دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 طرز تهیه خمیر پیتزا - خمیر پیراشکی

طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

 

قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم می تونین استفاده کنین.

توجه کنید که این مقدار مواد حدوداً برای تهیه ۳ پیتزا و یا ۳۰ پیراشکی می باشد در صورت لزوم می توانید مواد را به همین نسبتی که در اینجا ذکر شده کم و زیاد کنید.

 

مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق چایخوری

مایه خمیر ۲ قاشق مرباخوری

آب یا شیر ولرم نصف فنجان

شکر ۱ قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر پیتزا - خمیر پیراشکی

 

طرزتهیه:

ابتدا شکر را داخل آب یا شیر ولرم ریخته و هم می زنید و سپس مایه خمیر را روی آن می ریزید نیازی نیست که مایه خمیر را به هم بزنید سپس آن را در جایی گرم قرار می دهید تا مایه خمیر عمل بیاید( در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). توجه داشته باشید در صورتیکه ظرف شما چرب باشد مایه خمیر عمل نمی آید.

تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال خوب به هم می زنیم سپس ماست و بعد روغن مایع را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد از آن نوبت به نمک، مایه خمیر عمل آمده و در آخر آرد می رسد. آرد را تا جایی اضافه می کنیم که به دست نچسبد با توجه به اینکه نوع آردها با هم متفاوت است من نمی توانم اندازه ای برای آرد بگویم . کم کم آرد را اضافه کنید تا جایی که بدستتان نچسبد. بعد از اینکه خمیر آماده شد روی خمیر را با یک دستمال تمیز بپوشانید و آن را در جایی تاریک و با هوای تقریباً گرم مثل کابینت قرار دهید. برای اینکه نان پیتزای یا پیراشکی شما خوب و ترد بشود اجازه بدهید خمیر در حدود ۷ تا ۸ ساعت استراحت کند بطوریکه وقتی دست میزنید کاملاً بین آن حفره های هوا ایجاد شده باشد. در این حالت خمیر آماده استفاده جهت پیتزا و یا انواع پیراشکی های گوشتی است.

 

 

ashpazkhoneh.blogfa.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

  • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

      روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

  • لازانیا با گوشت چرخ کرده

    لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

  • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

      روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

  • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

      طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

    طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

  • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

  • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

    طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

  • طرز تهیه میگو کنجدی

    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …