کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه کوکو سیب زمینی رستورانی با ما همراه باشید.
آرد | به میزان لازم |
گشنیز ساطوری | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل سبز تند ساطوری | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سیب زمینی | ۶۰۰ گرم |
روغن | ۴ قاشق غذا خوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی
جهت تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله متوسط سیبزمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشت کوب آن را له کنید.
پس از این که سیب زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم مرغ، فلفل ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.
دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲ سانتیمتر تخت شود.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.
- تخممرغ را قبل از اضافه کردن بزنید تا یکدست شود این کار بوی زهم تخممرغ را از بین میبرد.
- گشنیز را میتوانید با جعفری جایگزین کنید.
مطالب رو می پسندم،بسیار عالی.واقعا زحمت کشیدن