انواع ادویه | ادویه های مخصوص هر غذا چیست ؟
استفاده از ادوبه جات برای خوشمزه تر شدن غذاها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می کند. شاید بسیاری از ما ندانیم ادویه های مخصوص هر غذا چیست؟ در این مطلب از …
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » صفحه 3
استفاده از ادوبه جات برای خوشمزه تر شدن غذاها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می کند. شاید بسیاری از ما ندانیم ادویه های مخصوص هر غذا چیست؟ در این مطلب از …
مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد. در این مطلب مدل های جالب طرز پیچیدن خمیر پیراشکی را خواهید دید که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را …
برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می کنند. در این مطلب چند روش ساده برای از بین بردن بوی بد مرغ پیشنهاد می کنیم …
یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی زرشک پلو با مرغ است. زرشک برای خوش طعم تر کردن و نیز تزیین این غذای بکار می رود اما اگر روش صحیح تفت دادن زرشک را ندانیم، …
میوه های خشک شده بخصوص چیپس کیوی یکی از تنقلات سالم و بسیار خوشمزه است. خشک کردن کیوی بهترین روش نگهداری و حفظ خواص این میوه است. فرآیند خشک کردن مانع از بین رفتن فیبر …
اگر زمانی به فروشگاه لوازم قنادی دسترسی نداشته و قادر به تهیه کاغذ روغنی نباشیم، چه کنیم؟ امکان درست کردن کاغذ روغنی در خانه وجود دارد؟ کاغذ روغنی چیست؟ کاغذ پوستی یا کاغذ شیرینی پزی …
احتمالا برای شما هم پیش آمده که غذایتان شور، تند یا تلخ مزه شده باشد، در این مواقع چه کار کنیم ؟ آیا راهی برای رفع شوری و تندی غذا هست یا باید آن را …
همانگونه که می دانید غذاهای دریایی از جمله ماهی و میگو دارای خواص بسیار هستند اما متاسفانه بسیاری از افراد به علت بوی زهم، از خوردن آنها طفره می روند. با ادویه مخصوص ماهی و …
دم کردن زعفران معمولا با دو روش انجام می شود، یا با یخ یا با آب جوش که در هر یک از این دو روش یا روش های دیگر رنگ و عطری متفاوت خواهد داشت. …
مایکروویو یکی از لوازم خانگی امروزی است که به دلیل کاهش زمان پخت یا گرم کردن غذا مورد توجه افراد به خصوص خانم های شاغل و آقایان مجرد قرار گرفته است. پخت همه غذاها و …