یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه ژله به شکل انار

یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش شکلش بسیار شبیه به انار برش زده هست ..

 

طرز تهیه ژله به شکل انار

 

مواد اولیه برای تهیه ژله به شکل انار :

  • دونه های انار ۱ لیوان
  • خامه صبحانه ۱ عدد ۲۰۰ گرمی
  • ژله آلوئورا ۱ بسته
  • ژله انار ۱ بسته

ژله به شکل انار

طرز تهیه ژله به شکل انار :

ابتدا هر بسته ژله رو در یک و یک چهارم لیوان آب داغ حل میکنیم و روی حرارت مستقیم گذاشته و هم میزنیم تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل بشن.

سپس اونو کنار گذاشته تا به دمای محیط برسه.
یک قاشق از خامه رو به ژله انار و بقیه اون رو به ژله آلوئورای به دمای محیط رسیده اضافه کنید.

بعد از هم زدن ژله ها رو از صافی ریز رد کنید تا صاف و یکدست بشه.

یه کاسه پیرکس یا فلزی رو به عنوان قالب انتخاب کنید.

مقداری از ژله انار رو در کاسه ریخته و یه کاسه دیگه رو داخل کاسه ای که ژله انار داره بذارید تا ژله انار بالا بیاد و شکل کاسه به خودش بگیره.

داخل کاسه دوم رو مطابق تصویر شماره ۱ با یخ پر کنید و کاسه ها رو با هم در فریزر به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا نیم بند بشه.

سپس اون رو از فریزر خارج کرده و یخ ها رو برداشته و داخل کاسه رو به جای یخ با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله جدا بشه.

 

ژله به شکل انار

طرز تهیه ژله به شکل انار

 

مرحله دوم  تهیه ژله به شکل انار :

بعد داخل ژله انار که به صورت کاسه شکل گرفته رو با مقداری از ژله سفید ( مخلوط ژله آلوئورا و خامه ) پر کنید.

دوباره همون کاسه رو روی اون قرار بدید تا ژله سفید بالا بیاد و دوباره کاسه های ژله رو داخل فریزر قرار بدید تا لایه سفید رنگ شکل بگیره و نیم بند بشه.

بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و باز کاسه رویی رو با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله سفید جدا بشه.
حالا ما دو تا کاسه از جنس ژله و داخل هم داریم که یکی با ژله قرمز و دیگری با ژله سفید هست.

حالا داخل این کاسه سفید ژله ای رو با دونه های انار پر کنید و روی انارها رو با مقداری دیگه از ژله سفید پر کنید.

هرچه مقدار انار بیشتر باشه شکل نهایی بیشتر شبیه انار میشه .

پس کاسه ژله ای رو کاملا با دونه های انار پر کنید و بعد مابقی ژله سفید رو بریزیزد. مقدار اضافه اون رو میتونید در قالب کوچیکی بریزید و استفاده کنید.

کاسه رو در یخچال قرار بدید و حداقل ۶ ساعت زمان بدید تا ژله کاملا ببنده و آماده برش بشه.

پس از طی این زمان کاسه رو در آب داغ نگه دارید تا ژله از کاسه جدا بشه.

در یه بشقاب که اون رو کمی خیس کردید ژله به شکل انار رو برگردونید و با یه چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف بچینید

 

 

kaghaz-rangi.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی شکر پاره , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی شکر پاره / شیرینی خانگی برای عید نوروز / شکرپاره ترکیه ای

    آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های …

  • طرز تهیه ژله کیک یا کیک ژله ای

      طرز تهیه ژله کیک (POK CAKE) یا کیک ژله ای   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : خامه (زده شده) به میزان لازم پودر …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • نان انجیری, پخت انواع نان طرز تهیه نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی

    دستور پخت نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی  نان انجیری نانی مقوی و خوشمزه است که هم در وعده صبحانه و هم به عنوان عصرانه می تونین میل کنید. میان این نان مربای انجیر قرار …

  • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

    طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

  • آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

      آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

  • طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

    طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …

  • رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی / کیک رولی ولنتاین

    طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین  رولت سورپرایز طرح دار قلبی ، انتخابی زیبا و خوشمزه برای هدیه دادن به همسر یا نامزدتان به مناسبت روز ولنتاین است!! رولت سورپرایز قلبی ویژه ولنتاین …

  • طرز تهیه نان کروسان طرز تهیه نان کروسان خوشمزه ترین نان فرانسوی نان صبحانه و نان عصرانه نرم

    طرز تهیه نان کروسان فرانسوی نان کروسان مدت زیادی نرم و تازه می ماند. بسیار انعطاف پذیر بوده و شکل ظاهری آن حفظ می شود. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه نان کروسان نرم و خوشمزه …

  • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

    دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

  • طرز تهیه شیرینی فنلاندی طرز تهیه شیرینی فنلاندی مجلسی و ترد خوشمزه برای پذیرایی نوروز

    طرز تهیه شیرینی فنلاندی   در بخش آموزش آشپزی امروز یه شیرینی خوشمزه و زیبای دیگه براتون انتخاب کردیم که امیدواریم درست کنید و لذت ببرید. در طرز تهیه شیرینی فنلاندی ما را همراهی کنید. مواد …

  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی   مواد لازم: آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق چایخوری+۱/۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

  • طرز تهیه شیرینی شکری طرز تهیه شیرینی شکری خوشمزه

    روش پخت شیرینی شکری برای نوروز    مقدار کالری موجود در هر شیرینی شکری حدود ۴۵ کیلو کالری میباشد. با این مقدار مواد حدود ۸۰ عدد شیرینی شکری خواهیم داشت.  این شیرینی مناسب پذیرایی عید …

  • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

    دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …