سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


پای پرتقال, تارت پرتقال

دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال

امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی مواد با خمیر پوشانده نشده و باز هست.

 

مواد لازم برای تهیه تارت پرتقال 

تخم مرغ ۲ عدد
آب پرتقال یک سوم لیوان
رنده پوست پرتقال نصف ق.غ فقط پوسته نارنجى
وانیل نوک چاقو
آرد یک لیوان و یک قاشق غذاخورى پر
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن یک چهارم لیوان
شکر نصف لیوان

پای پرتقال, تارت پرتقال

روش پخت تارت پرتقال

قبل از هر کاری اول فر رو روشن می کنیم تا گرم بشه.

بعد قالب رو چرب میکنیم هر قالبى استفاده می کنین نصف کمى بیشتر قالب مایه کیکتون باشه.

حالا میریم سراغ تارت :

تخم مرغ رو با شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال حدود هفت دقیقه با همزن برقى می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم دو دور با همزن می زنیم تا مخلوط بشه .

آرد و بکینگ پودر رو که سه بار با هم الک کردیم، در سه مرحله اضافه می کنیم.

با همزن می زنیم تا مواد یک دست بشه. از مواد پای پرتقال تا نصف قالب پاى می ریزیم.

تکه ای پرتقال را باریک بریده، نصف کرده و روى مایه تارت پرتقال میگذاریم.

قالب ها را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ داخل فر می ذاریم تا بپزه.

البته بعد از ۲۰ دقیقه با خلال چک کنین، اگر مایه به خلال نچسبید پخته شده.

می تونین روی تارت پرتقال را با پودر قند تزیین کنید.

نوش جان

 

پای پرتقال, تارت پرتقال

طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

  • طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

  • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

    طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

  • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

مطالب قبلی این بخش
  • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

    دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

    • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

      طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

      • طرز تهیه ژله فالوده شیک و مجلسی

          طرز تهیه ژله فالوده   مواد اولیه : پودر ژله آلوئه ورا ۲ بسته ژله بلوبری ۱ بسته فالوده شیرازی نیم کیلو بستنی وانیلی ۱ لیوان آب داغ ۳ لیوان     طرز تهیه …

        • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

           طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

          • طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

            دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

            • طرز تهیه حلوای هویج رولتی

                طرز تهیه حلوای هویج رولتی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : برای ۱۲ نفر هویج (خردشده) ۵۰۰گرم آرد سفید ۱۲۵گرم شکر ۲۰۰گرم گلاب ۲/۳پیمانه روغن …

              • نان نخودچی , شیرینی نخودچی نائینی , نان نخودی طرز تهیه نان نخودچی / شیرینی نایینی برای عید

                دستور پخت نان نخودچی نایینی / شیرینی نخودچی عید نوروز   این نان نخودچی ها بسیار ترد و خوش طعم هستن. بعضی از شیرینی نخودچی ها روغن زیادی داره که وقت خوردن ته گلو حس …

                • طرز تهیه ماست خانگی

                    جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

                  • کیک سه شیر سه شکلاتی طرز تهیه کیک سه شیر سه شکلاتی

                    دستور پخت کیک سه شیر سه شکلاتی کیک سه شیر سه شکلاتی طعمی فراموش نشدنی داره. اگه دلتون لک زده واسه یه کیک شکلاتی پدر مادر دار… این کیک خودشه. اصل جنس. حتی میتونید کل کیک رو …

                    • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

                      طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

                      • طرز تهیه بستنی تیرامیسو

                          طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

                        • طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

                          تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک رولتی طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام …

                          • طرز تهیه نان فرانسوی با پنیر چدار و جعفری

                            آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار ۱۱۵ گرم (رنده شده) کره ۱۱۵ گرم (نرم شده) جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده) سیر  …

                            • شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

                                روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …