یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید.

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید. من چند باری این خامه رو درست کردم و از یه لبنیاتی خامه خریدم و انصافا بافت و طعمش با خامه صبحانه زمین تا آسمون متفاوت بود ولی اگر به این نوع خامه ها هم دسترسی ندارید نگران نباشید و با خامه پاستوریزه این خامه رو تهیه کنید. این خامه به خصوص برای اونایی که تو درست کردن خامه فرم گرفته مشکل دارن عالیه چون میتونن برای تزیین کیکها از مخلوط همین خامه با پودر قند یا پودر کاکائو استفاده کنن و موقع تزیین لذت ببرن چون به شدت راحت از ماسوره خارج میشه و فرم دهیشم معرکست! من خودم معمولا برای تزیین کیک از نصف پنیر ماسکارپونه و نصف خامه زده شده استفاده میکنم البته باید حتما قبلش شیرینش کنید.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
خامه (۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری (صورتی)) ۳ چهارم لیوان

19139

 

طرز تهیه نوع اول:

اول خامه رو بریزید داخل یک ظرف و بعد اون رو با چنگال بزنید تا یه خورده یکدست بشه. 
خامه رو بذارید روی حرارت گاز و حتما زیر ظرف شعله پخش کن بذارید. 
دماسنج رو بذارید داخل خامه و اونو هم بزنید و صبر کنید تا دما به ۱۹۰ درجه برسه. 
وقتی دما به ۱۹۰ رسید سرکه سفید رو بهش اضافه کنید و یه ۵دقیقه ای هم بزنید تا خامه سفت بشه تقریبا مثل فرنی! 
بعد خامه رو از حرارت بردارید و بریزید داخل پارچه مناسب و بعد بارید آبش بره!نکته خیلی خیلی مهم اینه که نباید به خامه فشار بیارید یا اینکه جسم سنگینی روش قرار بدید ولی حتما باید درش رو ببندید و بعد بذارید ۲۴ساعت بمونه توی یخچال! 

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

 

طرز تهیه نوع دوم:

چون ممکنه بعضیا تو خونه دما سنج نداشته باشن این روشم میگم. 
میتونید این کار رو به روش بن ماری هم انجام بدید. 
یعنی یه ظرف رو بذارید که آب توش بجوشه ،بعد ظرف خامه رو روش قرار بدید. 
زیر شعله رو ملایم کنید جوری که آب یکی دوتا قل بزنه…بعد ۱۵دقیقه همش بزنید تا خامه صاف و رقیق بشه. 
بعدم سرکه سفید رو اضافه کنید و بقیه مراحل بالا. 
دقت کنید که خامه ۱۵دقیقه که بمونه باید کاملا روان بشه و مثله اول سفت و گلوله ای نباشه. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)
پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

نکات:

۱)دقت کنید خامه ای که شما به دست میارید غلظتش خیلی زیاد نیست مگر اینکه خامه محلی باشه…اینطوری غلظتش حتی تا اندازه عکس زیر ممکنه زیاد باشه که نشون دهنده کیفیت خامست. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

 

۲)حتی اگر دماسنج ندارید میتونید خامه رو بذارید روی حرارت مستقیم گاز و تا حد روان شدن همش بزنید این راه برای افرادیه که چند بار با روش بن ماری این خامه رو تهیه کردن و قشنگ میدونن کی وقت اضافه کردن سرکه هست پس لطفا همون بار اول نرید سراغ این روش چون ممکنه خامه خراب بشه! 
۳)میتونید جای سرکه از آبلیمو تازه هم استفاده کنید ولی من توصیه نمیکنم چون به نظرم کمی ترش میشه بهترین گزینه همون سرکه سفید صنعتی هست! 
نوش جان

 

theredheadbaker.com

cheftayebeh.irchezus.com

harmoniousbelly.com

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • 18242 طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی , طرز پخت پیتزا هاوایی طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • 17520 طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

مطالب قبلی این بخش
  • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

    آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

    • طرز تهیه دسر کازان دیبی , دسر ترکیه ای طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

      طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

      • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

        روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

        • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

          طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

          • کاپ کیک ساده طرز تهیه کاپ کیک ساده و خوش طعم | کاپ کیک خانگی میان وعده مدرسه بچه ها

            دستور پخت کاپ کیک ساده و خوشمزه این کاپ کیک ساده خیلی خوشمزه اس و بافت نرم و لطیفی داره. خیلی هم خوب پف می کنه. با مقدار موادی که در این دستور گفته شده شما ۱۳ …

            • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

              دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

              • شیرینی قرابیه بادام تبریز طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز

                  دستور پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز شیرینی قرابیه از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان ، هم چنین در جمهوری آذربایجان …

                • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

                    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

                  • طرز تهیه ژله قطبی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله قطبی برای تولد بچه ها

                    طرز تهیه ژله قطبی ( در حسرت بهار )   ژله قطبی ژله ای متفاوت و جالب بخصوص برای جشن تولد بچه هاست. حتما ازش خوششون میاد. اینجا فقط ایده کار به شما داده شده …

                    • طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم

                      آموزش تصویری طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم   در این دستور کیک اسفنجی ، نسبت مقدار آرد به تخم مرغ نسبتا زیاد است به همین دلیل لطافت کیک اسفنجی پایه را ندارد. برای کم رنگ …

                      • طرز تهیه شیرینی کره ای طرز تهیه شیرینی کره ای

                           طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد …

                        • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

                          دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

بالا