سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای

تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی ها سخته و با ورود فوندانت به صنعت تزئین کیک و به دلیل قابلیت های خاص و جالب فوندانت خیلی ها نفس راحتی کشیدن ولی خب همیشه هم نمیشه از فوندانت استفاده کرد.

 

قبل از مطالعه روش کار با ماسوره های ستاره ای اگه با انواع ماسوره ها آشنایی ندارید لطفا پست آشنایی با ماسوره ها رو مطالعه کنید.

 

تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی ها سخته و با ورود فوندانت به صنعت تزئین کیک و به دلیل قابلیت های خاص و جالب فوندانت خیلی ها نفس راحتی کشیدن ولی خب همیشه هم نمیشه از فوندانت استفاده کرد. کیک هایی که با انواع کرم ها تزئین میشن از لحاظ طعم معمولا به فوندانت ارجحیت دارن و البته برای مهمونی های خانوادگی یا اگه یه مهمونی عصرونه کوچیک داشته باشیم و یا حتی بخوایم برای خانوادمون کیک درست کنیم، استفاده از فوندانت بی معنیه. پس بهتره کار با قیف و ماسوره رو یاد بگیریم و باهاش کارهای حیرت آوری انجام بدیم. مثلا کیکی که عکسشو پایین می بینید کاملا با کمک قیف و ماسوره تزئین شده.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

نمونه کیک تزئین شده با ماسوره های ستاره ای

 

برای مهارت های پایپینگ به قیف و ماسوره نیاز دارید. بسته به نیازتون و صلاحدید خودتون میتونید چند تا دونه ماسوره بخرید و باهاشون کار کنید و یا اینکه ست کامل ماسوره ها رو تهیه کنید. درکل ماسوره خریدن هم از اون کارای اعتیادآوره هرچی بیشتر میخری بیشتر دلت میخواد!! لااقل من که اینجوریم. درضمن نیاز نیست حتما ماسوره های اصل گروه ویلتون رو تهیه کنید با ماسوره های ایرانی و اصلا هر نوع ماسوره ای که در دسترستون هست هم میتونید همه این کارها رو انجام بدید. من تو این پست های آموزشی شماره ماسوره به شما نمیدم فقط نوعش رو میگم و بعد از مدتی هم خودتون کاملا متوجه میشید کدوم ماسوره ای که دارید برای چه کاری مناسبه.

و اما امروز که داریم با ماسوره های ستاره ای کار می کنیم،  بگم که ما دو جور ماسوره ستاره ای داریم که تو کشور ما بهشون ماسوره شکوفه هم میگن. ستاره های باز و ستاره های بسته. همه این تکنیک ها رو میتونید با هر دو نوع این ماسوره ها انجام بدید ولی خب بعضی هاش با ماسوره های خاص زیباتر میشه. یه ماسوره ستاره بزرگ، یدونه متوسط و یدونه کوچیک از هر کدوم از انواع ماسوره ستاره باز و بسته باید برای کار شما کافی باشه.

 

آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

نمونه ای از ماسوره های ستاره ای

درمورد قیف هم انواع قیف پارچه ای، پلاستیکی، سیلیکونی، برزنتی، یک بار مصرف و کاغذی دردسترسه که باز هم انتخابش دست خودتونه ولی از قیف هایی استفاده کنید که خیلی بزرگ نباشه و زیاد هم داخلش آیسینگ نریزید که طی فرآیند کار اذیتتون نکنن و با آرامش کامل بتونید کار کنید. چون قراره یه پست کامل درباره انواع قیف قنادی، سرپیچ ها و پر کردن قیف داشته باشیم بیشتر از این درباره قیف ها صحبت نمی کنم.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

