جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


  مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

 

ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد و سفید هم میتونید استفاده کنید ولی به این خوشرنگی نمیشه.

 

برای تهیه ترشی پیاز بنفش حتما باید از سرکه بیرنگ مثل سرکه انگور سفید یا سرکه برنج استفاده کنید چون خود پیاز رنگ صورتی قشنگی داره که فقط با سرکه سفید این رنگ جلوه بیشتری پیدا میکنه.
اصولا برای ترشی انداختن مواد رنگی مثل آلبالو و چغندر یا پیاز بنفش بهتره سرکه سفید بکار بریم که رنگ ترشی را بهتر نشان میده ولی در مابقی ترشیها از همون سرکه طبیعی انگور میشه استفاده کرد. تو ایران سرکه طبیعی داریم که معمولا از انگور یا کشمش گرفته میشه و سرکه سفید که همون اسید استیک رقیق شده است که عطری زیاد نداره ولی فکر کنم بشه سرکه برنج را هم در سوپرمارکتهای معتبر پیدا کرد این سرکه بیشتر برای سوشی استفاده میشه.

 

مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

 

سفید کردن سرکه انگور
تو کتاب مستطاب آشپزی خوندم که برای سفید کردن سرکه انگور باید کمی ماست به سرکه اضافه کرد و هم زد و روی شعله گذاشت تا به جوش بیاد بعد سفیده تخم مرغ زده شده را کم کم اضافه کرد تا سرکه مثل شیر بریده شه بعد از صافی متقال رد کرده و سرکه ای که میمونه رنگ سفید داره.

 

مواد لازم :

پیاز قرمز ۱ عدد
شکر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
سرکه سفید ۳/۴ پیمانه
سیر ۱ حبه
دانه فلفل سیاه ۵عدد
چیلی خشک کوچک ۱ عدد
آویشن ۳ شاخه کوچک
برگ بو ۱ عدد
آب ۳ پیمانه

 

مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

طرز تهیه :

پیازها را با دست یا رنده به ضخامت ۶ میلیمتر حلقه کنید و داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرفشویی بگذارید.
آب را بجوشانید و آرام آرام روی پیازها بریزید و بگذارید آب از روی پیازها برود.
داخل شیشه شکر و نمک و بقیه طعم دهنده ها رو اضافه کنید و سرکه را روی آنها بریزید و صبر کنید تا شکر و نمک حل بشه و بعد پیازها را داخل شیشه بکنید. چون پیازها با آبجوش نرم شدن به راحتی داخل شیشه میرن حتی اگه قطرشون از قطر دهانه شیشه بزرگتر باشه. سرکه باید روی پیازها را بپوشونه، آرام چند بار شیشه را روی سطح کار ضربه بزنید تا جباب های هوای داخل شیشه از بین برود.
این ترشی بعد از نیم ساعت آماده شده ولی بعد از چند ساعت طعم بهتری پیدا میکنه.
یا می تونید به مدت چندین هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

 

مربا، ترشی، سس  , طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

نکات :

پیازی که انتخاب میکنید حتما سفت باشه مخصوصا پیاز بنفش زودتر از انواع دیگه پیاز نرم میشه پس حتما موقع خرید با دست فشار بدید و یه پیاز تپل و سفت را انتخاب کنید.

ترشی را در ظرف سرامیکی یا شیشه ای نگهداری کنید بهتر است در شیشه های کوچیک مربایی نگه دارید تا هر بار که شیشه ای باز میشه ظرف چند روز به مصرف برسه.

از ظروف پلاستیکی یا فلزی استفاده نکنید چون بعضی فلزها با سرکه واکنش نشون میدند و ظرف پلاستیکی هم تمام عطر و طعم ترشی را به خودش جذب میکنه.

انواع طعم دهنده هایی که در این ترشی میتونید استفاده کنید شامل رزمارری، پوست پرتقال، برگ بو، سیر، آویشن، دارچین یا ادویه های آسیایی مثل انیس، زنجبیل تازه هست.

کلا ادویه ترشی شامل ترکیبی از فلفل سیاه، سیاه دانه، تخم گشنیز، گلپر، زنجبیل، رازیانه، هل، میخک و خردل است که برحسب سلیقه و ذائقه تون میتونید تغییرش بدید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

  • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

    طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

  • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

    دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ترشی کلم بنفش یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین …

مطالب قبلی این بخش
  • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

    دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

    • طرز تهیه مربای قارچ

        آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

      • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

        دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

        • طرز تهیه لواشک توت فرنگی

          لواشک توت فرنگی، خوش عطر و خوش طعم   توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک …

          • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

            دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

            • طرز تهیه سس پستو

               طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

              • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

                دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

                • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

                  دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

                  • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

                    دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

                    • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

                      طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

                      • طرز تهیه مربای هویج

                        طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

                        • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

                          دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

                          • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

                            چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

                            • طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

                              لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …