یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

 

سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل مدت درست کردنش از آماده کردن وسایل تا پختن و سرو کردن، چیزی حدود یک ساعت و بیست دقیقه طول می‌کشد.

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک
مواد اولیه :
برگ آویشن (برای تزیین) مقداری
پنیر (پارمزان / رنده شده) ۱/۲ فنجان
پنیر (چدار/ رنده شده) ۱ ونیم فنجان
سیر (له شده) سیر ۴ حبه
پیاز (کوچک / خلال شده) پیاز ۱ عدد
کره ۳ ق غ
شیر شیر ۲ فنجان
آب مرغ (یا سبزیجات) ۱ فنجان
آرد همه منظوره ۳ ق غ
سیب زمینی (پوست گرفته و حلقه حلقه شده) سیب زمینی ۲ کیلو
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
نمک ۱ ق چ

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک :
• فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• کره را در یک تابه گود آب کرده و پیازها را اضافه کنید و برای ۴ یا ۵ دقیقه حرارت بدهید تا کمی سبک شوند.
• بعد نوبت سیر است. آن را هم اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت دهید تا حسابی بویش راه بیفتد.
• بعد آرد را اضافه کنید و حسابی به هم بزنید تا گلوله نشود. یکی دو دقیقه بس است.
• مواد بالا را به آب مرغ یا سبزیجات اضافه کرد ه و باز یکی دو دقیقه‌ای به هم بزنید.
• بعد هم شیر، نمک، فلفل و کمی آویشن را اضافه کنید.
• حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که احساس کردید مواد کمی غلیظ شده، بعد تابه را از شعله دور نمایید.
• در مرحله بعد، یک ظرف پیرکس نسوز یا هر ظرف مناسب دیگری را با اسپری روغن چرب کنید و یک لایه سیب زمینی در کف آن بچینید.
• لایه بعد را با سس خامه‌ای که درست کرده‌اید بپوشانید.
• به لایه بعدی پنیر چدار و پارمزان اضافه کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

 

• باز هم یک لایه سیب زمینی بر روی مواد بالا چیده و روی آن را هم به ترتیب با سس و پنیر بپوشانید.
• روی ظرفتان را با روکش آلومینیمی بپوشانید و ظرف را در فر بگذارید تا برای حدود نیم ساعت دما ببینید
• سپس فویل را بردارید تا روی غذای شما حسابی برشته شود.
• غذای شما آماده است. می‌توانید روی آن را با آویشن تزئین نمایید.
• نوش جان!

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

    طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

  • طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲۰ نفر : سیب زمینی  ۱۹۰ گرم (له شده) کره ۲ قاشق غذاخوری شیر  ۱/۲ فنجان گوشت قرمز ۳ برش …

  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

  • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

    طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

     دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

  • طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک

      طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک   اگه دنبال یه شام شیک و آسان و در عین حال خوشمزه و خوش طعم هستین در ادامه با آموزش طرز تهیه …

  • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

    آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

  • طرز تهیه چیپس سیب زمینی طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

    روش تهیه چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه  چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط …

  • طرز تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای

        مواد لازم: سیب‌زمینی بزرگ : ۴ عدد شیر : ۲ پیمانه آرد  :۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر : ۱/۴ قاشق …

مطالب قبلی این بخش
  • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

    • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

      دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

      • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

        رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

        • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

              طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

          • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

            طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

            • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

              دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

              • طرز تهیه رست بیف

                طرز تهیه رست بیف   مواد لازم: راسته گوساله : ۵۰۰گرم قارچ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) :  ۵۰ گرم پیاز(در صورت دلخواه) :  ۲ عدد متوسط خیارشور(قلمی)  : ۷تا۱۰ عدد گوجه فرنگی …

                • خورش کرفس

                   خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

                     دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

                    • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                              مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

                      • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

                         طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

                        • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

                          دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

                          • طرز تهیه کتلت کدو سبز

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

                            • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

                              طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …