پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

 

این بخش از میوه و سبزی ها را دور نریزید!

 

در ادامه بخش‌هایی از میوه و سبزی ها را به شما معرفی می کنیم که احتمالاً آن‌ها را دور می‌ریزید؛ اما باید بدانید این بخش‌ها از نظر ارزش غذایی فوق‌العاده مغذی هستند.

 

این بخش از میوه و سبزی ها را دور نریزید!

احتمالاً هر هفته‌ هزینه‌ای را برای خرید میوه و سبزی ها ی تازه صرف می‌کنید؛ اما بخش‌هایی از این مواد غذایی را دور می‌ریزید که نمی‌دانید سرشار از مواد مغذی هستند.
این بخش‌ها که عمدتاً قبل از پخته شدن یا مصرف جدا شده و دور ریخته می‌شوند، سرشار از ویتامین‌ها و آمینواسیدهایی هستند که برای سلامت قلب مفید هستند. در ادامه با این بخش‌ های میوه و سبزی ها آشنا می‌شوید.

 

۱- دانه‌های طالبی یا گرمک
این دانه‌ها معمولاً دور ریخته می‌شوند؛ اما سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ای و منیزیم هستند.
نحوه مصرف: این دانه‌ها را با روغن‌زیتون روی گاز تفت بدهید تا یک میان وعده سالم به دست آورید.

 

۲- پوست پیاز
پوست پیاز سرشار از کورستین است؛ ترکیبی که به کاهش فشارخون کمک کرده و از سلامت سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می‌کند.
نحوه مصرف: پوست پیاز را به سوپ اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد. سپس قبل از سرو سوپ، آن‌ها را خارج کنید.

 

۳- پوست هندوانه
پوست هندوانه سرشار از آمینواسیدی به نام سیترولین است که به بهبود جریان خون کمک می‌کند.
نحوه مصرف: پوست هندوانه را به همراه همان بخش قرمزی که می‌خورید، توت‌فرنگی و کمی آب‌پرتقال داخل یک مخلوط‌کن بریزید و یک اسموتی خوشمزه تهیه نمایید.

 

۴- برگ‌های کلم بروکلی
برگ‌های سبزرنگ کلم بروکلی دارای ویتامین آ، ویتامین سی و کلسیم هستند.
نحوه مصرف: این برگ‌ها را جدا کرده و به همراه سایر بخش‌های بروکلی سرخ کنید. این روش، رژیم غذایی شما را سالم‌تر می‌کند.

 

۵- نوک کرفس
نوک کرفس فوق‌العاده خوش‌طعم و سرشار از منیزیم، کلسیم و ویتامین سی است.
نحوه مصرف: این بخش از کرفس را به عنوان سبزی یا در سوپ مصرف کنید.

 

۶- پوست پرتقال
حتماً با بوی خوش پوست پرتقال آشنا هستید؛ اما باید بدانید پوست پرتقال حاوی فیبر که دستگاه گوارشی را تسکین می‌دهد و ویتامین سی که سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد نیز است.
نحوه مصرف: با استفاده از رنده، از پوست پرتقال روی ماهی یا مرغ استفاده کنید.

 

۷- ساقه چغندر
رنگ قرمز و بنفش این ساقه نشان می‌دهد که سرشار از کاروتینوئید است و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان که با بیماری‌ها مقابله می‌نماید، عمل می‌کند. همچنین ساقه چغندر سرشار از ویتامین کا است که یک ماده مغذی مهم برای تقویت استخوان‌ها محسوب می‌شود.
نحوه مصرف: این ساقه‌ها را به همراه قارچ و پیاز سرخ کرده و در کنار غذای اصلی میل نمایید.

 

 فوت و فن



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • روش های افزایش اعتماد به نفس

      اعتماد به نفس واقعی از شناخت عمیق و همه جانبه ما نسبت به خود ، محیط و دیگران ریشه می گیرد و هر چه این شناخت بیشتر باشد بر روی اعتماد به نفس واقعی …

    • خواص ماش + روش تهیه جوانه ماش

      خواص ماش + روش تهیه جوانه ماش   ماش در گروه حبوبات جای می ‌گیرد و در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند. ماش نیز از ارزش تغذیه ‌ای بسیار …

      • علت فرورفتگی دهان و فک با افزایش سن

        چه چیزی با افزایش سن سبب فرورفتگی دهان و فک می شود   اگرچه افزایش سن اجتناب‌ناپذیر است اما رژیم غذایی مناسب، مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان، مراجعه‌ی مکرر به دندان‌پزشک و درمان …

        • همه چیز در مورد موی صورت

            همه چیز در مورد موی صورت   آیا موهای پشت لب شما کم کم در حال نمایان شدن هستند؟ آیا موهای صورت شما ضخیم و پررنگ تر شده اند؟ در ادامه به سوالاتی که …

          • خواص آب طالبی

                پژوهشگران  در  تحقیقات جدید خود به این  نتیجه رسیدند که بین  آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط  نزدیکی وجود دارد و واقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است  …

            • فواید و خواص درمانی پیازچه

              آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه   پیازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها،‌ دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند. پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند …

              • اسطو خدوس, خواص اسطو خدوس, خاصیت اسطو خدوس, خواص درمانی اسطو خدوس, خاصیت درمانی اسطو خدوس, گیاه اسطو خدوس, خواص گیاه اسطو خدوس اسطو خدوس و خواص آن

                اسطو خدوس و خواص آن   (اسطوخدوس) گیاهی است از تیره‌ی نعناع و نام‌های دیگر آن (لاواند) ، (خراما) ، (خزامی) ، (آلاله) و (آلاله تلخ) است . اسطوخدوس گیاهی است از تیره‌ی نعناع که به شکل بوته‌ای …