طرز تهیه ارده خانگی و موارد مصرف و خواص ارده
تهیه ارده کنجد خانگی کار ساده و هیجان انگیزی است و در عرض چند دقیقه می توانید ارده ای سالم و کاملا بهداشتی داشته باشید. ارده از کنجد کوبیده درست می شود و فاقد هرگونه …
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » مربا، ترشی، سس » صفحه 4
تهیه ارده کنجد خانگی کار ساده و هیجان انگیزی است و در عرض چند دقیقه می توانید ارده ای سالم و کاملا بهداشتی داشته باشید. ارده از کنجد کوبیده درست می شود و فاقد هرگونه …
یکی از کاملترین و مقوی ترین صبحانه ها کره بادام زمینی بوده که ارگانیک آن یک صبحانه رژیمی و مناسب برای حفظ تناسب اندام است. کره بادام زمینی خانگی فاقد مواد افزودنی و کاملا سالم …
گرچه سس مایونز به دلیل وجود روغن زیاد در تهیه آن مضر است، اما گاه وجود آن جهت تهیه بعضی غذاها و سالادها ضروری است. در این مطلب طریقه درست کردن سس مایونز خانگی را …
طرز تهیه زرشک خانگی : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب سرد شستشو دهید و بعد داخل کاسه ای بریزید، داخل کاسه را با آب کاملا سرد پر کنید، طوری که آب روی …
مصرف مربای زنجبیل طبخ گرمی دارد و از قدیم در تبریز و سایر شهرهای سردسیر مرسوم بوده است. این مربای خوش عطر و خوشمزه را برای صبحانه و عصرانه می توانید نوش جان کنید. نکته …
کمپوت گوجه سبز هم خوشمزه است و هم راحت و سریع درست می شود. مزه ای ترش و شیرین دارد و برای افرادی که معده حساس به میوه خام یا ترش دارند، مناسب است. این …
مربای گوجه سبز یکی از خوشمزهترین مرباها است. تا این میوه تابستانی در بازار وجود دارد به فکر تهیه مربای آلوچه باشید تا بتوانید در فصول دیگر سال هم از خواص آلوچه بهرهمند شوید. طرز …
اگر دوست دارید انجیرهای درشت و برش داده شده را مربا کنید ولی نگران له شدن آنها هستید، می توانید مربای انجیر را در فر بپزید. در ادامه روش پخت این مربای خوشمزه در فر …
کنسرو گوجه فرنگی کبابی به قدری خوشمزه و خوش طعم است که می توان گفت اعتیاد آور است. روغن زیتون، سیر و آویشن عطر بسیار خوبی به این سس می دهد. این کنسرو را در …
آلبالو یا به قول فرنگیها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوههای فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار میگیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و …