شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


دستور پخت حلوای بادام زعفرانی

در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. این حلوای خوشمزه و مقوی در ماه رمضان می‌تواند زینت بخش سفره افطار شما باشد و کالری و انرژی از دست رفته شما را تامین کند.

 

حلوای بادام زعفرانی

 

مواد اولیه برای تهیه حلوای بادام زعفرانی :

آرد (گندم) ۲۰۰ گرم
آرد (برنج) ۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
روغن (جامد) ۱۲۵ گرم
پودر بادام ۸۰ گرم
تهیه شربت :
زعفران (دمکرده) ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲۵۰ میلی لیتر

 

طرز پخت حلوای بادام زعفرانی :

آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید.

اینک هر دو را با هم ترکیب کنید.بعد روغن را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود.
سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود.
اینک زعفران دم کرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود.
حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه ۳۰-۳۰ سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید.
سپس حلوای بادام زعفرانی را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن،
به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • عکس مدل تزیین آش رشته عکس مدل تزیین آش رشته

      عکس مدل تزیین آش رشته   بسیاری از افراد هستند که غذا را فقط به دلیل رفع گرسنگی می خورند و توجه زیادی به ظاهر غذا و همچنین مواد و ویتامین ها غذا ندارند. …

  • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

    دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

  • طرز تهیه باقلوا خانگی طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

    دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی …

  • کارت پستال شب های قدر کارت پستال شب های قدر (۲)

      کارت پستال شب های قدر – سری دوم کارت پستال شب های قدر – سری دوم   آه امشب لیلهُ القدرِ خداست      ذکر یا رب یا رب و وِرد و دعاست گاهِ …

  • طرز تهیه حلیم طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

    دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

  • طرز تهیه کیک خرما طرز تهیه کیک خرما برای افطار

     طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان   به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسرهایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسرهای خوشمزه و …

  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

  • خواص گیاه خرفه - رفع عطش - رفع تشنگی رفع عطش در ماه رمضان با گیاه خرفه

    رفع عطش و تشنگی با مصرف گیاه خرفه در ماه رمضان   گیاه خرفه برای رفع عطش و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان بسیار مفید است.   گیاه خرفه با اسم علمی Portulaca Oleracea …

  • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

    طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

  • طرز تهیه محلبی طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

      دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

    • کاپ کیک ساده طرز تهیه کاپ کیک ساده و خوش طعم | کاپ کیک خانگی میان وعده مدرسه بچه ها

      دستور پخت کاپ کیک ساده و خوشمزه این کاپ کیک ساده خیلی خوشمزه اس و بافت نرم و لطیفی داره. خیلی هم خوب پف می کنه. با مقدار موادی که در این دستور گفته شده شما ۱۳ …

      • حلوا ,روش تهیه حلوا ,طرز تهیه حلوا ,دستور تهیه حلوا ,طرز پخت حلوا ,روش پخت حلوا , دستور پخت حلوا ,زعفران,شکر ,آرد,روغن,هل,کره,گلاب طرز تهیه حلوا

           طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

        • کیک جواهرنشان , شیرینی شب یلدا طرز تهیه کیک جواهرنشان ویژه شب یلدا

          طرز تهیه کیک جواهرنشان آجیل و میوه های خشک (ویژه شب یلدا) Jewelled fruit & nut cake کیک جواهرنشان کیکی خوش عطر و طعم و سالم است که ظاهر رنگارنگ و زیبایی دارد. طعم دلپذیر …

          • طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca طرز تهیه پیراشکی پواچا

            طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

بالا