جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ
گوشت (چربی دار و مزه دار شده) ۳ تکه (۱۰۰گرم)
ذرت شیرین (منجمد) ۲ فنجان
پنیر چدار (رنده شده) ۱ و نیم فنجان
پیازچه (خرد شده) نصف فنجان
خمیر پای ۲ ورقه ۴۵۰ گرمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق سوپخوری
پاپریکای دودی کمی

 

طرز تهیه :

جهت تهیه پای گوشت و ذرت ابتدا فلفل را کبابی کنید، فلفل را روی شعله بگیرید تا پوست آن کاملاً ذغالی شود. می توانید به جای این فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید و فلفل را ۲۰ دقیقه در یک سینی فر بریان کنید و در وسط راه هم یک بار آن را برگردانید.

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

فلفل های کباب شده را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. بگذارید ۱۰ دقیق بماند و عرق کند. فلفل را چهارگوش خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
گوشت مزه دار شده را روی حرارت ملایم در یک تابه تفت بدهید تا برشته بشود سپس از تابه بیرون بیاورید و ۱ قاشق سوپخوری از روغن آن را کنار بگذارید.
گوشت را خرد کنید و داخل کاسه ی فلفل خرد شده بریزید. ذرت را به همراه چربی گوشت که کنار گذاشته اید داخل تابه بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت دهید.
فلفل و گوشت خرد شده، پنیر چدار رنده شده و پیازچه خرد شده را داخل تابه روی ذرت بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط ذرت را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)
ورقه خمیر پای را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. با یک قالب شیرینی یا یک لیوان بزرگ دایره هایی به قطر ۸ سانتی متر از داخل خمیر برش دهید.
دایره های خمیر را روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
۱ قاشق سوپخوری از مخلوط ذرت را وسط هر داریه خمیر بریزید و از وسط تا بزنید. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید و شکاف را ببندید.

زرده تخم مرغ را با آب بزنید. روی پای با قلم مو از مخلوط تخم مرغ بمالید سپس کمی پاپریکای دودی روی آنها بپاشید.
۱۵ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

 

اگر مایلید خمیر پای گوشت و ذرت را خودتان آماده نمایید از دستور زیر استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پای ترد

 

نکته:
در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.
بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز، آبلیمو، رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پای اسفناج طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی همراه با دستور تهیه خمیر پای

    طرز تهیه پای اسفناج با پنیر لیقوان در این بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی را تقدیمتون می کنیم. برای استفاده از خواص اسفناج حتما این غذای خوش طعم و زیبا …

  • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

    دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

    طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

    طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

    • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

      حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

      • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

        • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

          سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

          • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

            طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

            • طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

                  مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

              • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

                • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

                  دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

                  • طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده

                    طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده) نمک طبق ذائقه …

                    • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

                      طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

                      • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

                        طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

                        • طرز تهیه بادمجان سوخاری

                            بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

                          • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                            دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                            • تزیین صبحانه – تخم مرغ شکم پر

                                ایده ای برای تزیین صبحانه طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : هویج ۵ حلقه زیتون ۲ عدد (خرد شده) …