دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید.

 

پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید بهترین نوعش رو داشته باشید حتما از خامه محلی استفاده کنید. من چند باری این خامه رو درست کردم و از یه لبنیاتی خامه خریدم و انصافا بافت و طعمش با خامه صبحانه زمین تا آسمون متفاوت بود ولی اگر به این نوع خامه ها هم دسترسی ندارید نگران نباشید و با خامه پاستوریزه این خامه رو تهیه کنید. این خامه به خصوص برای اونایی که تو درست کردن خامه فرم گرفته مشکل دارن عالیه چون میتونن برای تزیین کیکها از مخلوط همین خامه با پودر قند یا پودر کاکائو استفاده کنن و موقع تزیین لذت ببرن چون به شدت راحت از ماسوره خارج میشه و فرم دهیشم معرکست! من خودم معمولا برای تزیین کیک از نصف پنیر ماسکارپونه و نصف خامه زده شده استفاده میکنم البته باید حتما قبلش شیرینش کنید.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
خامه (۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری (صورتی)) ۳ چهارم لیوان
19139 

طرز تهیه نوع اول:

اول خامه رو بریزید داخل یک ظرف و بعد اون رو با چنگال بزنید تا یه خورده یکدست بشه. 
خامه رو بذارید روی حرارت گاز و حتما زیر ظرف شعله پخش کن بذارید. 
دماسنج رو بذارید داخل خامه و اونو هم بزنید و صبر کنید تا دما به ۱۹۰ درجه برسه. 
وقتی دما به ۱۹۰ رسید سرکه سفید رو بهش اضافه کنید و یه ۵دقیقه ای هم بزنید تا خامه سفت بشه تقریبا مثل فرنی! 
بعد خامه رو از حرارت بردارید و بریزید داخل پارچه مناسب و بعد بارید آبش بره!نکته خیلی خیلی مهم اینه که نباید به خامه فشار بیارید یا اینکه جسم سنگینی روش قرار بدید ولی حتما باید درش رو ببندید و بعد بذارید ۲۴ساعت بمونه توی یخچال! 

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک 

طرز تهیه نوع دوم:

چون ممکنه بعضیا تو خونه دما سنج نداشته باشن این روشم میگم. 
میتونید این کار رو به روش بن ماری هم انجام بدید. 
یعنی یه ظرف رو بذارید که آب توش بجوشه ،بعد ظرف خامه رو روش قرار بدید. 
زیر شعله رو ملایم کنید جوری که آب یکی دوتا قل بزنه…بعد ۱۵دقیقه همش بزنید تا خامه صاف و رقیق بشه. 
بعدم سرکه سفید رو اضافه کنید و بقیه مراحل بالا. 
دقت کنید که خامه ۱۵دقیقه که بمونه باید کاملا روان بشه و مثله اول سفت و گلوله ای نباشه. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)
نکات:

۱)دقت کنید خامه ای که شما به دست میارید غلظتش خیلی زیاد نیست مگر اینکه خامه محلی باشه…اینطوری غلظتش حتی تا اندازه عکس زیر ممکنه زیاد باشه که نشون دهنده کیفیت خامست. 

 

پنیر ماسکارپونه(پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک) 

۲)حتی اگر دماسنج ندارید میتونید خامه رو بذارید روی حرارت مستقیم گاز و تا حد روان شدن همش بزنید این راه برای افرادیه که چند بار با روش بن ماری این خامه رو تهیه کردن و قشنگ میدونن کی وقت اضافه کردن سرکه هست پس لطفا همون بار اول نرید سراغ این روش چون ممکنه خامه خراب بشه! 
۳)میتونید جای سرکه از آبلیمو تازه هم استفاده کنید ولی من توصیه نمیکنم چون به نظرم کمی ترش میشه بهترین گزینه همون سرکه سفید صنعتی هست! 
نوش جان

 

theredheadbaker.com

cheftayebeh.irchezus.com

harmoniousbelly.com

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

مطالب قبلی این بخش
  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • طرز تهیه شیرینی مونت کارلو طرز تهیه شیرینی مونت کارلو شیرینی نارگیلی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی مونت کارلو شیرینی مونته کارلو یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه اس که ظاهر زیبایی هم داره و برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسبه. در بخش نان، شیرینی، دسر با طرز تهیه …

  • طرز تهیه ژله کیک یا کیک ژله ای

      طرز تهیه ژله کیک (POK CAKE) یا کیک ژله ای   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : خامه (زده شده) به میزان لازم پودر …

  • ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی

       طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک   ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه …

  • روش پخت لبو در فر بدون آب

    بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

  • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

    طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …

  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

  • طرز تهیه گلت انار دسر شب یلدا طرز تهیه گلت انار دسر فرانسوی برای شب یلدا (Galette pomegranate)

    طرز تهیه گلت انار برای شب یلدا  با نزدیک شدن به شب یلدا ، در بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز تهیه گلت انار را تقدیم شما عزیزان می کنیم. برای یک بارم …

  • طرز تهیه دسر فرنی موز

        فرنی موز دسری خوشمزه و خوش عطره که می تونین برای مهمونای افطارتون تهیه کنین . طرز تهیه فرنی موز : مواد لازم : شیر یک پاکت موز ۱ عدد شکر ۱۰ ق …

  • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

    دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

  • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

    طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

  • طرز تهیه رولت خرما طرز تهیه رولت خرما دسری مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان و مراسم های مذهبی

    طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بخصوص در ماه رمضان و مراسم مذهبیه. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه رولت خرما که بسیار …

  • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

    دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

  • شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

      طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …