دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خانگی

خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی

لوبیا را می توان در سالادها، سوپ ها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با این تفاوت که کنسرو لوبیا سدیم بیشتری دارد.

 

 

مواد لازم برای تهیه کنسرو لوبیا:

لوبیا چیتی ( لوبیا قرمز ) ۴ لیوان . پیاز ۲ عدد . گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . سیب زمینی ۱ عدد . نمک.فلفل.ابلیمو مقدار لازم ( برای آشنایی واحدهای اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید)

 

طرز تهیه کنسرو لوبیا خانگی:‌

 

لوبیا چیتی ها را از چند ساعت قبل در مقداری اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید.

پیازها را بصورت خلالی ریز کنید و درون روغن تفت دهید تا طلایی شود ، نصف پیازداغ ها را کنار بگذارید و نصف دیگر پیاز داغ ها را به همراه گوجه فرنگی هایی که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا اب گوجه فرنگی ها تمام شود.
خوراک لوبیا چیتی ، طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی
لوبیاها را آبکشی کنید و بهمراه رب گوجه فرنگی به مخلوط پیاز داغ و گوجه سرخ شده اضافه کنید ؛ چند دقیقه تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس ۵ لیوان اب روی انها بریزید و به مدت ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید خوراک لوبیا با حرارت متوسط و با در بسته بپزد و جا بیفتد.

سیب زمینی را ریز خرد کنید و درون روغن سرخ کنید ، پس از ۲ ساعت که از پخت لوبیاها گذشت سیب زمینی های سرخ شده ، نصف دیگر پیازداغ ها و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت دیگر بگذارید بپزد تا خوراک خوب جا بیفتد سپس بهمراه نان و ابلیمو سرو نمائید.

نکته مهم در تهیه کنسرو لوبیا خانگی:

در صورتی که میخواهید خوراک شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت اضافه نمائید ، بسته به نوع لوبیا مدت زمان پخت میتوانید کمتر یا بیشتر شود.

 

پیشنهاد مجله تصویری زندگی:

از طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی دیدن بفرمایید



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

    • لازانیا با گوشت چرخ کرده

      لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

      • سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

        سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به …

        • طرز تهیه میگو گریل شده

          طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

          • طرز تهیه سمبوسه میگو

            طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

            • طرز تهیه میگو برشته

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

              • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

                • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                  طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                  • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

                    روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

                    • طرز تهیه کیک سیب زمینی

                        چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

                      • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                        طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                        • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

                            طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

                          • طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

                            طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

                            • طرز تهیه بادمجان فنری

                                آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …