیب زمینی غذای خوشمزه و خوشرنگیه که برای پذیرایی شام مناسبه. بچه ها هم اونو می پسندن. در ضمن به راحتی میشه تزیین و سرو …

                          • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

                            روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

                            • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                                طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

بالا