دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

 

دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو آموزش میدم که خیلی خوشمزس.

 

شخصا از طرفداران پر و پا قرص دونات هستم و به نظرم طعم فوق العاده ای داره و از طرفی سیر کننده اس و تا چند ساعتی پاسخگوی معده خالی میشه. به همین دلیل هم هست که در مترو ها و معابر عمومی خیلی شلوغ، دستفروش ها دونات میفروشن. خیلی هم پر فروشه. در این مطلب طرز تهیه یک دونات خونگی خیلی خوشمزه رو قرار میدم که به شهد مخصوص آغشته میشه و فوق العاده اس.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص
 
مواد لازم برای تهیه دونات خانگی

شیر گرم یک فنجان

شکر ۱/۴ فنجان

تخم مرغ بزرگ ۲ عدد

کره کاملا نرم شده یک فنجان

آرد ۴ فنجان

پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص
 
مواد لازم برای تهیه شهد دونات

پودر شکر ۳ فنجان

۱/۲ ق چ نمک

۱/۲ ق چ وانیل

۱/۲ فنجان شیر

 

طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

قبل از هرچیز موادتون رو یک ربعی بیرون یخچال بذارید تا دمای محیط رو بگیره و خیلی سرد نباشن. شیر رو هم در حد خیلی کم گرم کنید، طوری که نه داغ باشه و نه سرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد خمیر مایه میتونید به این مطلب مراجعه کنید. شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

آرد و نمک رو هم با هم مخلوط میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. ا.نقدری این کار رو انجام میدیم تا آرد تقریبا تموم شه و دیگه دستتون به خمیر نچسبه. توجه داشته باشید که آرد بیش از حد به خورد خمیرتون ندید و خمیرتون نرم باشه. بعد خمیر رو در ظرفی که چرب کردیم میذاریم و روشو میپوشونیم و ۸ ساعت در یخچال میذاریم تا استراحت کنه و یا اگه عجله دارید یکی دو ساعت در جای گرم بذارید تا ور بیاد.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

بعد از اینکه خمیر ور اومد و حجمش زیاد شد در سطح آرد پاشی شده ای خمیر رو پهن میکنیم و با قالب گرد و یا چیزی مثل لیوان دایره هایی رو جدا میکنیم و با قالب کوچکتر وسطش رو هم قالب میزنیم تا حلقه ایجاد بشه. بعد هم روغن رو میذاریم داغ بشه و حلقه ها رو یکی یکی میندازیم در روغن داغ و روی دمای متوسط اجازه میدیم تا کاملا سرخ بشه. مراقب باشید که دونات ها بیش از حد سرخ نشه چون در این صورت سفت میشه. دایره های وسطش رو هم جداگونه بذارید تا سرخ بشه. بعد از سرخ شدن بذارید تا کمی خنک بشه و روغنش رو هم با دستمال بگیرید و بندازید توی شهد. یک طرفش شهدی بشه کافیه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

طرز تهیه شهد دونات

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مدت ده دقیقه روی حرارت میذاریم تا شکر کاملا حل بشه. بعد هم میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه و دونات ها رو بعد از سرخ کردن و کمی خنک شدن، یکی یکی درون شهد میندازیم و بر میداریم تا جذبش بشه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

اگر دوست داشتید میتونید دونات رو به جای شهد، در شکلات ذوب شده با کره بندازید تا شکلاتی بشه.

 

۲nafare.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه اسلایس گردویی

        روش تهیه اسلایس گردویی   اسلایس گردویی به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسری مقوی و خوش طعم برای روزهای روزه داری ماه رمضانه . با ما همراه باشین تا روش …

  • طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه سوهان عسلی برای پذیرایی عید نوروز  سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز را تقدیم …

  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

  • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

      دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

  • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

    دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

  • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

      طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

  • طرز تهیه شیرینی کویری , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی کویری نرم و عالی مخصوص پذیرایی نوروز

    طرز تهیه شیرینی کویری شیرینی کویری خیلی خوشمزه اس و بافتش نرم و عالیه. تو دهن آب میشه. در بخش نان، شیرینی، دسر با طرز تهیه شیرینی کویری همراه ما باشید. امیدوارم درست کنید و لذت …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

    طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

  • طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر

      طرز تهیه کاسه شیرینی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه کره ١٢۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۵گرم تخم مرغ ۱ عدد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

    • دسر سه مزه , دسر تری تیست طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

      دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله …

      • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

        طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

        • حلوا کادویی, حلوا مجلسی ,حلوا برای افطار طرز تهیه حلوا کادویی زیبا و شیک

          دستور پخت حلوا کادویی حلوا کادویی زیبا و شیک که با گل های رز تزیین شده ، بسیار خوش طعم و خوشمزه و بهترین دسر برای مهمانی های افطار است. برای تهیه این حلوا کادویی زیبا و شکیل ابتدا حلوای …

          • طرز تهیه گلت گلابی طرز تهیه گلت گلابی کیک کرانچی خوشمزه فرانسوی

            طرز تهیه گلت گلابی دسر مجلسی  گلت گلابی یکی از انواع گلته که طرفدارای زیادی داره. گلت یک کیک کرانچی خوشمزه از کشور فرانسه هست. با آموزش طرز تهیه گلت گلابی در بخش نان، شیرینی، …

            • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

              دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

              • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                  طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

                • طرز تهیه کوکی لاهیجان

                    روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

                  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

                    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

                    • تزیین کیک تولد با طرح رنگین کمان

                      یک تم شاد و رنگارنگ برای کیک تولد کودکان تم رنگین کمان است . امروز تصاویر مدل های مختلف کیک تولد این تم را برای شما عزیزان جمع آوری کردیم که امیدواریم که مورد استفاده …

                      • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

                        طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

                        • طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی

                          طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی   ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر …

                          • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

                            دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …