جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا

 

حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین حلوا رو می بینید.

 

طرز تهیه و تزیین حلوا

مواد لازم برای تهیه حلوا

زعفران                          نصف قاشق مرباخوری

شکر                              یک لیوان (۲۴۰ گرم)

آرد گندم                         دو لیوان (۲۴۰ گرم)

روغن مایع                      یک لیوان (۲۰۰ گرم)

گلاب                             یک چهارم لیوان (۵۰ گرم)

آب                                 یک لیوان سر خالی

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوه‌خوری از ”‌ حلوا “ خواهیم داشت.

 

طرز تهیه و تزیین حلوا

طرز تهیه حلوا

یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان آرد را کم‌کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده و هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه‌ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). هر چه رنگ آرد قهوه‌ای پررنگ‌تر شود، در نهایت حلوای تیره‌تری خواهیم داشت. سعی کنید آرد و روغن را در یک جهت هم بزنید.

حلوا

یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته، روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می‌کنیم.

حلوا

شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می‌کنیم.

حلوا

با نوک قاشق یا ته قاشق می‌توان حلوا را تزئین کرد.

حلوا

می‌توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.

Untitled-1

بنا بر ذائقه‌های مختلف، حلوا را می‌توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل‌های مختلف تزئین کرد.

Untitled-3

نوش جان

 

کالری موجود در حلوا

مقدار کالری موجود در کل حلوا حدودا  ۳۶۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه‌خوری حلوا حدودا ۱۲۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری حلوا حدوداً ۱۱۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حلوا حدوداً ۴۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

تبیان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج

    طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج   حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش …

  • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

      دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

  • نان نارگیلی تبریز طرز تهیه نان نارگیلی تبریز ویژه ماه رمضان

    دستور پخت نان نارگیلی تبریز   نان نارگیلی تبریز نانی لذیذ با دستور پخت ساده است و با مواد اولیه ای که به راحتی در هر منزلی وجود دارد تهیه می شود. این نان خوشمزه طرفداران …

  • طرز تهیه محلبی توت فرنگی

       طرز تهیه محلبی توت فرنگی   محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی …

  • طرز تهیه آش رشته کرمانی

        طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

  • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

    دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

  • طرز تهیه دست پیچ خرما

    طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

  • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

  • طرز تهیه کاکائو خرمایی

      مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله تزریقی تصویری و قدم به قدم برای تازه عروس ها

    آموزش تصویری طرز تهیه ژله تزریقی ژله تزریقی یکی از زیباترین و متنوع ترین انواع ژله و بسیار شیک و مجلسی است. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه ژله تزریقی …

    • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

      آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

      • طرز تهیه دسر رویای زمستان (دسر برفی)

          طرز تهیه دسر رویای زمستان(دسر برفی) مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم کرم شانتی (میتونین بجای کرم …

        • طرز تهیه کیک جواهرنشان ویژه شب یلدا

          طرز تهیه کیک جواهرنشان آجیل و میوه های خشک (ویژه شب یلدا) Jewelled fruit & nut cake کیک جواهرنشان کیکی خوش عطر و طعم و سالم است که ظاهر رنگارنگ و زیبایی دارد. طعم دلپذیر …

          • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

            طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

            • شیرینی شکری کره ای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

              دستور پخت شیرینی شکری کره ای  شیرینی شکری کره ای ، یک شیرینی خشک ترد و خوشمزه است. با تهیه این شیرینی، دهان خود و میهمانانتان را در ایام نوروز شیرین کنید.   مواد لازم: روغن …

              • طرز تهبه نان پرتقالی طرز تهیه نان پرتقالی خانگی

                طرز تهیه نان پرتقالی در منزل  نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه نان پرتقالی همراه ما باشید. …

                • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

                    طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

                  • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

                    طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

                    • ایده های جالب در تزیین کیک تولد

                      مدل کیک تولد های جدید شیک و باحال قشنگ   در مجموعه تصاویر زیر نمونه های جالبی از طراحی و تزیین خلاقانه و زیبای کیک تولد را مشاهده می فرمائید.   مدل های جالب تزیین …

                      • طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

                        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری پنیر …

                        • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

                          طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …