دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

 

تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی کاربرد دیگه ای از این دو داروی شفا بخش رو به شما معرفی می کنیم.

 

ژله خاکشیر و تخم شربتی

 

تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است. در طب عوام و سنتی از دانه های خاکشیر به عنوان درمان اسهال، ادرارآور، تب بر، رفع التهاب کلیه، دفع کرم و درمان آب آوردن انساج به صورت جوشانده استفاده می شده است. از قدیم در ایران خاکشی را با آب سرد مخلوط و به عنوان ملین و خنکی مصرف می نموده اند.

 

مواد لازم:

خاکشیر به مقدار لازم

تخم شربتی به مقدار لازم

ژله آلوئه ورا

کمی گلاب در صورت تمایل

 

ژله خاکشیر و تخم شربتی

 

طرز تهیه :

تخم شربتی رو شب قبل بشورین و بگذارین در کمی آب بمونه تا لعاب بندازه. خاکشیر را بخوبی بشورین و بذارین ته نشین بشه . آب روی اونو بریزین .

ژله آلوئه ورا رو با سه چهارم لیوان آبجوش روی بخار کتری خوب حل کنین تاشفاف بشه. خاکشیر که آب اضافش گرفته شده رو باژله آلوئه ورا مخلوط کنین و ته قالب بریزین.

بذارین تو یخچال تا خودشو بگیره . برای طبقه بعدی که تخم شربتی هست همین مراحل رو انجام بدین بااین تفاوت که وقتی باژله آلوئه ورا مخلوط کردین بزارین سرد بشه بعد روس ژله خاکشیر بریزین.

بذارین یخچال تا خودشو بگیره و بعد چند ساعت از قالب در بیارین.

 

نکات :

درصورت تمایل می تونین کمی گلاب به هر لایه اضافه کنین.

دقت کنین به ازای هر مقدار گلاب که می ریزین از آب ژله کم کنین. در موزد خاکشیر و تخم شربتی هم همینطور ینی به ازای آبی که دارن از آبی که دستور روی بسته ژله نوشته شده کم کنین.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

  • طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز / کیک سرد

    طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز    کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • طرز تهیه مافین باقلوایی

    طرز تهیه مافین باقلوایی   مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی: آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

  • نمونه های تزیین پلو مجلسی

    نمونه های تزیین پلو مجلسی   اگر به دنبال ایده های جالب برای تزیین پلو و چلو مهمانی خود هستید به ادامه مطلب توجه کنید. امیدواریم این تصاویر برایتان مفید باشد.   ایده هایی جالب …

  • آموزش میوه آرایی شب یلدا

    آموزش میوه آرایی شب یلدا   یکی از سنت های قشنگه ما ایرانی ها دور همنشینی شب یلداس که این وسط تزیین میوه شب یلدا و کلا تزیینات شب یلدا به عهده خانم های باسلیقه …

  • طرز تهیه مافین تخم مرغی

       طرز تهیه مافین تخم مرغی   تخم مرغ وقتی به حالت مافین و کیک درمیاد، خوردنش لذتبخش تر میشه. پیشنهاد انتخاب مافین تخم مرغی به عنوان صبحونه باعث میشه صبح ها دیگه به خاطر …

  • طرز تهیه کوکتل هندوانه و خیار

    طرز تهیه کوکتل هندوانه و خیار آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : هندوانه ۷۰۰ گرم خیار ۱ عدد (بزرگ) لیمو ترش ۲ عدد عسل ۲ قاشق غذاخوری یخ به مقدار لازم طرز …

  • مدل میوه آرایی شب یلدا

    تصاویری زیبا از انواع مدل میوه آرایی شب یلدا   میوه آرایی شب یلدا – تزیین میوه – تزیین هندوانه – سفره شب چله – هندوانه شب یلدا – آجیل شب یلدا – سفره آرایی …

  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

  • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

    دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …