روش های خشک کردن توت فرنگی در منزل و کاربرد آن
میوه های خشک نوعی آب نبات طبیعی و یکی از میان وعده های بسیار مفید و مغذی هستند. با خشک کردن میوه هایی مانند توت فرنگی می توانید در فصولی از سال که در بازار …
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » صفحه 4
میوه های خشک نوعی آب نبات طبیعی و یکی از میان وعده های بسیار مفید و مغذی هستند. با خشک کردن میوه هایی مانند توت فرنگی می توانید در فصولی از سال که در بازار …
گل محمدی خشک، به صورت گلبرگ، پودر و غنچه، کاربردهای بسیاری در آشپزخانه و درمان برخی بیماریها دارد. خشک کردن گل محمدی یکی از بهترین روش های نگهداری این گل مفید و پرکاربرد است. در …
کرم تارتار اسیدی خوراکی به شکل پودری سفید رنگ است. علت این که به جای پودر به آن کرم گفته می شود هنوز مشخص نیست ولی این محصول ارزنده در دنیای آشپزی و شیرینیپزی همیشه با …
فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روشها برای مبارزه با تولید پسماند غذا و هدر رفت آنها است که میتواند مواد خوراکی را برای مدت طولانی در دسترس قرار دهد. حال این مواد میتوانند …
چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور میتواند باعث اشک ریختن می شود و چطور میتوان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از لایههایی چندگانه تشکیل شده است؛ لایه بیرونی (پوست …
نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانیها میشود و بیشتر خانوادهها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم میمانند که کدام ماهی را …
پودر گوجه فرنگی به عنوان طعم دهنده ، رنگ دهنده و عطر دهنده غذا مصرف می شود و اگر با کمی آب مخلوط شود جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی است. در فصل تابستان که گوجه …
تهیه کشمش در منزل به دو روش سنتی خشک کردن انگور در سایه و خشک کردن در آفتاب انجام می شود. در این مطلب ضمن آموزش این دو روش، با ترفندها و نکات مربوط به …
چند روز پس از خرید، سبزی ها پلاسیده میشود. اما آیا می توان سبزی را بیشتر از یک هفته نگه داشت؟ در این مطلب نگاهی می اندازیم به روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن. راهکارهایی برای …
در آشپزی ایرانی نعنای خشک کاربردهای بسیاری دارد. برای خشک کردن نعنا می توان از نور خورشید، سایه، پنکه، مایکروفر، فر، رادیاتور، بخاری و … استفاده کرد. نعناع این سبزی ارزشمند و پر خاصیت، بوی …