دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

 

باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.

 

درست کردن باقلوای گوشت,طرز پخت باقلوای گوشت

 

مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت :
آرد سه پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

مواد لازم میان باقلوای گوشت :
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف فنجان
ذرت یک فنجان
پیاز دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

منبع : چهاردیواری جام جم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

    طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه والک و سیرک پلو

    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

    • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

        طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

      • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

          طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

        • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

            ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

          • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

            خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

            • طرز تهیه پیراشکی مرغ

                طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

              • طرز تهیه کله پاچه

                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

                • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                  طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                  • طرز تهیه کتلت تن ماهی

                    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

                    • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

                      بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

                      • طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

                            مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

                        • لازانیا با گوشت چرخ کرده

                          لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

                          • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

                            طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

                            • طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی

                                  در این مطلب یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین نوع آبگوشت یعنی همان آبگوشت دیزی برای شما دوستان قرار داده شده اکثر افراد فکر می کنند دیزی را نمیتوان در منزل پخت …