طرز تهیه مربای آلبالو فوری + دلیل شکرک زدن، کپک زدن و قوام آمدن مربا
مربا ها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحانه و گاهاً عصرانه هستن. خوبی آن هم در تنوع و اینکه متناسب با میوه های هر فصل می شود مربای همون فصل رو تهیه کرد. از …
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » مربا، ترشی، سس » صفحه 5
مربا ها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحانه و گاهاً عصرانه هستن. خوبی آن هم در تنوع و اینکه متناسب با میوه های هر فصل می شود مربای همون فصل رو تهیه کرد. از …
مارمالاد مثل مربا از میوه و شکر تهیه می شود اما بر خلاف مربا تکه های میوه در آن دیده نشده و حالت خمیری و ژله ای دارد. در این مطلب طرز تهیه انواع مارمالاد …
طرز تهیه سس سویا خانگی دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا ۱سال هم طول بکشه …
سس کچاپ بازاری را خودتان در منزل تهیه کنید (سس گوجه فرنگی خانگی) سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین …
انجیر رشته یا انجیر گاردنی (گاردونی) نوعی مربای انجیر است که با انجیر خشک، گردو و شیره انجیر تهیه می شود. این مربای بسیار خوشمزه و مقوی را در وعده صبحانه، عصرانه و میان وعده …
یکی از مرباهای خوش عطر و خوشمزه مربای پوست پسته هست. تهیه آن هم ساده و آسان است. این مربا را می توانید در وعده صبحانه و میان وعده میل کنید. آموزش پخت مربای پوست …
رب گوجه فرنگی خانگی در تهیه اکثر غذاهای خوشمزه ایرانی استفاده میشه. با توجه به اینکه در تهیه رب های بازاری افزودنی ها و نگهدارنده ها بکار رفته، بهتره به فکر تهیه رب گوجه فرنگی …
طرز تهیه سس مخصوص لازانیا : ابتدا آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و ۲بار الک کنید تا خوب هوا خورده و سبک شود. سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با …
درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و میتونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی یا شوری …
روش درست کردن لواشک کیوی کیوی میوهای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از اینرو میتوان آن را در رده میوههای بسیار مفید قرار داد. یکی از میوه های …