یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه ژله حباب دار زیبا و شیک

 

ژله حباب دار ژله ای بسیار زیبا و مجلسیه که میشه اونو به شکل های مختلفی درست کرد. در این مطلب با روش تهیه ژله حبابدار آکواریومی ، ژله حبابدار انار و ژله حبابدار گل محمدی آشنا میشین.
40418

ژله حباب دار گل محمدی:

 

مواد اولیه :
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
غنچه گل محمدى به تعداد دلخواه
طرز تهیه :

ژله آلوورا رو طیق دستور روی جلد حاضر کنید .
مایع ژله را به اندازه یک چهارم داخل قالب مورد نظر بریزید و گلها را روی آن قرار دهید حالا در یخچال بگذارید تا نیم بند شود یا به اصطلاح شبیه سفیده تخم مرغ شود در این مرحله ژله را با قاشق هم بزنیدتا حباب بگیرد.
دوباره مراحل بالا را تکرار کنید تا قالب پر شود و داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی ببندد.

 

ژله حبابدار به شکل آکواریوم:

باز هم این ژله را به همان روش تهیه کنید با این تفاوت که از پاستیل به شکل ماهی ،هشت پا ،ستاره دریایی ،لاک پشت و… استفاده کنید.

 

ژله حباب دار آکواریومی
طرز تهیه :
در یک حباب سنگ شکلاتی ریخته و ژله الوئه ورا نیم بند را روش بریزید (نیم بند تا سنگ آب نشه و الوئه ورا چون شفافه و سنگ پیداست)
بعد چند شاخه ترخون به عنوان جلبک جاسازی کنین.
روش ژله بلوبری نیم بند بریزید.
روی بلوبری ژله الوئه ورا نیم بند هم زده بریزید و پاستیل ماهی یا ماهی مصنوعی رو هر جا دوست دارین قرار بدین (همزده تا حبابدار بشه و الوئه ورا تا شفاف باشه و ماهی هام جلوه قشنگ پیدا کنن)
نهایتا روش بلوبری نیم بند بریزین.
لایه اخر هم که ابی پررنگه . می تونین با اب و شکر و ژلاتین و رنگ و اسانس درست کنین تا به رنگ ابی پررنگ در بیاد.
اگه می خواهین لایه ها صاف نباشن و مرز جدا کننده مشخص نداشته باشن ژله ها رو بیشتر از حد نیم بند بودن نگه د ارین و لایه های نیم بد را پشت سر هم بریزید .
بعد هم بذارین یخچال تا کامل ببندن.

 

ژله حباب دار آکواریومی

ژله حباب دار آکواریومی

ژله حبابدار برای شب یلدا:

برای تهیه این ژله زیبا همان مراحل بالا را انجام دهید ولی به جای گل محمدی از انار استفاده کنید.
و روی آن یک لایه ژله انار یا کرم بریزید.

ژله حبابدار زیبا و شیک

140099339505813

نمونه های دیگر ژله حباب دار :

 

ژله حبابدار زیبا و شیک

 

ژله حبابدار زیبا و شیک

 

nowaros.com/ sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۱ دیدگاه

  1. الهام می‌گه:

    خیلی عالی بود دست تون درد نکنه هم اسون هم زیبا


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دسر زمستانی - موس لبو - دسر لبو طرز تهیه موس لبو خوشمزه

      طرز تهیه موس لبو خوشمزه   با لبو خوراکی های مختلفی میشه درست کرد مثه سالاد، بورانی، ترشی، مربا و … . امروز میخوایم طرز تهیه موس لبو که یه دسر زمستانی خوشمزه هست …

  • شکلات توپی هندوانه ای - توپک هندوانه ای طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای

      طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای   در این پست طرز تهیه توپک هندوانه‌ای (شکلات توپی هندوانه ای) که دسر بسیار آسان و شیک است تقدیمتان می شود. طرز تهیه …

  • دسر فرنی موز - دسر مجلسی طرز تهیه دسر فرنی موز

        فرنی موز دسری خوشمزه و خوش عطره که می تونین برای مهمونای افطارتون تهیه کنین . طرز تهیه فرنی موز : مواد لازم : شیر یک پاکت موز ۱ عدد شکر ۱۰ ق …

  • طرز تهیه ژله خاکشیر طرز تهیه ژله خاکشیر

    طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

  • طرز تهیه پرتقال ژله ای

    طرز تهیه پرتقال ژله ای در رنگهای مختلف آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : پرتقال ۹ عدد پودر ژله ۶ بسته (با ۶ رنگ …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تیهه ژله رولی ,  ژله مجلسی طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی

    طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی   ژله رولی رنگین کمانی ژله ای جدید و مجلسی با طرز تهیه جالب و کمی متفاوت است. برای تهیه این ژله ابتدا طرز تهیه ژله خرده شیشه و …

  • ژله تار و پود - ژله مجلسی - ژله رنگین کمان طرز تهیه ژله تار و پود

    طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

  • طرز تهیه ژله گلدار - ژله یک نفره - ژله مجلسی - تزیین ژله طرز تهیه ژله گلدار تک نفره

        طرز تهیه ژله گلدار تک نفره   این ژله گلدار زیبا رو برای مهمونای عزیزتون تهیه کنین تا از ذوق و سلیقتون شگفت زده بشن.   مواد اولیه : اسمارتیز برای تزیین نوشابه …

  • طرز تهیه دسر ماست و انار طرز تهیه دسر،دسر ماست و انار طرز تهیه دسر ماست و انار

    طرز تهیه دسر ماست و انار انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید،بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه ظرف …

مطالب قبلی این بخش
  • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

     دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

    • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

      طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

      • تزیین شله زرد , تزیین سفره افطار عکس تزئین شله زرد / ایده جدید برای تزیین

        عکس مدل های جدید تزئین شله زرد افطار  تزئین شله زرد ماه رمضان, تزیین شله زرد افطار, تزیین شله زرد قالبی, تزئین شله زرد, تزیینات شله زرد سفره افطار, عکس مدل تزیین شله زرد, نحوه تزئین شله زرد, تزیین شله زرد …

        • کیک نارنگی , کیک میوه ای طرز تهیه کیک نارنگی | کیک میوه ای | کیک با عطر میوه | کیک مجلسی

          دستور پخت کیک نارنگی کیک نارنگی به کیک خوشمزه و خوش عطر فصل پاییزه. بهتون پیشنهاد می کنم این کیک خوش طعم رو بپزین و همراه یه نوشیدنی گرم کنار خونواده نوش جون کنین.   مواد …

          • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی, سرخ کردن ,قوام آوردن, ور آمدن, کارامل کردن ,شکرک زدن, بن ماری ,جا افتادن آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

            آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

            • طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (پودر خشک شده) روغن ۱چهارم لیوان (مایع) آب ۱چهارم …

              • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

                طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

                • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                    روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

                  • طرز تهیه رول مرغ با نان لواش طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

                      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

                    • طرز تهیه لواشک کیوی طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

                      لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

                      • طرز تهیه آش میوه

                        مواد لازم : لوبیا قرمز: یک پیمانه نخود: یک پیمانه عدس: ۲ پیمانه برنج: نیم پیمانه گندم پوست کننده: یک پیمانه رشته آش: ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم آلو خورشی: ۲۰۰ گرم برگه …

                        • طرز تهیه شربت سکنجبین - فواید سکنجبین طرز تهیه شربت سکنجبین

                          طرز تهیه شربت سکنجبین   زکریای رازی گفته است: نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیار دارد. یکی از منافع سکنجبین آن است که چون آن را با یخ خنک کرده و بنوشند، صفرا را می‌برد و …

بالا