سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

  ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی

طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

 

ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد و سفید هم میتونید استفاده کنید ولی به این خوشرنگی نمیشه.

 

برای تهیه ترشی پیاز بنفش حتما باید از سرکه بیرنگ مثل سرکه انگور سفید یا سرکه برنج استفاده کنید چون خود پیاز رنگ صورتی قشنگی داره که فقط با سرکه سفید این رنگ جلوه بیشتری پیدا میکنه.
اصولا برای ترشی انداختن مواد رنگی مثل آلبالو و چغندر یا پیاز بنفش بهتره سرکه سفید بکار بریم که رنگ ترشی را بهتر نشان میده ولی در مابقی ترشیها از همون سرکه طبیعی انگور میشه استفاده کرد. تو ایران سرکه طبیعی داریم که معمولا از انگور یا کشمش گرفته میشه و سرکه سفید که همون اسید استیک رقیق شده است که عطری زیاد نداره ولی فکر کنم بشه سرکه برنج را هم در سوپرمارکتهای معتبر پیدا کرد این سرکه بیشتر برای سوشی استفاده میشه.

 

ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی

 

سفید کردن سرکه انگور
تو کتاب مستطاب آشپزی خوندم که برای سفید کردن سرکه انگور باید کمی ماست به سرکه اضافه کرد و هم زد و روی شعله گذاشت تا به جوش بیاد بعد سفیده تخم مرغ زده شده را کم کم اضافه کرد تا سرکه مثل شیر بریده شه بعد از صافی متقال رد کرده و سرکه ای که میمونه رنگ سفید داره.

 

مواد لازم :

پیاز قرمز ۱ عدد
شکر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
سرکه سفید ۳/۴ پیمانه
سیر ۱ حبه
دانه فلفل سیاه ۵عدد
چیلی خشک کوچک ۱ عدد
آویشن ۳ شاخه کوچک
برگ بو ۱ عدد
آب ۳ پیمانه

 

ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی

طرز تهیه :

پیازها را با دست یا رنده به ضخامت ۶ میلیمتر حلقه کنید و داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرفشویی بگذارید.
آب را بجوشانید و آرام آرام روی پیازها بریزید و بگذارید آب از روی پیازها برود.
داخل شیشه شکر و نمک و بقیه طعم دهنده ها رو اضافه کنید و سرکه را روی آنها بریزید و صبر کنید تا شکر و نمک حل بشه و بعد پیازها را داخل شیشه بکنید. چون پیازها با آبجوش نرم شدن به راحتی داخل شیشه میرن حتی اگه قطرشون از قطر دهانه شیشه بزرگتر باشه. سرکه باید روی پیازها را بپوشونه، آرام چند بار شیشه را روی سطح کار ضربه بزنید تا جباب های هوای داخل شیشه از بین برود.
این ترشی بعد از نیم ساعت آماده شده ولی بعد از چند ساعت طعم بهتری پیدا میکنه.
یا می تونید به مدت چندین هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

 

ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی

نکات :

پیازی که انتخاب میکنید حتما سفت باشه مخصوصا پیاز بنفش زودتر از انواع دیگه پیاز نرم میشه پس حتما موقع خرید با دست فشار بدید و یه پیاز تپل و سفت را انتخاب کنید.

ترشی را در ظرف سرامیکی یا شیشه ای نگهداری کنید بهتر است در شیشه های کوچیک مربایی نگه دارید تا هر بار که شیشه ای باز میشه ظرف چند روز به مصرف برسه.

از ظروف پلاستیکی یا فلزی استفاده نکنید چون بعضی فلزها با سرکه واکنش نشون میدند و ظرف پلاستیکی هم تمام عطر و طعم ترشی را به خودش جذب میکنه.

انواع طعم دهنده هایی که در این ترشی میتونید استفاده کنید شامل رزمارری، پوست پرتقال، برگ بو، سیر، آویشن، دارچین یا ادویه های آسیایی مثل انیس، زنجبیل تازه هست.

کلا ادویه ترشی شامل ترکیبی از فلفل سیاه، سیاه دانه، تخم گشنیز، گلپر، زنجبیل، رازیانه، هل، میخک و خردل است که برحسب سلیقه و ذائقه تون میتونید تغییرش بدید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

    دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

  • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

    دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

  • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

    دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

  • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

    چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خیار شور فوری

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …

  • سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا

    طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی   سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

    دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

  • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

      روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

    لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

  • طرز تهیه مربای آناناس

        روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

  • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

    طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

  • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

    چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

  • طرز تهیه لواشک انبه خانگی

     لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

      طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …