طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آبپز )
برای تهیه کنسرو ذرت در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار می دید راحت له بشه و شیره ازش بیرون بزنه.
طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی :
بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنید و بشورید.
تو یه قابلمه مقداری آب ونمک و برای هر ۴ یا ۵ بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه. میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.
حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد ۲۰ دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.
کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید تا وقتی خواستین ذرت مکزیکی درست کنید آماده باشه :)
mykitchen.rozblog.com
درود
مدت زمان ماندگاری کنسرو ذرت خانگی چقدر است؟
عالی بود مخصوصا کنسرو ذرت فلفلیش، زمستون میچسبه
جالب بود.