پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی

 

امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.

 

که در آن سرزمین بسیار پرطرفدار است و به روش های گوناگون آماده می شود. امپاندا در آمریکای لاتین هم خواهان فراوان دارد، اما بنا به ذائقه آنها تندتر از حد معمول تهیه می شود. این نان مغزدار شباهت بسیاری به کالزونه ایتالیایی دارد، تنها تفاوت در طرز تهیه خمیر است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.
مواد اولیه :
روغن مایع ۱ ق غ
پیاز متوسط ساطوری شده ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
کنسرو ماهی تن ۱۴۰گرم
جعفری ساطوری ۲ ق غ
آرد ۴۵۰ گرم
کره سرد ۸۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 
طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی :
روش تهیه خمیر :
برای تهیه خمیر آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه نصف قاشق چایخوری نمک، الک کرده و کره را اضافه کنید. با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده نان درآید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آنها را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط اضافه کرده و آن را هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه مواد داخلی :

روغن مایع را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود. گوجه فرنگی، رب گوجه، ماهی تن روغن گرفته و جعفری را به پیاز اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. شعله را کم کنید و ۱۰ دقیقه مایه ماهی تن را بپزید تا آب آن کشیده شود.فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد داغ کنید.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده. به ضخامت ۳ میلیمتر پهن کنید، سپس با یک قالب گرد ۸ سانتیمتری، ۲۴ برش از خمیر درآورید. داخل هر کدام دو قاشق چایخوری از مایه ماهی تن ریخته و دور خمیر را با آب مرطوب کنید. خمیر را بسته و لبه های آن را با چنگال فشار دهید تا به هم بچسبد.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

امپانداها را در یک سینی فر چیده و با قلم مو روی آن زرده تخم مرغ بمالید. سینی را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

البته می تونید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید نیمی رو داخل ظرف پهن کرده و مواد رو روش بریزین یعد نیمه دیگر رو با وردنه نازک پهن کرده و روی مواد رو با اون بپوشونین.

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

نتیجه کار نان مغزدار قالبی و یک تکه به شکل زیره

طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

 

نکات :
۱ – به جای ماهی تن می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
۲ – در صورت تمایل آرد سفید را با آرد سبوس دار جایگزین کنید.

 

مجله آشپزی ایده آل



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان پنیری برزیلی طرز تهیه نان پنیری،پفک برزیلی،شیرینی برزیلی طرز تهیه نان پنیری برزیلی

    طرز تهیه نان پنیری برزیلی شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی …

  • نان شکلاتی رولی طرز تهیه نان شکلاتی مناسب افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان شکلاتی برای افطار نان شکلاتی ، نانی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای است. طرز تهیه این نان بسیار ساده است.   …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

  • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

    روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

  • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

    آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

  • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

    طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

    • طرز تهیه آش ماست, روش تهیه آش ماست ,دستور تهیه آش ماست ,طرز پخت آش ماست , روش پخت آش ماست ,دستور پخت آش ماست, آش ماست طرز تهیه آش ماست

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

      • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

        طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

        • طرز تهیه کوکو کدو سبز طرز تهیه کوکو کدو سبز

            توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

          • طرز تهیه سمبوسه با خمیر طرز تهیه سمبوسه با خمیر

            دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

            • کباب میگو طرز تهیه کباب میگو

                مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

              • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

                    مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

                • طرز تهیه چیپس بادمجان

                      مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

                  • طرز تهیه کتلت آلمانی , روش تهیه انواع کتلت , ,طرز پخت کتلت, غذاهای گوشتی, طرز تهیه شامی طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

                      کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

                    • طرز تهیه باقلوای گوشت طرز تهیه باقلوای گوشت

                        طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

                      • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

                          دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

                        • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی - ماکارونی رنگی طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

                            ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

                          • املت مکزیکی طرز تهیه املت مکزیکی

                            املت مکزیکی صبحانه خوشمزه و سالم  املت یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!   مواد لازم …

                            • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

                                طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

بالا