موضوع بعدی که اهمیت داره آیسینگیه که برای تزئین انتخاب می کنید. انواع کرم های کره ای ها، رویال آیسینگ غلیظ و خامه رو میتونید برای تزئین به کار ببرید اما چند تا نکته رو قبلش بگم. تو دنیا معمولاً برای تزئین با قیف و ماسوره از باترکریم ایتالیایی کلاسیک استفاده میشه. دلیلش هم اینه که این باترکریم به خوبی ماسوره میخوره و ماندگاری خوبی داره و کلا کرم خوش قلقیه. ما ایرانی های خامه دوستیم و خامه رو با هیچ چیز دیگه ای عوض نمی کنیم و خب ذائقه مون هم با خامه جور شده نمیشه به این راحتی ها عوضش کرد. شما میتونید تمام این آموزش رو با خامه هم تمرین و اجرا کنید اما (بله بازم اما داره!) فقط باید از خامه مخصوص قنادی استفاده کنید. با فرم دادن خامه صبحانه نمی تونید به نتیجه برسید فقط و فقط خامه قنادی. خوشبختانه انواع خامه های قنادی و گیاهی با مارک های مختلف در بازار کشور عزیزمون موجوده؛ میتونید تهیه کرده و استفاده کنید. نکته دیگه ای که لازمه بگم اینه که کیفیت و طعم خامه های قنادی با توجه به مارکشون متفاوته. خیلی به هم شبیهن ولی باز هم تفاوت هایی دارن. میزان و تفاوت طعم دهنده ها و میزان شیرینی خامه ها اون ها رو از نظر مزه با هم متفاوت میکنه و فرمول تهیه خامه ها هم باعث میشه بعضی هاشون زودتر فرم بگیرن و بعضی ها دیرتر و یا بعضی ها خیلی سفت میشن ولی بعضی ها تا یه حدی که سفت شدن دیگه تمومه. درمورد مارک خامه ها من نمی تونم اظهار نظری کنم و مارک خاصی رو پیشنهاد نمی کنم میتونید با آزمون و خطا به مارک دلخواهتون برسید. اگه خامه ای رو که تهیه می کنید به اندازه موردنیاز سفت نمیشه مارکش رو عوض کنید و اگه زیادی سفت میشه با قاشق قاشق اضافه کردن شیر خامه رو نرم کنید. نرمی و سفتی خامه باید درحدی باشه که به سادگی ماسوره بخوره و طرح های موردنظر هم به خوبی روش نمایان باشن. درباره خامه هم حتما یک پست مفصل خواهیم داشت.

برای تمرین کردن چون ممکنه خامه در اثر گرمای دستتون شل بشه (مخصوصا اگه مبتدی باشید) میتونید از ماست چکیده و یا پوره سیب زمینی استفاده کنید. تمرین کنید و بعد دوباره کرم تمرینیتون رو داخل قیف بریزید و دوباره باهاش تمرین کنید تا از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه باشه.

خب قبل از شروع تکنیک ها اندازه یه پست حرف زدم. بریم سراغ مهارت های کار با قیف و ماسوره.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

آماده شدن برای تمرین

اول از همه یه زمان مناسب رو برای تمرین کردن اختصاص بدید که کار دیگه ای نداشته باشید و بتونید با خیال راحت به کارتون برسید. قراره روی یه قیف فشار بیارید و باهاش کارهای عجیب و غریب انجام بدید پس باید بتونید با اعصاب راحت تمرکز کنید. هرکسی میتونه یه قیف بگیره دستش و فشارش بده ولی هنر این کار تو کنترل قیفه. کی قیفو فشار بدیم؟ کی فشار ندیم؟ چقدر فشار بدیم؟ با چه زاویه ای؟ این مهارت هاست که شما رو تبدیل به یه کیک آرتیست میکنه.

قبل از شروع موقعیتتون رو نسبت به میزکارتون مشخص کنید. بهتره روی یه صندلی با ارتفاع مناسب نشسته باشید تا کنترلتون بیشتر بشه و البته این برای تمرینه. وقتی حرفه ای شدید و قرار بود روی کیک تزئین کنید معمولاً نیازه که بتونید ایستاده هم پایپ کنید. دکور کیک یه هنر ظریفه که خیلی کارهاشو نمیشه نشسته انجام داد ولی برای تمرین میتونید راحت باشید.

تمام وسایل کارتون که بهشون نیاز دارید رو آماده کنید. قیفتون رو آماده کنید و ماسوره های مورد نیاز رو بذارید کنار دستتون.

حالت نشستنتون رو هم مشخص کنید. برای پایپ کردن معمولا تو یه خط مستقیم و رو به جلو (به طرف خودتون) کار میشه. مطمئن بشید که فضای لازم برای حرکت رو دارید. برای پایپ کردن حاشیه های کیک ها معمولاً باید تو یه مسیر بسته (اغلب دایره ای) حرکت کنید. اگه راست دست هستید از قسمت ساعت ۹ و اگه چپ دست هستید از قسمت ساعت ۳ شروع به پایپ کنید و کیک رو در جهت عکس بچرخونید. مثلا اگه راست دست هستید باید از ساعت ۹ شروع به پایپ حاشیه کنید و تو قسمت ساعت ۹ هم کارتون رو تموم کنید و همینطور برای چپ دست ها شروع و پایان کار باید تو قسمت ساعت ۳ باشه.

معمولا قیف روی کیک یا با زاویه ۹۰ درجه قرار میگیره و پایپ میشه یا با زاویه ۴۵ درجه. قیفتون رو بردارید و عمود بذارید روی سطح کار این همون ۹۰ درجه است. (می دونم می دونید میخوام آموزش کامل باشه)

زاویه ۴۵ درجه میشه نیمه راه میزکارتون و زاویه ۹۰ درجه (می دونم !!! که می دونید)

قیف رو تو دستی که باهاش مینویسید بگیرید و با ۲ تا انگشت دست دیگتون یا حتی با کل دستتون قیف و یا ماسوره رو لمس کنید (هر قسمت که راحت ترید) طوری که بتونید حرکت قیف کاملاً تحت کنترل داشته باشید. دست دیگه برای راهنمایی استفاده میشه و نباید هیچ فشاری به قیف بیاره. مطمئن بشین که همه هوای اضافی داخل قیف رو خارج کردین و قسمت بالاش رو بپیچونید تا آیسینگ از قیف بالا نزنه. قسمت پیچیده شده قیف بین انگشت شصت و کف دستتون قرار می گیره و ۴ تا انگشت دیگه روی قیف قفل میشن. با قسمت سینه و کف دست به قیف فشار بیارید تا آیسینگ خارج بشه اگه از انگشت هاتون برای فشار دادن استفاده کنید آیسینگ از قسمت بالای قیف میاد بیرون.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۱- ستاره (شکوفه)

قیف و ماسوره در تمام مدت باید با سطح کار و یا سطح کیک زاویه ۹۰ درجه داشته باشن.
اگه ماسوره به سطح کار (کیک) کاملا بچسبه ستاره ها (شکوفه ها) وسطشون خالی میمونه و میتونید با یه رنگ دیگه داخلشون رو پر کنید و یه گل زیبا داشته باشید
اما وقتی قراره به عنوان حاشیه کیک استفاده بشن ۱٫ماسوره کمی از سطح کار (کیک) بالاتر نگه داشته میشه ۲٫ با فشار روی قیف ستاره شکل داده میشه و بعد از اینکه ستاره به اندازه کافی بزرگ شد فشار متوقف میشه ۳٫قیف و ماسوره به حالت عمود به سمت بالا کشیده میشه و از ستاره جدا میشه
هرچی فشار بیشتر باشه ستاره ها بزرگتر و هرچی کمتر باشه کوچکتر میشن.
اگه تو مرحله ۳ وقتی هنوز فشار قطع نشده قیف بالا کشیده بشه وسط ستاره یه قله میاد بالا و زیبا نمیشه، تو عکس های پایین یه مدل از این اشتباه رو تو ردیف دوم می بینید.
برای این ستاره ها ماسوره های ستاره بسته مناسب تر هستند که میتونید اندازه ماسوره رو با توجه به سایز کیکتون انتخاب کنید. حاشیه ستاره ای برای تزئین کناره های بالایی و پایینی کیک ها و همینطور دیواره کیک ها کاربرد داره.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

ایجاد ستاره یا شکفه با ماسوره های ستاره ای

 

۲- رزت

رزت با زاویه ۹۰ درجه و حرکت دایره ای پایپ میشه که شروع کار محیط دایره و انتهای کار مرکز دایره است.
۱- قیف به حالت ۹۰ درجه کمی بالاتر از سطح کار (کیک) نگه داشته میشه

۲- با فشار به قیف یه دایره رسم میشه

۳- بعد از کامل کردن یک دور دایره قیف و ماسوره به سمت مرکز دایره حرکت میکنن و داخل دایره هم پر میشه

۴- فشار به قیف متوقف شده و قیف به حالت عمود از رزت جدا میشه.
برای رزت ماسوره های ستاره باز مناسب تر هستند که میتونید اندازه ماسوره رو با توجه به سایز کیکتون انتخاب کنید. حاشیه رزت برای تزئین کناره های بالایی و پایینی کیک ها و همینطور دیواره کیک ها کاربرد داره.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

ایجاد رزت با ماسوره های ستاره ای

 

۳- زیگزاگ

زیگزاگ با زاویه ۴۵ درجه و حرکت رفت و برگشت پایپ میشه.
۱- قیف با زاویه ۴۵ درجه کمی بالاتر از سطح کار (کیک) نگه داشته میشه

۲- به اندازه ای که عرض زیگزاگ نیازه یه خط راست پایپ میشه ۳٫بلافاصله و بدون اینکه ماسوره از سطح کار جدا بشه یه خط دیگه در جهت عکس اولی و به همون اندازه پایپ میشه و به همین ترتیب زیگزاگ ادامه پیدا میکنه تا انتهای کار
حاشیه های زیگزاگ بسیار متدوال و پرکاربرد هستند و با انواع ماسوره های ستاره ای و گرد اجرا میشن.
زیگزاگ ها با عرض های متفاوت و با توجه به نیاز و اندازه کیک پایپ میشن.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

زیگزاگ با ماسوره های ستاره ای

 

۴- صدف ها

صدف های بزرگ و مجلل نمای زیبایی به کیک ها میدن. تکنیک کار با صدف ها از تکنیک های اولیه ولی بسیار باارزشه که میتونه نشون دهنده توانایی دکوراتور باشه، پس مهمه و حتما اینقدر تمرین کنید تا استادش بشید. صدف ها روی کیک ها به صورت عریض تر و پایین کیک ها به صورت باریکتر کاربرد دارند و اگه از کنار بهشون نگاه کنید مثل طومارهای پیچیده به نظر میرسن. برای صدف های بزرگ با توجه به نیاز و اندازه کیکتون میتونید از انواع ماسوره ستاره ای بزرگ استفاده کنید.
۱- برای شروع قیف و ماسوره رو با زاویه ای بین ۴۵ تا ۹۰ درجه روی سطح کارتون قرار بدین. اگه میخواید کناره های صدف ها شبیه طومار بشه زاویتون رو به ۹۰ نزدیک کنید. ماسوره رو کمی از سطح کارتون فاصله بدید و روی قیف فشار بدید تا مقدار کمی از آیسینگ ازش خارج بشه.

۲-  ماسوره رو به آرومی کمی (خیلی کم) به جلو حرکت بدید و فشار رو ادامه بدید تا سر صدف شکل بگیره.

۳- بعد به تدریج ماسوره رو به تدریج به سمت خودتون بکشید و همینطور پایینش بیارید تا سطح کار رو لمس کنه.

۴- فشار روی قیف رو متوقف کنید و ماسوره رو بکشید تا دم صدف هم شکل بگیره. 

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

ایجاد صدف با ماسوره های ستاره ای

 

سعی نکنید قسمت سر صدف رو با حرکت منحنی شکل ماسوره درست کنید چون مثل ردیف دوم عکس پایین صدف هاتون خراب میشن. آیسینگ باید خودش از قیف به آرومی بیرون بیاد و سر صدف رو شکل بده، شما فقط کمی نوک ماسوره رو به سمت جلو حرکت بدید و راهنماییش کنید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۵- صدف های معکوس

این مدل تکنیک پایپ صدف روی لبه کیک های گرد و چند ضلعی بسیار زیبا میشه اما با اینکه تکنیک سریعیه ولی دقت و توجه زیادی میخواد تا عالی از آب دربیاد. یه نکته رو هم اینجا بگم که موقع کار با قیف و ماسوره هر وقت کنار یه تکنیک کلمه معکوس اومد، اون تکنیک باید به صورت یکی در میون معکوس کار بشه نه اینکه کاملا معکوس.
۱- یه خط فرضی صاف روی سطح کارتون در نظر بگیرید و قیف و ماسوره رو با زاویه ای ۴۵ درجه سمت چپ خط فرضی بذارید.

۲- ماسوره رو کمی از روی سطح بالا بیارید و کمی فشار بدید تا مقداری آیسینگ ازش خارج بشه.

۳- ماسوره رو در جهت عقربه های ساعت و به صورت دایره ای حرکت بدید تا به موقعیت ساعت ۱ برسید. فشار رو بیشتر کنید و حرکت دایره ای رو ادامه بدید به سمت پایین تا به موقعیت ساعت ۶ برسید.

۴- بعد فشار رو متوقف کنید و دم صدفتون رو شکل بدید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

ایجاد صدف های معکوس با ماسوره های ستاره ای

 

۵- دوباره قیف و ماسوره رو با زاویه ۴۵ درجه (مثل مرحله اول) و اینبار سمت راست خط فرضیتون قرار بدید. ماسوره باید نزدیک به دم صدف قبلی ولی کمی به سمت راستش باشه.

۶- ماسوره رو کمی از روی سطح کار بلند کنید و کمی فشارش بدید تا مقداری آیسینگ ازش خارج بشه.

۷- ماسوره رو برخلاف جهت عقربه های ساعت حرکت بدید تا به موقعیت ساعت ۱۱ برسید. فشار رو بیشتر کنید و ماسوره رو حرکت بدید و بچرخونید به سمت پایین تا به موقعیت ساعت ۶ برسید.

۸- فشار رو متوقف کنید و ماسوره رو بکشید تا دم صدفتون شکل بگیره.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۶- پیچک

کار کردن مدل های پیچکی روی سطح و دیواره کیک ها میتونه نمای جالب و حیرت انگیزی به کیک های شما بده. نکته جالب اینه که این مدل ها برخلاف ظاهر پیچیدشون خیلی ساده هستند و چون کاملا فری هند میتونین انجامشون بدید اگه یه جاش کوچیک و جای دیگش بزرگ شد به هیچ وجه جلوه کارتون رو خراب نمیکنه. فقط چند تا نکته داره که براتون میگم و بعد با تمرین میتونید پیچک های زیبایی خلق کنید. برای درست کردن این پیچک ها از ماسوره های ستاره ای ریز استفاده کنید.
۱- اول مثل اینکه مداد دستتونه و دارین روی کاغذ نقاشی می کنید چند تا منحنی به شکلی که تو تصویر می بینید بکشید. البته دقت کنید کسی که تو تصویر داره کار میکنه روبروی ماست پس باید خودتونو جای ایشون قرار بدید. برای تمرین از فایل های آماده ای که آخر پست هست استفاده کنید. هر دفعه منحنی جدید پیچک رو از نقطه پایینی منحنی قبلی شروع کنید و زاویه قیفتون هم باید ۹۰ درجه باشه.

۲- با همون ماسوره روی پیچک هاتون با حرکت ریز دایره ای طرح ایجاد کنید یعنی مرتب ماسوره رو به صورت دایره حرکت بدید و با فشار کنترل شده و یکسان روی قیف تو مسیر پیچک هاتون حرکت کنید.

