سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه کیک نوتلای پنبه ای | آموزش تصویری روش پخت کیک پنبه ای

کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد

دستور پخت کیک نوتلای پنبه ای خوشمزه

این کیک نوتلای پنبه ای بافتی نرم و پنبه مانند داره و بسیار خوشمزه هست. توی یک بعد از ظهر پاییزی کنار خانواده ، خوردن کیک نوتلای عالی همراه یک فنجوی چای یا قهوه به عنوان عصرانه واقعا لذت بخشه.
اگه میخواین این کیک خوشمزه رو تجربه کنید با ما همراه بشید.

 

مواد اولیه برای تهیه کیک نوتلای پنبه ای :

برای ۵ نفر
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع (گیاهی) ۱ پیمانه سر خالی
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شیر شیر ۱ پیمانه
نوتلا ۳ قاشق سوپخوری
شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه-سرخالی
تخم مرغ تخم مرغ ۳ عد
آرد ۲ پیمانه

مواد لازم برای تزیین کیک نوتلای پنبه ای :
نوتلا ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری

 

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

 

روش پخت کیک نوتلای پنبه ای :

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده ۱/۲ پیمانه از شکر را به سفیده و ۱/۲ پیمانه را به زرده اضافه می کنیم.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

سفیده تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن می زنیم.

سفیده ها باید کاملا فرم گرفته و جای پره های همزن روی آن باقی بماند.

و اگر ظرف را برعکس کنیم ، سفیده ها از داخل ظرف نریزد.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

زرده و شکر به همراه وانیل می زنیم تا ذرات شکر بخوبی حل شده و مخلوط کرمی رنگ شود.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد

سپس روغن مایع و شیر را به ترتیب و با فاصله اضافه می کنیم.

و هرکدام را به اندازه ای با همزن میزنیم که به خورد مواد بروند( دور متوسط همزن).

کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد

مواد خشک ( آرد+ بیکینگ پودر+ پودر کاکائو ) را سه بار الک نموده و با الک کم کم به مواد اضافه می کنیم.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

 

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

و با دور کند همزن کمی میزنیم . خیلی کند فقط جهت مخلوط شدن. می توانید با لیسک نیز این کار را انجام دهید.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

سپس ۳ قاشق غذا خوری نوتلا را اضافه می کنیم.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

کمی هم میزنیم.

سفیده تخم مرغ را اضافه نموده و با لیسک آرام و دروانی هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

قالب مورد نظر را چرب نموده و آردپاشی میکنیم. مواد را در قالب می ریزیم اما تا انتهای قالب پر نمی کنیم.

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

قالب مواد کیک نوتلای را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

بعداز این زمان می توانید با خلال تست کنید اگر چیزی روی خلال نبود کیک شما آماده می باشد.

بعد از خنک شدن اولیه از قالب خارج نموده ، اجازه می دیم که کاملا خنک شود .

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی
سپس ۳ قاشق سوپخوری نوتلا را با یک قاشق روغن مایع بن ماری می کنیم تا رقیق شود و روی کیک نوتلای پنبه ای را تزیین می کنیم.

نوش جان

 

کیک نوتلای پنبه ای , کیک تولد, کیک شکلاتی

کیک نوتلای پنبه ای تزیین شده با نوتلا

 

نکات مهم در تهیه کیک نوتلای پنبه ای :

در زمان زدن سفیده حتما پره های همزن بدون چربی و تمیز و خشک باشد.
در مرحله اضافه کردن آرد از زدن زیاد یا با دور تند همزن خودداری شود چون باعث خمیری شدن بافت کیکتون خواهد شد. پس جهت اطمینان خاطر این مرحله را با لیسک نیز می توانید انجام دهید.
مواد خشک را حتما ۳ بار الک کنین و در چند مرحله اضافه کنید تا گلوله نشود.
مواد اولیه حتما باید هم دمای محیط باشند.
پف اصلی کیک نوتلای پنبه ای مربوط به سفیده تخم مرغ است، زدن سفیده تخم مرغ و مرحله اضافه نمودن به مواد و دورانی و آرام هم زدن بسیار مهم می باشد.
فر حتما از قبل گرم شود ( ۱۵ دقیقه).
با توجه به متفاوت بودن دما در فرهای مختلف دما و زمان ذکر شده را باتوجه به کارایی فرتون تنظیم بفرمایید.
قبل از ۳۵ دقیقه در فر باز نشود.

 

طرز تهیه کیک نوتلای پنبه ای

 

منابع:سوران/ye-mek

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 26, میانگین امتیاز: 4,31 از 5)
Loading...