پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه سوفله اسفناج

 

سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه سوفله اسفناج . سوفله هم می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دسر تهیه شود.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه :
پنیر پارمزان (رنده شده) ۱لیوان

شیر ۱ لیوان

آرد ۱ چهارم لیوان

اسفناج ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

کره نصف لیوان

تخم مرغ ۵عدد

جوز هندی ۱ چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سوفله اسفناج

 
 
طرز تهیه : 

در ابتدای کار فر را روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و زرده آن را جدا کنید طوری که ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند. 
اسفناج را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش کاملا خشک کرده و خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را الک کرده و وقتی کره شروع به حباب زدن کرد آن را کم کم به مواد اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. 
پس از مخلوط شدن آرد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود ، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس آماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی آب شود. 
اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. 
سفیده های تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید نریز ، سفیده ها را به آرامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد. 
درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، کم کم با قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. 
ظرف سوفله را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید ، ۳۰ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید. 
سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود. 

 

نکات:

۱)بهتر است دما را طبق تجربه خود در مورد فر تنظیم کنید اما به طور معمولی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای پخت این سوفله مناسب است. 
۲)در صورت تمایل مقدار کمی جوش شیرین هم به سوفله اضافه کنید تا بیشتر پف کند. 
۳)برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید. 
نوش جان

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک برنج با مرغ

    طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

    • سوپ سیب زمینی با فلفل

      سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

      • طرز تهیه کتلت کدو سبز

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

        • لازانیا لقمه ای به شکل گل

          لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

          • مافین صبحانه ای شیک

              این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

            • طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

              طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …

              • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

                   شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

                • طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر با تصویر مرحله به مرحله

                  آموزش تصویری طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده دوستان عزیز لذت چشیدن طعم این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر …

                  • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                    روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                    • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

                      دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

                      • طرز تهیه بابا قنوش

                        روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                        • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

                          دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

                          • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

                            • طرز تهیه بادمجان شکم پر

                              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …