یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا

 

حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین حلوا رو می بینید.

 

طرز تهیه و تزیین حلوا

مواد لازم برای تهیه حلوا

زعفران                          نصف قاشق مرباخوری

شکر                              یک لیوان (۲۴۰ گرم)

آرد گندم                         دو لیوان (۲۴۰ گرم)

روغن مایع                      یک لیوان (۲۰۰ گرم)

گلاب                             یک چهارم لیوان (۵۰ گرم)

آب                                 یک لیوان سر خالی

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوه‌خوری از ”‌ حلوا “ خواهیم داشت.

 

طرز تهیه و تزیین حلوا

طرز تهیه حلوا

یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان آرد را کم‌کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده و هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه‌ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). هر چه رنگ آرد قهوه‌ای پررنگ‌تر شود، در نهایت حلوای تیره‌تری خواهیم داشت. سعی کنید آرد و روغن را در یک جهت هم بزنید.

حلوا

یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته، روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می‌کنیم.

حلوا

شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می‌کنیم.

حلوا

با نوک قاشق یا ته قاشق می‌توان حلوا را تزئین کرد.

حلوا

می‌توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.

Untitled-1

بنا بر ذائقه‌های مختلف، حلوا را می‌توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل‌های مختلف تزئین کرد.

Untitled-3

نوش جان

 

کالری موجود در حلوا

مقدار کالری موجود در کل حلوا حدودا  ۳۶۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه‌خوری حلوا حدودا ۱۲۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری حلوا حدوداً ۱۱۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حلوا حدوداً ۴۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

تبیان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سوپ های مقوی برای افطار

    اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

  • نمونه های تزیین آش رشته

        عکس هایی از تزیین آش رشته   در ماه مبارک رمضان هستیم بسیاری برای مراسم افطار آش رشته که یکی از آش های بسیار محبوب هست رو می پزن. در ادامه براتون تصاویری …

  • طرز تهیه حلوای برنجی

    مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • مجموعه کارت پستال رمضان ۹۴

    کارت پستال رمضان – کارت تبریک ماه رمضان مژده ای منتظران، ماه خدا آمده است ماه شبهای مناجات و دعا آمده است ماه دلدادگی بنده به معبود رسید بر سرسفره شاهانه گدا آمده است حلول …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

       برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

  • آشنایی با احکام ماه رمضان (۲)

       آشنایی با برخی احکام ماه رمضان (۲)   روزه گرفتن یعنی این که انسان براى انجام فرمان خداوند عالم، از اذان صبح تا مغرب از انجام چیزهایى که روزه را باطل مى‌کند و شرح …

  • نمونه تزیین نان پنیر سبزی افطار

      ایده های جالب برای تزیین نان پنیر سبزی افطار   مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی …

  • طرز تهیه حلوای شکم پر

    طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت هندوانه ای ویژه شب یلدا

    با این رولت هندوانه ای از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.   درست کردن این رولت هندوانه ای برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور …

    • چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی طرز تهیه چیز کیک ژاپنی | کیک پنبه ای | کیک تولد | کیک پنیری عالی

      آموزش تصویری پخت چیز کیک ژاپنی عالی  من در دام عشقه این کیک گرفتار شدم، وقتی برای اولین بار چیز کیک ژاپنی رو پختم، بافت مخملی و نرم و سفید خامه ایش با اون حالت …

      • طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی برای پذیرایی عید نوروز امسال

        طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید. این …

        • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

          دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

          • طرز تهیه شکلات توپی

                  مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

            • شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

                طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …

              • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

                طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

                • طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا

                  طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا   باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا …

                  • دسر با لبو, دسر شب یلدا ,دسر فرانسوی طرز تهیه دسر شب یلدا با لبو • دسر شیک یلدایی عروس • دسر دلی بیتس فرانسوی

                    طرز تهیه دسر شب یلدا با لبو ، دلی بیتس فرانسوی  دلی بیتس فرانسوی دسری خوشمزه و خوشرنگه که می تونین برای شب یلدا درست کنین. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی با روش تهیه …

                    • خاگینه پاپیونی , دسر ماه رمضان طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

                      دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند. …

                      • طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین

                        طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین   نان قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین است. این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود. از مهمانان خودتان بخصوص در ایام عید نوروز با شیرینی نان قندی …

                        • طرز تهیه کیک خرما برای افطار

                           طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان   به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسرهایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسرهای خوشمزه و …

                          • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

                            دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

                            • طرز تهیه ژله خاکشیر

                              طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …