چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


 طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

 

برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز است . یا ما همراه باشید تا روش پخت این غذا را فرا گیرید.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 
مواد اولیه :
برنج به تعداد نفرات
بال مرغ به تعداد نفرات

 

طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

 

طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ :
ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید.
برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم .
سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم.
بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم.
درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد .
سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمیگردانیم بطرری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد.

 

طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

 

نکته :

اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.

می توانید مثل ته چین روی بالها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.

 

طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

 

 

sooran.com

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

    لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

  • نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • روش دم کردن برنج مجلسی, طرز تهیه برنج آبکش نکات مهم پخت و دم کردن برنج آبکشی مجلسی که نو عروسان باید بدانند

    ترفندهای پخت و دم کردن برنج مجلسی پختن پلو و چلو با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت و دم کردن برنج …

  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

  • نمونه های تزیین پلو مجلسی

    نمونه های تزیین پلو مجلسی   اگر به دنبال ایده های جالب برای تزیین پلو و چلو مهمانی خود هستید به ادامه مطلب توجه کنید. امیدواریم این تصاویر برایتان مفید باشد.   ایده هایی جالب …

  • طرز تهیه رشته پلو با مرغ طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

    طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای …

  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • نمونه های تزئین پلو و چلو – ۲

      تصاویری از تزئین پلو و چلو مجلسی (۲) پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

    • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

      دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

      • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

        دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

        • طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

          طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

          • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

                مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

            • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

              طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

              • طرز تهیه کباب برگ

                  مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

                • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

                   دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

                  • لازانیا با گوشت چرخ کرده

                    لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

                    • طرز تهیه مقلوبه مرغ

                        طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

                      • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

                          چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

                        • طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سس مایونز۱ فنجان نخود فرنگی۱ فنجان (ترجیحا تازه اگر در دسترس نبود یخ زده) پیاز۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده) بادام۱/۲ فنجان (تست و نصف شده) سینه …

                          • میوه آرایی : تزیین میوه به شکل گلدان گل (۲)

                            آموزش تصویری تزیین میوه به شکل گلدان گل زیبا  آموزش تصویری میوه آرایی شب یلدا   در این سری آموزش تصویری میوه آرایی ، سه مدل تزیین میوه به شکل گلدان را مشاهده خواهید کرد. …

                            • طرز تهیه دلمه میوه

                                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …