جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال

امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی مواد با خمیر پوشانده نشده و باز هست.

 

مواد لازم برای تهیه تارت پرتقال 

تخم مرغ ۲ عدد
آب پرتقال یک سوم لیوان
رنده پوست پرتقال نصف ق.غ فقط پوسته نارنجى
وانیل نوک چاقو
آرد یک لیوان و یک قاشق غذاخورى پر
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن یک چهارم لیوان
شکر نصف لیوان

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

روش پخت تارت پرتقال

قبل از هر کاری اول فر رو روشن می کنیم تا گرم بشه.

بعد قالب رو چرب میکنیم هر قالبى استفاده می کنین نصف کمى بیشتر قالب مایه کیکتون باشه.

حالا میریم سراغ تارت :

تخم مرغ رو با شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال حدود هفت دقیقه با همزن برقى می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم دو دور با همزن می زنیم تا مخلوط بشه .

آرد و بکینگ پودر رو که سه بار با هم الک کردیم، در سه مرحله اضافه می کنیم.

با همزن می زنیم تا مواد یک دست بشه. از مواد پای پرتقال تا نصف قالب پاى می ریزیم.

تکه ای پرتقال را باریک بریده، نصف کرده و روى مایه تارت پرتقال میگذاریم.

قالب ها را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ داخل فر می ذاریم تا بپزه.

البته بعد از ۲۰ دقیقه با خلال چک کنین، اگر مایه به خلال نچسبید پخته شده.

می تونین روی تارت پرتقال را با پودر قند تزیین کنید.

نوش جان

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

    چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

  • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

    طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

    طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه :  برای مواد داخل پای : نمک دریایی (دانه درشت) کارامل نرم (درشت …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خاگینه سیگارتی طرز تهیه خاگینه سیگارتی دسری سنتی مناسب برای سفره افطار

    طرز تهیه خاگینه سیگارتی  خاگینه یکی از دسرهای سنتی ایران است که به شکل های مختلف طبخ می شود. امروز در بخش آشپزی با طرز تهیه خاگینه سیگارتی در خدمت شما هستیم. خاگینه ها برای افطار مناسبند. مواد …

    • طرز تهیه نان به شکل خرگوش

      مواد اولیه : خمیر نان ۲ قرص کشمش ۲ عدد بادام ۲ عدد (برش خورده) تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده) برگ کاهو برای تزئین چاشته برای سرو کردن نان به شکل …

      • طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا

        طرز تهیه ژله هندوانه ای یا هندوانه ژله ای ژله هندوانه ای بسیار دلربا  و زیباست. با درست کردن این ژله در مناسبت های شاد مثل اعیاد مختلف، ولنتاین، شب یلدا، جشن تولد، سالگرد ازدواج …

        • طرز تهیه خمیر مارزیپان

            طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

          • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

                   آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

            • طرز تهیه کیک رطب و پسته طرز تهیه کیک رطب و پسته | کیک خرما و پسته | کیک مغذی برای ماه رمضان

              دستور پخت کیک رطب و پسته  کیک رطب و پسته ، کیک مقوی و خوشمزه برای عصرانه و صبحانه است. پیشنهاد می کنم این کیک را یک بار هم شده امتحان کنید و از خواص …

              • طرز تهیه شکلات پشمکی , پشمک حاج عبدالله طرز تهیه پشمک حاج عبدالله / شکلات پشمکی

                پشمک حاج عبدالله خانگی / شکلات پشمکی   طرفدار پشمک حاج عبدالله هستید؟ ما به شما یاد می دیم که چطور این شکلات پشمکی های خوشمزه رو خودتون توی منزل یه رنگ و شکل دلخواهتون درست کنین …

                • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

                  دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

                  • طرز تهیه فالوده شیرازی

                    طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

                    • ژله مجلسی, تزیین ژله, ژله جدید ژله مجلسی شیک / تزیین ژله مجلسی

                      آموزش تصویری تهیه ژله مجلسی شیک و زیبا  ژله مجلسی با طرح گل های رز و برگ، زیبایی سفره شما رو دو چندان می کنه. این ژله زیبا به عنوان ایده ای جالب برای تهیه …

                      • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

                        دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

                        • طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

                          طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی (بسیار ساده و خوشمزه) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ …

                          • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

                            دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

                            • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

                              طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …