یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل

دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک عسل و زنجبیل با یک نوشیدنی داغ کنار خانواده و دوستان بسیار لذت بخش است.

 

مواد لازم برای تهیه کیک عسل و زنجبیل :

۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۳ قاشق غذا خوری عسل
۳ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم کره
۱ لیوان شکر
۱/۵ لیوان شیر(یک و نیم لیوان)
۱ بسته وانیل شکری
۱ قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
۲ لیوان آرد گندم

 

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل

 

روش پخت کیک عسل و زنجبیل :

برای تهیه کیک عسل و زنجبیل سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید، چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است.

زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید.

شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید.

وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا میکند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا رویش کاملا طلایی شود.

کیک را ولرم سرو کنید.

 

نکته:

جهت تزئین کیک عسل و زنجبیل میتوانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

یا با پودر قند تزیین کنید.

 

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل باعطر و طعم بی نظیر

 

منبع:کافه ترک



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

    طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …

  • تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو

    تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو   تزیین زیبای کیک تولد به شکل انیمیشین ژاپنی توتورو. توتورو، روح جنگلی دوست داشتنی و یک شخصیت مورد علاقه همه و یکی از بهترین و خوشمزه ترین …

  • عکس مدل تزیین کیک تولد کودک

    تصاویری از مدل های زیبای تزیین کیک تولد کودک   برای تزیین کیک تولد کودک معمولا از رنگ های شاد و شخصیت های کارتونی استفاده میشه که بچه ها به اونها علاقه دارن. برای ایجاد …

  • شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

    شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی   شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی یکی دیگر از انواع کوکی هایی است که می توانید برای پذیرایی مهمانان نوروزی خودتان در منزل درست کنید.  اگر به کره بادام زمینی حساسیتی …

  • طرز تهیه باتر کرم شکلاتی فوری

       طرز تهیه باتر کرم شکلاتی فوری و بدون پخت (مناسب تزیین کیک و کاپ کیک)   زمان لازم برای آماده سازی باتر کرم شکلاتی : ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : پودر شکر ۶۷۵ گرم …

  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

  • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

  • طرز تهیه ژله تخم مرغی (۲)

     طرز تهیه ژله تخم مرغی (تخم مرغ ژله ای)   قبلا طرز تهیه ژله تخم مرغی رو فرا گرفتین و در این مطلب با روش دیگه ی تهیه ژله تخم مرغی آشنا می شین. ۱) …

  • تزیین کیک تولد با طرح رنگین کمان

    یک تم شاد و رنگارنگ برای کیک تولد کودکان تم رنگین کمان است . امروز تصاویر مدل های مختلف کیک تولد این تم را برای شما عزیزان جمع آوری کردیم که امیدواریم که مورد استفاده …

  • طرز تهیه ژله تزریقی تصویری و قدم به قدم برای تازه عروس ها

    آموزش تصویری طرز تهیه ژله تزریقی ژله تزریقی یکی از زیباترین و متنوع ترین انواع ژله و بسیار شیک و مجلسی است. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه ژله تزریقی …

  • کیک اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی

      طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی ساده کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی , طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی ساده , نحوه درست کردن کیک اسفنجی و تزیین آن , نکته های  تهیه کیک …

  • طرز تهیه نان به شکل خرگوش

    مواد اولیه : خمیر نان ۲ قرص کشمش ۲ عدد بادام ۲ عدد (برش خورده) تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده) برگ کاهو برای تزئین چاشته برای سرو کردن نان به شکل …

  • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

     طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

  • طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی امروز در بخش نان، شیرینی، دسر یه شیرینی خوشمزه را براتون انتخاب کردیم که هم برای پذیرایی نوروز مناسبه هم برای عصرونه. با طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی همراه ما باشید.   …