پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

 

این بخش از میوه و سبزی ها را دور نریزید!

 

در ادامه بخش‌هایی از میوه و سبزی ها را به شما معرفی می کنیم که احتمالاً آن‌ها را دور می‌ریزید؛ اما باید بدانید این بخش‌ها از نظر ارزش غذایی فوق‌العاده مغذی هستند.

 

این بخش از میوه و سبزی ها را دور نریزید!

احتمالاً هر هفته‌ هزینه‌ای را برای خرید میوه و سبزی ها ی تازه صرف می‌کنید؛ اما بخش‌هایی از این مواد غذایی را دور می‌ریزید که نمی‌دانید سرشار از مواد مغذی هستند.
این بخش‌ها که عمدتاً قبل از پخته شدن یا مصرف جدا شده و دور ریخته می‌شوند، سرشار از ویتامین‌ها و آمینواسیدهایی هستند که برای سلامت قلب مفید هستند. در ادامه با این بخش‌ های میوه و سبزی ها آشنا می‌شوید.

 

۱- دانه‌های طالبی یا گرمک
این دانه‌ها معمولاً دور ریخته می‌شوند؛ اما سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ای و منیزیم هستند.
نحوه مصرف: این دانه‌ها را با روغن‌زیتون روی گاز تفت بدهید تا یک میان وعده سالم به دست آورید.

 

۲- پوست پیاز
پوست پیاز سرشار از کورستین است؛ ترکیبی که به کاهش فشارخون کمک کرده و از سلامت سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می‌کند.
نحوه مصرف: پوست پیاز را به سوپ اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد. سپس قبل از سرو سوپ، آن‌ها را خارج کنید.

 

۳- پوست هندوانه
پوست هندوانه سرشار از آمینواسیدی به نام سیترولین است که به بهبود جریان خون کمک می‌کند.
نحوه مصرف: پوست هندوانه را به همراه همان بخش قرمزی که می‌خورید، توت‌فرنگی و کمی آب‌پرتقال داخل یک مخلوط‌کن بریزید و یک اسموتی خوشمزه تهیه نمایید.

 

۴- برگ‌های کلم بروکلی
برگ‌های سبزرنگ کلم بروکلی دارای ویتامین آ، ویتامین سی و کلسیم هستند.
نحوه مصرف: این برگ‌ها را جدا کرده و به همراه سایر بخش‌های بروکلی سرخ کنید. این روش، رژیم غذایی شما را سالم‌تر می‌کند.

 

۵- نوک کرفس
نوک کرفس فوق‌العاده خوش‌طعم و سرشار از منیزیم، کلسیم و ویتامین سی است.
نحوه مصرف: این بخش از کرفس را به عنوان سبزی یا در سوپ مصرف کنید.

 

۶- پوست پرتقال
حتماً با بوی خوش پوست پرتقال آشنا هستید؛ اما باید بدانید پوست پرتقال حاوی فیبر که دستگاه گوارشی را تسکین می‌دهد و ویتامین سی که سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد نیز است.
نحوه مصرف: با استفاده از رنده، از پوست پرتقال روی ماهی یا مرغ استفاده کنید.

 

۷- ساقه چغندر
رنگ قرمز و بنفش این ساقه نشان می‌دهد که سرشار از کاروتینوئید است و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان که با بیماری‌ها مقابله می‌نماید، عمل می‌کند. همچنین ساقه چغندر سرشار از ویتامین کا است که یک ماده مغذی مهم برای تقویت استخوان‌ها محسوب می‌شود.
نحوه مصرف: این ساقه‌ها را به همراه قارچ و پیاز سرخ کرده و در کنار غذای اصلی میل نمایید.

 

 فوت و فن



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • استفاده از ویتامین در بدنسازی

    بهترین ویتامین ها برای بدنسازان ویتامین هایی که محلول در آب باشند (به استثنای ویتامین C) به طور کلی از ویتامین های B و B کمپلکس تشکیل شده اند که عبارتند از: یامین (B1)، ریبوفلاوین …

    • کاهش چربی خون با کرفس کوهی

        اثرات مفید کرفس کوهی بذر کرفس کوهی اشتها آور است و در مهار رشد تومور معده و محافظت از کبد تأثیر مفیدی دارد. ضمن اینکه استفاده‌ از آن و نیز جوشانده ریشه گیاه کرفس …

      • نشانه ها و علایم گرمازدگی چیست ؟

        نشانه ها و علایم گرمازدگی چیست ؟ واژه گرمازدگی با گرمی هوا عجین می‌شود، در واقع گرمای هوا عامل مهمی برای بروز گرمازدگی است، هر چند فقط گرمای محیط علت گرمازدگی نیست. تعدادی از افراد، …

        • مدیریت احساس هنگام شنیدن انتقاد

          انتقاد کن، اما جنبه هم داشته باش! معمولا بیشتر ما آدم‌ها دوست نداریم کسی از خودمان یا اخلاق و رفتارمان ایراد بگیرد.  همیشه دوست داریم مورد‌تأیید و تعریف و تمجید دیگران باشیم. وقتی کسی به …

          • شکستن قولنج شکستن قولنج خطرناک است • عادتی به نام شکستن قولنج

            علت قولنج چیست؟ مجله تصویر زندگی : آنچه امروز به عنوان قولنج می شناسیم، بیشتر از آن که نام بیماری خاصی باشد، یک شکایت مبهم است. قدیم ترها به درد و کشیدگی در هر قسمت …

            • باورهای غلط در کاهش وزن

                اگر می خواهید به نتیجه دلخواه تان برای کاهش وزن برسید، اول باورهای غلط را دور بریزید. باورهای نادرست و دانش ناکافی از غذاها و رژیم های نامناسب که برخی نیز به باورهای اجتماعی تبدیل …

              • نوشیدنی کامبوجا نوشیدنی کامبوجا / طرز تهیه و خواص آن

                طرز تهیه و روش مصرف نوشیدنی کامبوجا نوشیدنی کامبوجا گرچه خواص زیادی برای سلامتی دارد اما چندان شناخته‌شده نیست و احتمالاً تاکنون حتی اسم آن نیز به گوشتان نخورده بود. در این مطلب می‌خواهیم در خصوص خواص …