جمعه , ۱۲ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خانگی

خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی

لوبیا را می توان در سالادها، سوپ ها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با این تفاوت که کنسرو لوبیا سدیم بیشتری دارد.

 

 

مواد لازم برای تهیه کنسرو لوبیا:

لوبیا چیتی ( لوبیا قرمز ) ۴ لیوان . پیاز ۲ عدد . گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . سیب زمینی ۱ عدد . نمک.فلفل.ابلیمو مقدار لازم ( برای آشنایی واحدهای اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید)

 

طرز تهیه کنسرو لوبیا خانگی:‌

 

لوبیا چیتی ها را از چند ساعت قبل در مقداری اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید.

پیازها را بصورت خلالی ریز کنید و درون روغن تفت دهید تا طلایی شود ، نصف پیازداغ ها را کنار بگذارید و نصف دیگر پیاز داغ ها را به همراه گوجه فرنگی هایی که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا اب گوجه فرنگی ها تمام شود.
خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی
لوبیاها را آبکشی کنید و بهمراه رب گوجه فرنگی به مخلوط پیاز داغ و گوجه سرخ شده اضافه کنید ؛ چند دقیقه تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس ۵ لیوان اب روی انها بریزید و به مدت ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید خوراک لوبیا با حرارت متوسط و با در بسته بپزد و جا بیفتد.

سیب زمینی را ریز خرد کنید و درون روغن سرخ کنید ، پس از ۲ ساعت که از پخت لوبیاها گذشت سیب زمینی های سرخ شده ، نصف دیگر پیازداغ ها و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت دیگر بگذارید بپزد تا خوراک خوب جا بیفتد سپس بهمراه نان و ابلیمو سرو نمائید.

نکته مهم در تهیه کنسرو لوبیا خانگی:

در صورتی که میخواهید خوراک شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت اضافه نمائید ، بسته به نوع لوبیا مدت زمان پخت میتوانید کمتر یا بیشتر شود.

 

پیشنهاد مجله تصویری زندگی:

از طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی دیدن بفرمایید



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • لقمه انگشتی های خوشمزه و مغذی لقمه انگشتی های دلچسب

      لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

    • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

        طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

      • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

        دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

        • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک) طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

            روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

          • غذای مجلسی , رولت بوقلمون مغزدار طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

            • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

              دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

              • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

                  طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

                  روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

                  • طرز تهیه املت اسفناج طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                      طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

                    • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                      دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

                      • لازانیا - لازانیای اسفناج طرز تهیه لازانیای اسفناج

                        طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

                        • سالاد الویه به شکل هویج طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج

                            طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج   این سالاد الویه زیبا و استثنایی، یک ایده خوب برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ …

                          • آش دوغ تبریزی طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

                            آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

                            • دلمه میوه طرز تهیه دلمه میوه

                                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

بالا