چهارشنبه , ۶ بهمن , ۱۳۹۵


پای پرتقال, تارت پرتقال

دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال

امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی مواد با خمیر پوشانده نشده و باز هست.

 

مواد لازم برای تهیه تارت پرتقال 

تخم مرغ ۲ عدد
آب پرتقال یک سوم لیوان
رنده پوست پرتقال نصف ق.غ فقط پوسته نارنجى
وانیل نوک چاقو
آرد یک لیوان و یک قاشق غذاخورى پر
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن یک چهارم لیوان
شکر نصف لیوان

پای پرتقال, تارت پرتقال

روش پخت تارت پرتقال

قبل از هر کاری اول فر رو روشن می کنیم تا گرم بشه.

بعد قالب رو چرب میکنیم هر قالبى استفاده می کنین نصف کمى بیشتر قالب مایه کیکتون باشه.

حالا میریم سراغ تارت :

تخم مرغ رو با شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال حدود هفت دقیقه با همزن برقى می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم دو دور با همزن می زنیم تا مخلوط بشه .

آرد و بکینگ پودر رو که سه بار با هم الک کردیم، در سه مرحله اضافه می کنیم.

با همزن می زنیم تا مواد یک دست بشه. از مواد پای پرتقال تا نصف قالب پاى می ریزیم.

تکه ای پرتقال را باریک بریده، نصف کرده و روى مایه تارت پرتقال میگذاریم.

قالب ها را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ داخل فر می ذاریم تا بپزه.

البته بعد از ۲۰ دقیقه با خلال چک کنین، اگر مایه به خلال نچسبید پخته شده.

می تونین روی تارت پرتقال را با پودر قند تزیین کنید.

نوش جان

 

پای پرتقال, تارت پرتقال

طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

    دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

  • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

    طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

  • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

  • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

    طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

      دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

    • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

      • روکر موز دسر ایتالیایی طرز تهیه روکر موز دسر ایتالیایی شیک و خوشمزه

        دستور تهیه روکر موز دسر کرمی ایتالیایی  روکر موز یک دسر شیک و خوشمزه ایتالیائیه. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.   مواد …

        • طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای) طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای)

            طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نون خامه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری پودر شکر دو قاشق غذاخوری پودر شکر (برای خامه‌ی …

          • طرز تهیه قطاب گردویی

                آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

            • طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

              طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر: چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان پودر شکر ۲ قاشق …

              • بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر اصیل با فیلینگ دولسه دلچه

                دستور پخت بیسکویت آلفاخر اصیل با طعم فوق العاده بیسکویت آلفاخر ( alfajor) یه بیسکویت بسیار بسیار بسیار خوشمزه و معروف در دنیاست که در کشور های لاتین رواج فراوانی داره و در هر کشور …

                • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

                    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

                  • طرز تهیه کیک بالرین

                    در این مطلب دو  روش تهیه کیک بالرین تقدیم شما همراهان مجله تصویر زندگی می شود. این کیک نیاز به پخت ندارد و نوعی کیک یخچالی است.   روش اول تهیه کیک بالرین مواد لازم …

                    • طرز تهیه ژله ابر و باد (دسر مجلسی)

                      طرز تهیه ژله ابر و باد (دسر مجلسی) برای درست کردن ژله ابر و باد به ژله بلوبری و خامه نیاز داریم . مواد اولیه : خامه (زده شده) به میزان لازم ژله بلوبری به …

                      • طرز تهیه کیک هندوانه ای شکل طرز تهیه کیک هندوانه ای شکل برای شب یلدا به روشی ساده

                        آموزش تصویری درست کردن کیک هندوانه ای شکل کیک هندوانه ای شکل یکی از ایده های جالب برای سفره شب یلدا ست که همه را شگفت زده میکنه و زیبایی خاصی داره. امروز در بخش سفره …

                        • طرز تهیه حلوای شکم پر

                          طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …