شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

(به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

 طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند مواد اولیه در دسترس برا کوچولوهاتون یا حتی خودتون آبرنگ درست کنین!
درسته که آبرنگ رو به راحتی میشه از بیرون تهیه کرد، ولی اینکه بلد باشیم چه جوری درستش کنیم هم خالی از لطف نیست
اگه با رنگ خوراکی مشکلی نداشته باشین حتی میتونین از این دستور برای نقاشی روی شیرینی و کیک ها بخصوص کیک ای با روکش فوندانت هم استفاده کنین، چون موادش کاملا خوراکی هستن

 

مواد اولیه :
رنگ خوراکی به میزان لازم
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۴ قاشق غذاخوری
شربت ذرت نصف قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
برای این کار اول جوش شیرین رو تو یه ظرف تقریبا گود بریزید، بعد کمی از سرکه رو بهش اضافه کنید و اجازه بدبد هرچقدر میخواد کف کنه 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

بعد بقیه سرکه رو بریزید داخلش و مخلوط کنین. سپس شربت ذرت و نشاسته ذرت رو اضافه کنین و هم بزنین تا به مخلوطی با این غلظت برسین: 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

برای راحتی کار میشه از یه جایخی یا قالب مافین استفاده کرد. مثل عکس زیر توی حفره هاشو به مقدار مساوی از این ماده پر کنین و با رنگ خوراکی مناسب رنگش کنین: 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

یه عکس راهنما برای بدست اومدن رنگهای مختلف (میزان نیاز به رنگ بسته به کیفیت و مارک رنگتون هم فرق میکنه): 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

بعد بسته به میزان رطوبت و آب و هوای جایی که توش زندگی میکنین یک یا چند روز تو یه جای خشک نگهش دارید تا کامل سفت بشه
(هرچی تعداد قطره های رنگ خوراکی مورد استفاده بیشتر باشه کمی دیرتر خشک میشه) 

 

آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

 

نمونه نقاشی روی کاغذ با این آبرنگ: 

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)

نمونه نقاشی روی شیرینی:

تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)
تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)
تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت و بیسکوئیت و... (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)
تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی فوندانت
تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی بیسکوئیت
تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی بیسکوئیت

 

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

    طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

  • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

    طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

  • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

    دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

  • شیرینی شکری , نان شکری نائینی , شیرینی آردی نایینی طرز تهیه نان شکری / شیرینی نایینی برای عید

      روش پخت نان شکری یا شیرینی شکری نایینی برای عید نوروز   نان شکری هم از اون شیرینی نائینی های  خوش عطر و خوش طعمه که یه عصرونه مقوی و مناسب برای همه افراده. این …

  • شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا / شیرینی عید

    روش پخت شیرینی گل مینا برای عید نوروز   شیرینی گل مینا یک شیرینی بسیار شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی های رسمی مثل عید نوروز است. این شیرینی زیبا را در رنگ های مختلف …

  • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

    دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

  • طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت

    روش تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت   شیرینی تر همیشه طرفدار داره پس چه بهتر که بشه اونو سریع و بدون پخت درست کرد. در مطلب امروز روش تهیه شیرینی تر شکلاتی بدون …

  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

  • طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

    دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

  • طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز

      طرز تهیه شیرینی فسایی / شیرینی نوروزی خوشمزه  شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیرایی های عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره. دستورهای …

مطالب قبلی این بخش
  • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

    کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

    • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

      ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

      • روش تشخیص زعفران تقلبی

        اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

        • آموزش روش پاک کردن کنگر

          نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

          • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

            روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

            • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

              آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

              • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

                راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

                • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

                    تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

                  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

                    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

                    • چند فوت و فن آشپزی

                      در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

                      • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                          ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

                        • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

                              آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

                          • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

                              آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

                            • ایده های استفاده از هویج در خوراکی ها

                              ۹ ایده برای استفاده از هویج خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا …