در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم برای صبحانه مناسب است. مواد لازم این دستور غذایی را میتوان بهسادگی دو برابر یا بیشتر کرد تا تعداد نان ها را افزایش دهیم.
پنیر موزارلا رنده شده | ۱۱۳ گرم (۱ پیمانه) |
پنیر چدار رنده شده | ۲۲۷ گرم (حدود ۲ پیمانه) |
پیازچه خردشده | یک چهارم تا یک دوم پیمانه |
مایونز | یک چهارم پیمانه |
خامه ترش (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر خردشده | ۱ تا ۲ حبه |
کرهی بدون نمک(تا حدی که کمی آب شده و نرم شود) | نصف قالب (یکچهارم پیمانه، ۵۶ گرم) |
نان فرانسوی یا ایتالیایی | یک قرص |
روش تهیه نان پنیری برای صبحانه :
۱- در یککاسهی بزرگ، پنیر و پیازچه را با هم ترکیب کنید. سس مایونز و خامهی ترش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲- در یک کاسهی کوچک دیگر کره و سیر را هم بزنید تا نرم شوند. سپس ترکیب کره را به ترکیب پنیر اضافه کنید.
۳- فر را گرمکنید. نان را بهصورت افقی برش بزنید و نصف کنید. درحالیکه روی نان به سمت پایین است آن را روی یک سینی فر پوشیده از کاغذ فویل قرار دهید. حالا ترکیب پنیر و بقیه مواد را روی نان پخشکنید.
۴- تا زمانی که کمی قهوهایرنگ شوند، حدود ۳ تا ۵ دقیقه، آنها را برشتهکنید.
۵- نانها را از فر خارج کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بمانند تا بهاندازهی کافی سرد شوند. سپس با چاقوی برش نان آنها را برش بزنید و سرو کنید.