جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک بالرین

طرز تهیه کیک بالرین

در این مطلب دو  روش تهیه کیک بالرین تقدیم شما همراهان مجله تصویر زندگی می شود. این کیک نیاز به پخت ندارد و نوعی کیک یخچالی است.

 

روش اول تهیه کیک بالرین

مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور  یک بسته
شیر  یک لیتر
آرد ٢ قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته  ٢ قاشق غذاخوری سر پر
شکر یک لیوان
وانیل  نصف قاشق چای خوری
کاکائو ٣ قاشق غذاخوری
کره  یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
شیر، آرد، نشاسته، شکر، وانیل، کاکائو و کره را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته، هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود.

سپس روی هر بیسکویت یک قاشق از مواد (پودینگ) را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ ساعت از یخچال خارج کرده، به دلخواه تزیین و سرو می کنیم.

 

طرز تهیه کیک بالرین

 

روش دوم تهیه کیک بالرین

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شکر یک لیوان
شیر دولیوان
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور دو بسته
کره بیست گرم
هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم

 

طرز تهیه کیک بالرین
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.
حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت و بعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا ۴ یا ۵ لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویت های خورد شده درست کنید.

 

ویسگون/هنرآشپزی

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 30, میانگین امتیاز: 4,17 از 5)
Loading...