یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

برنج ۱ فنجان

نعنا خشک

خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ

گردو ۱ پیمونه

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل

 

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
مواد لازم سس:

پیاز داغ ۳ قاشق غ

رب انار ۱ لیوان

آب جوش ۲ لیوان

عصاره گوشت ۱ عدد.

 

طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور اول):

پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا طلایی بشه بعد رب انار و آب و عصاره رو اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاد.
گوشت رو سه بار چرخ کنید و بعد با نمک اونقدر ورز بدید تا کاملا چسبنده بشه. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید به همراه نعنا و فلفل و زردچوبه و مجدد ورز بدید.
خلال پسته و بادام و گردو رو نیم کوب کنید و به گوشت اضافه و دوباره ورز بدید در حدی که یکدست بشه.
۱ پیمونه برنج رو با دوپیمونه آب بدون نمک و روغن بزارید بپزه تا آبش کشیده بشه و به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید.
به اندازه نارنگی از مواد بردارید اول کمی ورز و بعد دایره ای کنید. تو این مرحله باید ترک های روی کوفته رو بگیرید که بعد وا نره. یه کاسه آب کنار دستتون باشه و با دست مرطوب ترک های کوفته رو برطرف کنید.

می تونید وسط کوفته ها میوه های خشک و آجیل بگذارید.
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی
 
همه کوفته ها رو آماده کنید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید و در سس که به جوش اومده قرار بدید و با قاشق کمی از سس روی کوفته ها بریزید تا هم دما بشه.

 
نکته :

گوشت بهتره کم چرب باشه چون چربی زیاد باعث ترک خوردن میشه همچنین گوشت خیلی تازه نباشه.

 

طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 

طرز تهیه کوفته آجیلی (دستور دوم):

گردو، خلال بادام و پسته را با یک،دو،سه میکس می کنیم.( به مرحله ی کاملاً پودری نرسد)

کمی برنج را به حالت کته ی قبل دم در آورده با گوشت چرخ کرده و پیاز ( گوشت و پیاز و برنج را بعد مغزجات با یک ،دو،سه میکس می کنیم ) همه ی مواد را که از یک،دو ،سه رد کرده ایم + فلفل +نمک. از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر از مایه برداشته ، در آرد نخودچی می غلطانیم، وقتی روغن در ظرف تفلون داغ شد، کوفته ها را اضافه و سرخ می کنیم.
 
طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

 

بعد ،سس این غذا که تا بیشتر از نصف کوفته ها را بگیرد اضافه می کنیم. با شعله ی متوسط و در باز بپزد تا وا نرود. وسط طبخ ،برگردانده تا هر دو طرف پخت شود و سس غلیظ شود.
 
طرز تهیه سس:

رب انار+زعفران+آب به مقدار مناسب+کمی نمک و فلفل

نکته:

می توان کنار غذا سیب زمینی سرخ شده گذاشت.

 

club.tv5.ir/sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

    دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

    آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

    • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

      روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

      • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

        طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

        • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

          دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

          • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

              طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

            • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

              • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                  روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

                • طرز تهیه دیماج

                    دیماج عصرانه و صبحانه تبریز و قزوین آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : گردو به میزان لازم کره ۱۰۰گرم پنیر تبریزی ۲۰۰گرم …

                  • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                    طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                    • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

                      دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

                      • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

                        دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …

                        • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

                          روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

                          • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

                              روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

                            • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

                              طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …