برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز است. یا ما همراه باشید تا روش پخت این غذا را فرا گیرید. برای دیدن طرز تهیه انواع ته چین در مجله تصویر زندگی کلیک کنید
برنج | به تعداد نفرات |
بال مرغ | به تعداد نفرات |
نمک | به میزان دلخواه |
زعفران | به میزان دلخواه |
ماست | به میزان دلخواه |
آبلیمو | به میزان دلخواه |
فلفل (یا ادویه های دلخواه) | به میزان دلخواه |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ
ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید.
برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم .
سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم.
بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم.
درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد .
سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمی گردانیم به طوری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد.
نکته :
اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.
می توانید مثل ته چین روی بال ها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.
من ته دیگ بال و کتف درست کردم ولی موقع برگرداندن بال و کتف ها از ته قابلمه جدا نشد.
با سلام و درود.
ممنون از مطالب مفیدتون.
اون عنوان که نوشتید آذری زبان ها ….
همه جای ایران سرای من است.
ما ترک هستیم.زبان ما هم ترکی هست.ما آذری و آذری زبان نیستیم.
آذربایجان اسم منطقه جغرافیایی ماست.
برچسب آذری در زمان پهلوی بنا به دلایل سیاسی به ترکها زده شد.