سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


نان پر شده با قارچ و خامه ترش

 

نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما مهیا می کند، البته در صورت تمایل می توانید از گوشت یا سوسیس نیز در این ترکیب استفاده کنید.

 

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

زمان پختن : ۳۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

 

مواد لازم :

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
قارچ خرد شده ۴ بسته
خمیر فیلو (هزار لا) ۱ برگ
خامه ترش ۱ پیمانه

 

روش تهیه :

فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن را گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند. نمک و فلفل روی آن بریزید و کنار بگذارید.

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به شکل مستطیلی ۵۰ در ۲۵ سانتی متری در بیاورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشه های خمیر را جدا کنید تا صاف شوند. خمیر را به ۴ مستطیل ۲۵ در ۱۰ سانتی متری تقسیم کنید. قارچ ها را به طور مساوی بین ۴ مستطیل تقسیم کنید. قارچ ها را روی یک نصف از مستطیل بگذاری به طوری که از گوشه ها ۱ سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشه های خمیر را با قلم مو خیس کنید و نصف خالی خمیر را روی قسمت پرِ آن بخوابانید. گوشه هایش را فشار دهید تا بچسبد.
با استفاده از کفگیر، نان ها را روی سینی فر بگذارید. با استفاده از چاقو، روی هر کدام ۳ برش کوچک ایجاد کنید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا وقتی که نان ها پف کنند بگذارید بپزند. ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. سپس با خامه ترش سرو کنید.

 

جهت تهیه خامه ترش و خمیر فیلو در منزل از دستورات زیر استفاده کنید :

 

طرز تهیه خامه ترش در منزل

طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

 

 

ashpazbashy.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

    طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

    آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه نان رژیمی طرز تهیه نان رژیمی Fitness bread نانی مقوی و کم کالری مناسب برای ورزشکاران

    طرز تهیه نان رژیمی با گندم سیاه و سبوس گندم آموزش آشپزی امروز طرز تهیه نان رژیمی است که روش تهیه بسیار ساده ای دارد. بخاطر مواد تشکیل دهنده اش در عین حال که بسیار …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • طرز تهیه بورک کرپی ترکیه طرز تهیه بورک کرپی ترکیه ای غذایی شیک و مجلسی با طعم عالی و به یاد ماندنی

    طرز تهیه بورک کرپی ترکیه بورک کرپی غذایی ترکیه ایه که مواد میانی آن به جای خمیر ، میان لایه های کرپ قرار می گیره. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه بورک کرپی ما را …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دلمه برگ مو

    طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

    • طرز تهیه سالاد تن ماهی

        طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

      • طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر با تصویر مرحله به مرحله

        آموزش تصویری طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده دوستان عزیز لذت چشیدن طعم این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر …

        • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

          طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

          • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

            طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

            • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

              روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

              • طرز تهیه تمپورای میگو

                  طرز تهیه تمپورای میگو   این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

                • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

                      مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

                  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

                    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

                    • طرز تهیه پای چوپان + عکس

                      طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

                      • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

                        آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

                        • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

                          طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

                          • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

                            طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

                            • طرز تهیه چیپس بادمجان

                                  مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …