یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

برنج ۱ فنجان

نعنا خشک

خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ

گردو ۱ پیمونه

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل

 

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
مواد لازم سس:

پیاز داغ ۳ قاشق غ

رب انار ۱ لیوان

آب جوش ۲ لیوان

عصاره گوشت ۱ عدد.

 

طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور اول):

پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا طلایی بشه بعد رب انار و آب و عصاره رو اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاد.
گوشت رو سه بار چرخ کنید و بعد با نمک اونقدر ورز بدید تا کاملا چسبنده بشه. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید به همراه نعنا و فلفل و زردچوبه و مجدد ورز بدید.
خلال پسته و بادام و گردو رو نیم کوب کنید و به گوشت اضافه و دوباره ورز بدید در حدی که یکدست بشه.
۱ پیمونه برنج رو با دوپیمونه آب بدون نمک و روغن بزارید بپزه تا آبش کشیده بشه و به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید.
به اندازه نارنگی از مواد بردارید اول کمی ورز و بعد دایره ای کنید. تو این مرحله باید ترک های روی کوفته رو بگیرید که بعد وا نره. یه کاسه آب کنار دستتون باشه و با دست مرطوب ترک های کوفته رو برطرف کنید.

می تونید وسط کوفته ها میوه های خشک و آجیل بگذارید.
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
همه کوفته ها رو آماده کنید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید و در سس که به جوش اومده قرار بدید و با قاشق کمی از سس روی کوفته ها بریزید تا هم دما بشه.

 
نکته :

گوشت بهتره کم چرب باشه چون چربی زیاد باعث ترک خوردن میشه همچنین گوشت خیلی تازه نباشه.

 

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 

طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور دوم):

گردو، خلال بادام و پسته را با یک،دو،سه میکس می کنیم.( به مرحله ی کاملاً پودری نرسد)

کمی برنج را به حالت کته ی قبل دم در آورده با گوشت چرخ کرده و پیاز ( گوشت و پیاز و برنج را بعد مغزجات با یک ،دو،سه میکس می کنیم ) همه ی مواد را که از یک،دو ،سه رد کرده ایم + فلفل +نمک. از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر از مایه برداشته ، در آرد نخودچی می غلطانیم، وقتی روغن در ظرف تفلون داغ شد، کوفته ها را اضافه و سرخ می کنیم.
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 

بعد ،سس این غذا که تا بیشتر از نصف کوفته ها را بگیرد اضافه می کنیم. با شعله ی متوسط و در باز بپزد تا وا نرود. وسط طبخ ،برگردانده تا هر دو طرف پخت شود و سس غلیظ شود.
 
طرز تهیه سس:

رب انار+زعفران+آب به مقدار مناسب+کمی نمک و فلفل

نکته:

می توان کنار غذا سیب زمینی سرخ شده گذاشت.

 

club.tv5.ir/sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

      مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

  • آش ماست خراسان, آش ماست ,طرز تهیه آش ماست ,طرز پخت آش ماست, روش تهیه آش ماست, روش پخت آش ماست ,دستور تهیه آش ماست, دستور پخت آش ماست طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • طرز تهیه کباب ترکی

        مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

  • طرز تهیه آش جو ملایر طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

مطالب قبلی این بخش
  • دلمه ,  دلمه سیب زمینی طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

    روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

    • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

      آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

      • روش تهیه انواع خورش - آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش به طرز تهیه خورش به

        طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

        • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

          طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

          • چیزبرگر درون پنیری,پخت چیزبرگر درون پنیری طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

            چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

            • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

                روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

              • طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر

                طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر   در این مطلب روش جدید برای پخت مرغ با طعمی متفاوت و دلپذیر تقدیمتون میشه . امیدواریم اونو بپزین و از خوردنش لذت ببرین.     …

                • 3437 طرز تهیه کتلت ذرت فوری

                    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

                  • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

                      طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

                    • طرز تهیه مقلوبه مرغ طرز تهیه مقلوبه مرغ

                        طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

                      • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

                        روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

                        • طرز تهیه خورش پرتقال ,خورش پرتقال ,طرز پخت خورش پرتقال, روش تهیه خورش پرتقال, روش پخت خورش پرتقال ,دستور تهیه خورش پرتقال  ,دستور پخت خورش پرتقال, پرتقال, آب پرتقال, ارد, مرغ ,خلال پسته, پیاز طرز تهیه خورش پرتقال

                              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

بالا