یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی

 

امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.

 

که در آن سرزمین بسیار پرطرفدار است و به روش های گوناگون آماده می شود. امپاندا در آمریکای لاتین هم خواهان فراوان دارد، اما بنا به ذائقه آنها تندتر از حد معمول تهیه می شود. این نان مغزدار شباهت بسیاری به کالزونه ایتالیایی دارد، تنها تفاوت در طرز تهیه خمیر است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.
مواد اولیه :
روغن مایع ۱ ق غ
پیاز متوسط ساطوری شده ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
کنسرو ماهی تن ۱۴۰گرم
جعفری ساطوری ۲ ق غ
آرد ۴۵۰ گرم
کره سرد ۸۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 
طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی :
روش تهیه خمیر :
برای تهیه خمیر آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه نصف قاشق چایخوری نمک، الک کرده و کره را اضافه کنید. با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده نان درآید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آنها را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط اضافه کرده و آن را هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه مواد داخلی :

روغن مایع را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود. گوجه فرنگی، رب گوجه، ماهی تن روغن گرفته و جعفری را به پیاز اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. شعله را کم کنید و ۱۰ دقیقه مایه ماهی تن را بپزید تا آب آن کشیده شود.فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد داغ کنید.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده. به ضخامت ۳ میلیمتر پهن کنید، سپس با یک قالب گرد ۸ سانتیمتری، ۲۴ برش از خمیر درآورید. داخل هر کدام دو قاشق چایخوری از مایه ماهی تن ریخته و دور خمیر را با آب مرطوب کنید. خمیر را بسته و لبه های آن را با چنگال فشار دهید تا به هم بچسبد.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

امپانداها را در یک سینی فر چیده و با قلم مو روی آن زرده تخم مرغ بمالید. سینی را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

البته می تونید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید نیمی رو داخل ظرف پهن کرده و مواد رو روش بریزین یعد نیمه دیگر رو با وردنه نازک پهن کرده و روی مواد رو با اون بپوشونین.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

نتیجه کار نان مغزدار قالبی و یک تکه به شکل زیره

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

 

نکات :
۱ – به جای ماهی تن می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
۲ – در صورت تمایل آرد سفید را با آرد سبوس دار جایگزین کنید.

 

مجله آشپزی ایده آل



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

    طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

  • طرز تهیه نان هندوانه ای ,نان سه رنگ طرز تهیه نان هندوانه ای ویژه شب یلدا • نان سه رنگ یلدایی عروس

    طرز تهیه نان هندوانه ای نان سه رنگ و زیبا  نان سه رنگ هندوانه ای ایده ای جدید و زیبا برای سفره شب یلدا ست. در بخش نان، شیرینی، دسر  آموزش آشپزی با ما همراه …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • طرز تهبه نان پرتقالی طرز تهیه نان پرتقالی خانگی

    طرز تهیه نان پرتقالی در منزل  نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه نان پرتقالی همراه ما باشید. …

  • خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

    • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

        طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

      • طرز تهیه سوپ جو

        سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

        • طرز تهیه رشته پلو با مرغ طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

          طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای …

          • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

            روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

            • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

              روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

              • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

                لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

                • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                  روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

                  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                    • طرز تهیه پای چوپان + عکس

                      طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

                      • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

                        دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

                        • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

                          آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

                          • طرز تهیه کباب چوبی

                            مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …