شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

 

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه! مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه(سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس،گوجه،زیتون،سبزیجات،پنیر،فلفل دلمه ای و… بگذارند.

 
در تهیه بورک پیچ که دستورشو در ادامه می بینید از گوشت چرخ کرده و سبزیجات استفاده شده اما می تونین مواد مختلفی مثل گوشت مرغ ، قارچ، تخم مرغ، کالباس، زیتون و غیره را بکار ببرین.

اگر علاقمند به تهیه بورک هستید، با ما همراه باشین.

 

مواد اولیه بورک پیچ : برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی گوجه فرنگی یک دوم پیمانه
زیره یک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
فلفل پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون یک دوم پیمانه
تخم مرغ تخم مرغ ۲ عدد
خمیر یوفکا ۹ ورق

 
طرز تهیه بورک پیچ :
۱- جهت تهیه بورک پیچ ابتدا یک پیمانه از پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زیره را اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه آن را همراه پیاز تفت دهید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده ، تفت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده ، صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
۲- در یک تابه مقداری روغن بریزید و اسفناج را روی حرارت قرار دهید. ۲/۱ پیمانه پیاز خرد شده را داخل تابه کمی تفت دهید. حالا اسفناج را به پیاز اضافه کرده ، تفت دهید تا کاملا بپزد، مواد داخل تابه را در یک ظرف بریزید و صبر کنید تا خنک شود، فلفل پاپریکا و پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در یک کاسه تخم مرغ ها را با روغن زیتون مخلوط کنید. حالا یک عدد از خمیر ها را روی یک سطح تمیز باز کنید. مقداری از مخلوط تخم مرغ روی خمیر بمالید. حالا مقداری از مخلوط اسفناج و پنیر را لبه یکی از ضلع های خمیر ریخته و سپس آن را لوله کنید. یک ظرف برای فر آماده و آن را چرب کنید. خمیر لوله شده را به صورت حلزون بپیچید و آن را وسط ظرف قرار دهید. یک خمیر درگرد را باز کنید و روی آن هم مقداری از مخلوط تخم مرغ بمالید. این بار روی این خمیر مقداری از مخلوط گوشت بریزید و آن را هم به صورت خمیر قبلی لوله کنید. خمیر لوله شده را در ادامه خمیر لوله شده ای که در ظرف است به صورت مارپیچی قرار دهید. به ترتیب خمیر ها را به همین صورت آماده کنید و داخل ظرف قرار دهید تا ظرف کاملا پر شود. مابقی مخلوط تخم مرغ را هم روی خمیرها بریزید.
۴- ظرف بورک را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بورک پیچ آماده شود.

 

برترین ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • طرز تهیه دسر کازان دیبی , دسر ترکیه ای طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

    دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه انواع گزلمه طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

  • پیراشکی کالباس به شکل گل رز طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ورقه

    طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

    • سفره آرایی - تزیین سالاد الویه - تزیین سالاد تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

        تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

      • طرز تهیه انواع گزلمه طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

          طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

        • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

          نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

          • دلمه کدو حلوایی دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

            دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

            • تخم مرغ شکم پر,تخم مرغ آب پز شکم پر,طرز تهیه تخم مرغ شکم پر,آموزش تزیین تخم مرغ٬ آموزش تزیین تخم مرغ آب پز٬ آموزش تزیین صبحانه٬ تزیین تخم مرغ٬ تزیین تخم مرغ آب پز٬ تزیین خلاقانه غذا٬ تزیین صبحانه٬ تزیین غذا٬ تزیین غذای جالب٬ تزیین غذای دیدنی٬ تزیین غذای کودک٬ زیباترین تزیین غذا٬ هنرمندی در تزیین غذا تزیین صبحانه – تخم مرغ شکم پر

                ایده ای برای تزیین صبحانه طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : هویج ۵ حلقه زیتون ۲ عدد (خرد شده) …

              • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                      بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

                  بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

                  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

                    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

                    • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                      طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                      • طرز تهیه کوفته آجیلی طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

                        طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

                        • املت مکزیکی طرز تهیه املت مکزیکی

                          املت مکزیکی صبحانه خوشمزه و سالم  املت یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!   مواد لازم …

                          • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                            • طرز تهیه خورش کاری

                                مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

بالا