۳- حالا با همون حرکت دایره ای و شبیه صدف های معکوس بالا و پایین قسمت میانی هرکدوم از پیچک ها جزئیات اضافه کنید تا زیباتر بشه.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۷- پیچک معکوس

مثل مدل پیچک کار کنید فقط به صورت یکی درمیون معکوس. یعنی وقتی تو مرحله اول دارید پیچک ها رو پشت سر هم می کشید، پیچک ها رو به جای اینکه هر دفعه از قسمت پایینی پیچک قبلی شروع کنید یه بار از بالا و یه بار از پایین پیچک قبلیش به صورت متوالی و یکی درمیون بکشید، همونطور که تو تصویر می بینید (بازم یادآوری کنم تصویری که می بینید روبروی ما داره کار میکنه و برای تمرین از فایل های آماده آخر پست استفاده کنید.) و بعد دوباره مثل پیچک ها با حرکت دایره ای کار رو تکمیل کنید و صدف های معکوس ریز رو هم در آخر به پیچک معکوستون اضافه کنید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۸- حاشیه ریسمان

حاشیه های ریسمان خیلی پرکاربرد هستند، مخصوصا برای لبه های بالایی کیک و خیلی هم ساده انجام میشن.الان یه مدل سادشو می بینیم که به شکل حرف S پایپ میشه.
۱- یه اس انگلیسی به کمک قیف و ماسوره و با زاویه ۴۵ درجه پایپ کنید. نیاز نیست لبه بالایی و پایینی S رو خیلی منحنی کنید همین که حالت اس رو داشته باشه کافیه.

۲- از قسمت وسط اس قبلی و جایی که منحنی قبلیتون حالت فرو رفتگی داره اس بعدی رو به همون شکل پایپ کنید و به همین شکل ادامه بدید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۹- حاشیه پفی

این حاشیه بسیار زیباست و موقع پایپ کردنش مهمترین نکته برای اینکه درست از آب دربیاد کنترل فشار روی قیفه.
۱- قیفتون رو با زاویه ۴۵ درجه روی سطح کارتون بگیرید و با حرکت خیلی ظریف زیگزاگ و فشار کم شروع به پایپ کنید.

۲- وقتی به وسط پفتون رسیدید فشار رو زیاد کنید ولی حرکت زیگزاگ رو به همون شکل و با همون عرض ظریف ادامه بدید تا وسط پفتون حسابی تپل بشه.

۳- دوباره فشار رو کم کند و قسمت انتهایی پفتون رو هم با همون حرکت ظریف زیگزاگی پایپ کنید و فشار رو متوقف کرده و قیف رو از روی کار بکشید تا انتهای پفتون هم شکل بگیره.
تو این حاشیه مهمه که قسمت ابتدایی و انتهایی لاغر و وسط پف تپل باشه و اگه تمرین کنید و بتونید پف هاتون رو یکدست پایپ کنید، یه حاشیه بسیار زیبا و چشم نواز بهتون میده.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

این حاشیه ها هم با ماسوره های ستاره باز زیبا میشن و هم با ماسوره های ستاره بسته. تو عکس پایین پف های بزرگ ردیف دوم با ماسوره ستاره بسته بزرگ پایپ شدن و میتونید ببینید که بسیار زیبا هستن.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

 

۱۰- حاشیه دراپ

حاشیه های دراپ (Drop) که بهشون والان هم گفته میشه، به صورت ترکیبی و حتی گاهی به تنهایی نمای زیبایی روی دیواره کیک ها ایجاد می کنن و گاهی هم به عنوان ترکیبی با مدل های دیگه حاشیه کناره های پایین کیک استفاده میشن. برای تمرین این مدل بهتره صفحه کار تمرینتون رو به صورت ایستاده به چیزی تکیه بدید تا بتونید راحت و درست انجامش بدید. این مدل حاشیه بیشتر با ماسوره های گرد ساده دیده میشه ولی با ماسوره های ستاره ای هم زیبا میشه و اینجا مدل دراپ رو به چند صورت مختلف می بینیم. برای این حاشیه اول باید دراپ هاتون رو پایپ کنید و بعد با ماسوره های ستاره ای مختلف و با تکنیک های مختلف روی دراپ ها جزئیات اضافه کنید. برای اینکه روی دیواره کیک دراپ های یک شکل و یک اندازه داشته باشید ابزار و همچنین تکنیک های خاصی هست که تو پست های آینده مفصل براتون توضیح میدم. فعلا به همین شکل تمرین کنید و اگه دراپ هاتون یکدست نشد اصلا نگران نشید، مهم اینه که اصولش رو یاد بگیرید.
۱- نوک ماسوره رو به سطح کارتون بچسبونید و شروع کنید به فشار دادن قیف

