شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید.

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید. من چند باری این خامه رو درست کردم و از یه لبنیاتی خامه خریدم و انصافا بافت و طعمش با خامه صبحانه زمین تا آسمون متفاوت بود ولی اگر به این نوع خامه ها هم دسترسی ندارید نگران نباشید و با خامه پاستوریزه این خامه رو تهیه کنید. این خامه به خصوص برای اونایی که تو درست کردن خامه فرم گرفته مشکل دارن عالیه چون میتونن برای تزیین کیکها از مخلوط همین خامه با پودر قند یا پودر کاکائو استفاده کنن و موقع تزیین لذت ببرن چون به شدت راحت از ماسوره خارج میشه و فرم دهیشم معرکست! من خودم معمولا برای تزیین کیک از نصف پنیر ماسکارپونه و نصف خامه زده شده استفاده میکنم البته باید حتما قبلش شیرینش کنید.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
خامه (۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری (صورتی)) ۳ چهارم لیوان

19139

 

طرز تهیه نوع اول:

اول خامه رو بریزید داخل یک ظرف و بعد اون رو با چنگال بزنید تا یه خورده یکدست بشه. 
خامه رو بذارید روی حرارت گاز و حتما زیر ظرف شعله پخش کن بذارید. 
دماسنج رو بذارید داخل خامه و اونو هم بزنید و صبر کنید تا دما به ۱۹۰ درجه برسه. 
وقتی دما به ۱۹۰ رسید سرکه سفید رو بهش اضافه کنید و یه ۵دقیقه ای هم بزنید تا خامه سفت بشه تقریبا مثل فرنی! 
بعد خامه رو از حرارت بردارید و بریزید داخل پارچه مناسب و بعد بارید آبش بره!نکته خیلی خیلی مهم اینه که نباید به خامه فشار بیارید یا اینکه جسم سنگینی روش قرار بدید ولی حتما باید درش رو ببندید و بعد بذارید ۲۴ساعت بمونه توی یخچال! 

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

 

طرز تهیه نوع دوم:

چون ممکنه بعضیا تو خونه دما سنج نداشته باشن این روشم میگم. 
میتونید این کار رو به روش بن ماری هم انجام بدید. 
یعنی یه ظرف رو بذارید که آب توش بجوشه ،بعد ظرف خامه رو روش قرار بدید. 
زیر شعله رو ملایم کنید جوری که آب یکی دوتا قل بزنه…بعد ۱۵دقیقه همش بزنید تا خامه صاف و رقیق بشه. 
بعدم سرکه سفید رو اضافه کنید و بقیه مراحل بالا. 
دقت کنید که خامه ۱۵دقیقه که بمونه باید کاملا روان بشه و مثله اول سفت و گلوله ای نباشه. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)
پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

نکات:

۱)دقت کنید خامه ای که شما به دست میارید غلظتش خیلی زیاد نیست مگر اینکه خامه محلی باشه…اینطوری غلظتش حتی تا اندازه عکس زیر ممکنه زیاد باشه که نشون دهنده کیفیت خامست. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

 

۲)حتی اگر دماسنج ندارید میتونید خامه رو بذارید روی حرارت مستقیم گاز و تا حد روان شدن همش بزنید این راه برای افرادیه که چند بار با روش بن ماری این خامه رو تهیه کردن و قشنگ میدونن کی وقت اضافه کردن سرکه هست پس لطفا همون بار اول نرید سراغ این روش چون ممکنه خامه خراب بشه! 
۳)میتونید جای سرکه از آبلیمو تازه هم استفاده کنید ولی من توصیه نمیکنم چون به نظرم کمی ترش میشه بهترین گزینه همون سرکه سفید صنعتی هست! 
نوش جان

 

theredheadbaker.com

cheftayebeh.irchezus.com

harmoniousbelly.com

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

    • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

      دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

      • کوکی مارمالادی طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

        روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز     کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را …

        • Grape jam, مربای انگور طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه

          دستور پخت مربای انگور مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای …

          • شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز طرز تهیه شیرینی اتابکی برای عید نوروز

            طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز    شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست …

            • طرز تهیه ژله آفتابگردان

                  طرز تهیه ژله آفتابگردان   ژله آفتابگردان ژله ای شیک و مجلسی   مواد اولیه : شکلات یا نسکافه مقدار کمی پودر ژله زرد ۱بسته پودر ژله سبز ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا …

              • طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری پنیر …

                • طرز تهیه نان کشمشی , شیرینی کشمشی , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی + فیلم

                      آموزش روش تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تصویر و فیلم   شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای یا شیر برای عصرانه …

                  • ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی

                    ژله سوپرایز گل و برگ    ژله سوپرایز رو به شکل های مختلفی میشه درست کرد قبلا دو مدل از این نوع ژله ( ژله سوپرایز قلب و ژله سوپرایز قلبی) تقدیمتون شده. با ما همراه باشید …

                    • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

                      آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

                      • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

                        دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …