چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


سالاد تخم مرغ کلاسیک - انواع سالاد

طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

 

سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس مایونز، خردل، کرفس خرد کرده، پیاز، نمک، فلفل و پاپریکا تهیه می‌گردد.

تخم مرغ و مایونز یکی دیگر از پرکننده‌های ساندویج مرتبط با این سالاد است که تنها از ترکیب سس مایونز و تخم مرغ بدست می‌آید.

سالاد تخم مرغ می‌تواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه شود. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کبر و خیار ترکیبات رایج و معمول هستند.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۵ دقیقه

مجموعاً: ۱۰ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۴ نفر :
تخم مرغ ۸ عدد
سس مایونز ۱ پیمانه
کرفس خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
خردل دیجون ۲ قاشق چایخوری
کاهو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان تست به میزان لازم

 

سالاد تخم مرغ کلاسیک - انواع سالاد

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :
۱- علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از خیارشور، زیتون، جعفری تازه خرد شده و تکه های گردو نیز استفاده کنید.

 

سالاد تخم مرغ کلاسیک - انواع سالاد
طرز تهیه :
جهت تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و در یک کاسۀ متوسط، آن ها را به تکه های نسبتاً بزرگ تقسیم کنید.
مایونز، کرفس، خردل و سس تند(در صورتی که میخواهید سالادتان تند باشد) را اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید. برای سرو کردن روی آن کاهو یا شاهی بگذارید و با نان تست نوش جان کنید.

 

sooran.com/ ویکی پدیا فارسی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

    طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ   مواد لازم : مرغ پخته:  ۳۰۰ گرم خیار شور  : ۲ عدد رنده شده ذرت : ۱ پیمانه قارچ خرد شده :  ۲ پیمانه ماست موسیر :  ۳ …

  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی با لیمو و سبزیجات آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست لیمو ۱٫۵ قاشق چای خوری شوید ۲ قاشق غذاخوری …

  • تزیین سالاد فصل و سالاد شیرازی

    نمونه هایی از تزیین سالاد فصل و سالاد شیرازی در زیر تصاویری از تزیینات زیبا و خلاقانه ی انواع سالاد سبزیجات و تزیین سالاد فصل را مشاهده می فرمایید . تزیین سالاد فصل – تزئین …

  • ایده هایی برای تزیین سالاد سبزیجات

    ایده هایی برای تزیین سالاد سبزیجات   سالاد یکی از اجزای جدا نشدنی هر میز غذاست. سالاد علاوه بر آرام کردن اعصاب نقش زیادی در “سلامت سیستم گوارشی” و بهبود بیماری در بدن دارد از …

  • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

      روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

  • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

  • طرز تهیه سالاد تن ماهی

      طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

  • سالاد ماکارونی مدیترانه ای طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای

    طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای   سالاد ماکارونی مدیترانه ای با پاستای فارفاله تهیه می شود اما می توانید از فرم های دیگر پاستا به سلیقه خود استفاده نمایید. در طعم آن اثری نخواهد داشت. …

  • طرز تهیه سالاد گل کلم رژیمی (ایتالیایی)

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: گل کلم۱عدد (کوچک) تن ماهی۲قاشق سوپخوری زیتون سبز۱۰عدد خیار شور۳عدد نخود فرنگی۲قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای نصف ۱عدد سرکه۱قاشق غذاخوری روغن زیتون …

  • طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

    ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در سالاد بلوچیز یعنی یک طعم استثنایی.   ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل: ۵۵۹ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

    • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

      طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

      • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

        طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

        • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

          طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

          • ماکارونی دمی ایرانی

            ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

            • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

              طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

              • لقمه انگشتی های دلچسب

                  لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

                • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

                  طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

                  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

                    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

                    • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

                        طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

                      • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

                        طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

                        • طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

                              طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …