چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه سوفله اسفناج

 

سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه سوفله اسفناج . سوفله هم می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دسر تهیه شود.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه :
پنیر پارمزان (رنده شده) ۱لیوان

شیر ۱ لیوان

آرد ۱ چهارم لیوان

اسفناج ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

کره نصف لیوان

تخم مرغ ۵عدد

جوز هندی ۱ چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سوفله اسفناج

 
 
طرز تهیه : 

در ابتدای کار فر را روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و زرده آن را جدا کنید طوری که ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند. 
اسفناج را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش کاملا خشک کرده و خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را الک کرده و وقتی کره شروع به حباب زدن کرد آن را کم کم به مواد اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. 
پس از مخلوط شدن آرد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود ، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس آماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی آب شود. 
اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. 
سفیده های تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید نریز ، سفیده ها را به آرامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد. 
درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، کم کم با قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. 
ظرف سوفله را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید ، ۳۰ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید. 
سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود. 

 

نکات:

۱)بهتر است دما را طبق تجربه خود در مورد فر تنظیم کنید اما به طور معمولی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای پخت این سوفله مناسب است. 
۲)در صورت تمایل مقدار کمی جوش شیرین هم به سوفله اضافه کنید تا بیشتر پف کند. 
۳)برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید. 
نوش جان

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

مطالب قبلی این بخش
  • کباب بلدرچین طرز تهیه کباب بلدرچین

      مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

    • طرز تهیه چیپس سیب زمینی طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

      روش تهیه چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه  چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط …

      • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

        طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

        • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

          بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

          • طرز تهیه سوپ بروکلی

              مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

            • طرز تهیه کیک مرغ - تزیین کیک مرغ دو روش برای تهیه کیک مرغ

                کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

              • طرز تهیه دنده کباب طرز پخت دنده کباب روش پخت دنده کباب طرز تهیه دنده کباب

                      آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : دنده ۵ قطعه (گوسفندی) پیاز  ۱عدد سیر  ۲حبه ماست ۱لیوان برگ بو ۲عدد سس …

                • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

                  طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

                  • طرز تهیه کیک گوشت - غذاهای گوشتی - گوشت چرخ کرده دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

                      دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

                    • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

                      آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

                      • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

                        دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

                        • طرز تهیه خورش آلو اسفناج طرز تهیه خورش آلو اسفناج

                            طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

                          • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

                            دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …

                            • طرز تهیه دلمه برگ مو

                              طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

بالا