چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


نحوه پاک کردن کنگر + عکس

یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن کنگر را برایتان شرح می دهیم.

کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می‌کنند.

با توجه به اینکه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاک کردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستکش استفاده کنید.

بهتر است ساقه ‌های کنگر، جوان و به کلفتی انگشت سبابه باشد و برای پاک کردن آن از قیچی و دستکش استفاده کنید.

طرز تمیزکردن کنگر,تکنیک های پاک کردن کنگر

جدا کردن ساقه های کنگر

کنگر مثل کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه خودش چند سرشاخه دارد. برای راحتی کار می توانید به فاصله قد انگشت کوچک از ته شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید. و یا مثل من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

 

نحوه پاک کردن کنگر,طرز تمیزکردن کنگر

کندن تیغ های سر ساقه های کنگر با تیزی چاقو
تیغه یک چاقوی تیز را از کمی پایینتر از محل شروع تیغها به شاخه تکیه دهید و به آرامی رو به بالا بکشید. براحتی تیغها از گوشت کنگر جدا می شوند.

تکنیک های پاک کردن کنگر,نحوه تمیز کردن کنگر

یریدن تیغ ها از سر ساقه های کنگر
سر شاخه را هم با چاقو ببرید.

تمیزکردن کنگر, آموزش پاک کردن کنگر

کندن تیغ ها و جدا کردن ساقه های کنگر و بعد مرحله شستن
معمولا تیغهای چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم هستند. اینها را احتیاج نیست ببرید.

حالا کنگرهای پاک شده را با تکه هایی به بلندی انگشت کوچکتان ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شنهای آن گرفته شود. ( من حس می کنم تکه شده اش بهتر شسته می شود).

 

منبع. دکتر آشپز



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

    روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

  • روش تمیز کردن و شستن کفش کتانی

    آموزش نحوه شستن کفش کتانی   شستن کفش کتانی در ماشین لباسشویی امکان پذیر است. کافیست به نکاتی که در این مطلب نوشته شده دقت فرمائید. با روشی که خواهیم گفت براحتی می توانید کفش کتانی کثیف …

  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

  • اصول و روش پاک کردن لکه ها

    به جنگ لکه ها بروید راهکارهای پاک کردن لکه ها   پاک کردن لکه خون: لکه خون بر روی لباسها بسیار ناخوشایند به نظر می رسد. روشهای متعددی برای پاک کردن اینگونه لکه ها از …

  • نکات خانه داری نکات خانه داری مفید که برای لکه گیری و خانه تکانی عید بهتر است بدانید

    نکات خانه داری مهم که هر کدبانویی باید بداند با توجه به نزدیک شدن به سال نو و انجام خانه تکانی توسط کدبانوهای محترم، در بخش از خانه و خانواده ، نکات خانه داری که می تونه …

  • از بین بردن پرز لباس بافتنی از بین بردن پرز لباس بافتنی | پاک کردن گلوله های روی لباس بافتنی | روش رفع پرزهای لباس بافت

    روشی ساده برای  از بین بردن پرز لباس بافتنی  در این مطلب با چند روش ساده برای از بین بردن پرز لباس بافتنی آشنا خواهید شد. می توانید با ابزاری که در منزل دارید پرزهای لباس ها را پاک …

  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

  • چند کاربرد نمک در خانه داری چند کاربرد نمک در خانه داری

    مواردی از کاربرد نمک که بهتر است بدانید کاربرد نمک در خانه, مهارت های استفاده از نمک در خانه, نکاتی برای استفاده از نمک, کاربردهای جالب نمک, کاربردهای متفاوت نمک در خانه, کارایی امروزه نمک, کارایی نمک …

  • تمیز کردن ظروف سوخته به سادگی تمیز کردن ظروف سوخته با این ترفندها

    تمیز کردن ظروف سوخته به روش های ساده و آسان ظروف سوخته را چگونه تمیز کنیم؟ تمیز کردن ظروف سوخته به سادگی , شیوه تمیز کردن قابلمه سوخته, نکاتی برای تمیز کردن قابلمه های سوخته, راههای …

  • روش تمیز کردن اجاق گاز چرب راهنما و روش تمیز کردن اجاق گاز

    بهترین روش تمیز کردن اجاق گاز چرب  روی گاز شما از جرم و غذاهای سررفته انباشته شده است؟ ما در بخش اسرار خانه داری مجله تصویر زندگی روش تمیز کردن اجاق گاز را آموش داده …

مطالب قبلی این بخش
  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

    • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

      روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

      • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

           ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

        • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

          روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

          • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

            در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

            • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

              ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

              • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                  ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

                • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                  ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

                  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

                      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

                    • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                      با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                      • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

                        آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

                        • روش تشخیص زعفران تقلبی

                          اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

                          • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

                            توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

                            • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

                              ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …