چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه نان گاتا

دستور پخت نان گاتا

نان گاتا بیشتر در ارمنستان و امریکا طبخ میشود. بعضی ها این نان را کاتا هم می نامند. این نان بسیار خوش طعم است. امیدوارم شما هم نان گاتا را درست کنید و درکنار عزیزان خود با یک فنجان چای گرم مطبوع نوش جان کنید. با ما در این بخش از آموزش آشپزی همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر :

آرد تقریبا ۴ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر نان گاتا :

ابتدا یک قاشق از شکر و خمیر مایه را به آب ولرم اضافه کرده و میگذاریم تا کمی عمل بیاید.
کره شل شده را با یک قاشق مانده از شکر زرده های تخم مرغ نمک و سرکه مخلوط کنید.
۳ پیمانه از آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.

بعد همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد کم کم به آن آرد اضافه می کنیم. ولی خیلی آرد اضافه نمی زنیم چون خمیر خشک می شود.
خمیر نان گاتا خیلی ورز نمیخواهد بعد از ورز دادن حدود نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم تا خمیر ور بیاید.

 

طرز تهیه نان گاتا

مواد میانی نان گاتا  :

کره ۱۰۰گرم
آرد ۱۰۰ گرم
پودر شکر یا قند ۱ پیمانه
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
گردو یا بادام خرد شده نصف پیمانه

 

روش پخت نان گاتا :

آرد را تفت داده و کره و پودر قند و دارچین و گردو را به آن اضافه می کنیم.
موادی مثل خرده نان بدست می آید.
خمیر را به ۵ قسمت تقسیم کنید هر قسمت را به دو قسمت تقسیم کرده قسمت اول را باز می کنیم.

از مواد روی آن ریخته و دوباره قسمت دوم را باز کرده و روی آن می گذاریم.
برای رومال نان گاتا از یک زرده تخم مرغ +یک قاشق روغن+زعفران استفاده کردم و بعد با چنگال روی آن رد انداختم.

در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم بپزد.

چون درجه فرها با هم فرق داره نگاه کنید هر زمان زیر نونهاتون سرخ شده بود گریل فر رو روشن کنید تا روی نونهاتون برشته بشه.

نوش جان

طرز تهیه نان گاتا

طرز تهیه نان گاتا با مغز گردو مناسب عصرانه و صبحانه

منبع:کانال پخت و پز آسان-آزاده



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه فالوده شیرازی

    طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

  • کیک آلو سیاه, کیک میوه ای طرز تهیه کیک آلو سیاه / کیک تابستانی و خوشمزه

    دستور پخت کیک آلو سیاه  کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد. نوش …

  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

  • طرز تهیه شیرینی فنلاندی طرز تهیه شیرینی فنلاندی مجلسی و ترد خوشمزه برای پذیرایی نوروز

    طرز تهیه شیرینی فنلاندی   در بخش آموزش آشپزی امروز یه شیرینی خوشمزه و زیبای دیگه براتون انتخاب کردیم که امیدواریم درست کنید و لذت ببرید. در طرز تهیه شیرینی فنلاندی ما را همراهی کنید. مواد …

  • طرز تهیه حریره بادام مخصوص

    طرز تهیه حریره بادام مخصوص     مواد لازم : مغز بادام شیرین و خام :  ۵ عدد آب :  دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری عصاره کشمش  :۲ …

  • طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر)

    طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر شیک و خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت مواد اولیه برای ۸ نفر : زرده تخم مرغ ۴عدد شکر ۸قاشق غذاخوری شیر …

  • سس مخملی, تزیین کیک, کیک مخملی طرز تهیه سس مخملی برای تزیین کیک مخملی

    روش تهیه سس مخملی برای تزیین کیک تولد و کیک عروسی کیک مخملی زیبایی که می بینید با سس مخملی روکش شده و این سس ظاهری بسیار شیک و زیبا و مجلسی به کیک میده. با …

  • طرز تهیه شیرینی کرمدار کشمشی طرز تهیه شیرینی کرم دار کشمشی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی کرم دار کشمشی چقدر دلپذیره که در دید و بازدیدهای عید نوروز از مهموناتون با شیرینی هایی که خودتان تهیه کرده اید پذیرایی کنید. پس در این مطلب که طرز تهیه شیرینی کرم …

  • نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی طرز تهیه نان همبرگر پلنگی / نان پلنگی

    دو روش تهیه نان همبرگر پلنگی نان همبرگر پلنگی با به اختصار نان پلنگی برای صبحانه و عصرانه و انواع ساندویچ مناسب است.  این نان دارای رویه ای کرپسپی و ترد است و داخلش بافتی نرم و …

  • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

    طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

  • اسکون کدو حلوایی طرز تهیه شیرینی اسکون کدو حلوایی | طرز پخت نان سریع | انواع اسکون

    دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از …

  • طرز تهیه ماست خانگی

      جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

  • طرز تهیه چیز کیک یخچالی

    طرز تهیه چیز کیک یخچالی   چیز کیک یخچالی دسری ساده و بدون پخت است که میتواند برای کودکان بسیار جذاب و مفید باشد. اگر علاقمند به تهیه کیکی آسان و خوشمزه هستید، این دستور …

  • طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …