سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

 

باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.

 

درست کردن باقلوای گوشت,طرز پخت باقلوای گوشت

 

مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت :
آرد سه پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

مواد لازم میان باقلوای گوشت :
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف فنجان
ذرت یک فنجان
پیاز دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

منبع : چهاردیواری جام جم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

    طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

  • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

      طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

  • طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

    روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رست بیف

    طرز تهیه رست بیف   مواد لازم: راسته گوساله : ۵۰۰گرم قارچ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) :  ۵۰ گرم پیاز(در صورت دلخواه) :  ۲ عدد متوسط خیارشور(قلمی)  : ۷تا۱۰ عدد گوجه فرنگی …

    • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

      اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

      • طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

          کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

        • طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

              طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

          • طرز تهیه سوپ خامه

              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

            • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

              نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

              • طرز تهیه املت به شکل جزیره

                املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …

                • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                    طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

                  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

                        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

                    • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

                      آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

                      • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

                        طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                        • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

                          طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

                          • طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک / سالاد طبقه ای مجلسی

                            سالاد گردو و جو پرک سالاد گردو و جو پرک یکی از انواع سالادهای طبقه ای شیک و مجلسیه که بسیار کامل و مقویه. این سالاد را به عنوان پیش غذا و حتی یک وعده …

                            • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

                                آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …