جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

 

کراکر نمکی با بیسکویت ترد شور می تواند عصرانه و میان وعده ای سالم و خوشمزه برای همه افراد بخصوص کودکان و سالمندان باشد. در ادامه دستور تهیه کراکر نمکی های خوشمزه را فرا خواهید گرفت.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

کراکر نمکی خانگی

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :
پنیر چدار (رنده شده) ۲۰۰گرم
کره (به دمای اتاق رسیده) ۴ ق غ
نمک ۱ ق چ
آرد ۱ فنجان
آب یخ ۲ ق غ

 

طرز تهیه :

پنیر و کره رو با میکسر خوب می زنیم:

 

کراکر نمکی خانگیآرد رو اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می کنیم تا به صورت گلوله های ریز در بیاد:
کراکر نمکی خانگیهمینطور که میکسر در حال کار کردن است آب یخ را کم کم اضافه می کنیم:

کراکر نمکی خانگیکم کم خمیر حالت چسبندگی پیدا می کند (ممکن است آب بیشتری لازم باشد ولی با احتیاط و به تدریج اضافه کنید):

کراکر نمکی خانگیخمیر رو به صورت یک گلوله پهن شده در میاریم:

کراکر نمکی خانگیخمیر رو لای کاغذ روغنی می پیچیم و خداقل یک ساعت در یخچال می گذاریم(این خمیر رو تا ۵ روز در یخچال میشه نگه داشت).
برای پختن کراکر فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم.
خمیر باید ۲۰ دقیقه قبل از پختن بیرون از یخچال بماند.
یک تکه کاغذ روغنی به اندازه ظرف فر روی میز میگذاریم و خمیر را مستقیم روی این کاغذ پهن می کنیم.

کراکر نمکی خانگیکراکر نمکی خانگیضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد.

کراکر خانگی - بیسکویت ترد نمکی خمیر را به شکل مربع های ۳ سانتی برش می زنیم :

کراکر نمکی خانگیو وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می کنیم. اینکار هم برای زیبایی کراکر است هم در خارج شدن بخار و نحوه پخت کراکر تاثیر دارد:

کراکر خانگی - بیسکویت ترد نمکی با یک کفگیر کراکر ها رو روی کاغذ از هم فاصله می دیم و کل کاغذ رو بلند می کنیم و داخل سینی فر قرار می دیم.

کراکر خانگی - بیسکویت ترد نمکی هر سینی کراکر حدود ۱۵ دقیقه در فر می پزد. مواظب رنگ کراکر ها باشید که قهوه ای نشود

کراکر خانگی - بیسکویت ترد نمکی

 

 

sooran.com

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 46, میانگین امتیاز: 3,89 از 5)
Loading...