۲- قیف رو از سطح کار دور کنید و اجازه بدید آیسینگ به صورت یه خط صاف از ماسوره بیرون بیاد، این کار رو آروم انجام بدید. دقت کنید که نباید با حرکت دستتون به صورت نیم دایره ای دراپ رو پایپ کنید، دستتون باید قیف و ماسوره رو بالا نگه داره و فقط اجازه بدید آیسینگ خودش از داخل قیف به سمت پایین بیفته و دراپتون رو به صورت منحنی نیم دایره ای شکل بده

۳- وقتی احساس کردید دراپتون به اندازه دلخواه رسیده فشار رو قطع کنید و نوک ماسوره رو مجددا به نقطه مورد نظرتون و درست مقابل نقطه اولی تماس بدید تا دراپتون کامل بشه.
مدل دراپ کمی تمرین میخواد ولی کاملا ساده است، مخصوصاً برای کسایی که با رویال آیسینگ کار کرده باشن.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

ایجاد دراپ ساده یا ماسوره های ستاره ای

 

دراپ زیگزاگی

با یه ماسوره ریز ستاره ای روی دراپ هاتون به صورت حرکت رفت و برگشت زیگزاگ های با عرض کم پایپ کنید. دستتون رو تمام مدت با زاویه مناسب نسبت به سطح کار نگه دارید و به صورت نیم دایره ای بازوتون رو بچرخونید تا زیگزاگ های روی سطح کار یکدست بشن.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

دراپ زیگزاگی با ماسوره های ستاره ای

 

دراپ دایره ای

با یه ماسوره ستاره ای کوچیک روی دراپ هاتون به صورت دایره ای آیسینگ رو پایپ کنید. دقت کنید که برای بار دوم که دارید روی دراپ ها پایپ می کنید یکی یکی این کارو انجام بدید. یعنی یدونه دراپ رو کامل و بعدی رو از اولش شروع کنید. سعی نکنید که پشت سر هم انجامشون بدید تا بتونید کنترل کافی داشته باشید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

دراپ دایره ای با ماسوره های ستاره ای

 

۱۱- مدل تاج

این مدل خیلی ساده و زیباست. از ماسوره ستاره باز استفاده کنید. یه صدف عمودی پایپ کنید، با همون نکاتی که تو مدل صدف گفتیم و بعد روی قسمت دم صدف ها به کمک یه ماسوره ستاره کوچیک یه رزت زیبا بزنید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

طرز کار با ماسوره های ستاره ای برای ایجاد مدل تاج

 

۱۲- مدل شبکه ای

برای اینکه این تکنیک صاف و زیبا بشه مهمترین نکته اش اینه که مثل مدل دراپ نباید با کمک دستتون خط ها رو پایپ کنید بلکه باید اجازه بدید آیسینگ خودش راهشو پیدا کنه و شما فقط راهنماییش کنید. نباید ماسوره رو روی سطح کارتون بکشید و باید کمی از سطح کار بالاتر نگهش دارید. کسایی که با رویال آیسینگ کار کردن با این شیوه کاملا آشنایی دارن.
۱- نوک ماسوره رو به سطح کار بچسبونید و بعد شروع به فشار دادن قیف کنید و اجازه بدید آیسینگ از قیف خارج بشه و بعد دستتون رو به سمت بالا بیارید و همونطور که تو عکس می بینید باید آیسینگ رو راهنمایی کنید که به صورت یه خط مورب و کاملا صاف روی سطح کار بیفته. این خط ها رو به هر تعدادی که نیازه به صورت مورب و موازی با هم پایپ کنید.
۲- خط های رویی باید در جهت متضاد خط های اولی پایپ بشن طوری که شبکه های وسط خط ها با هم تشکیل یه لوزی منظم رو بدن. هرچی این فاصله ها و زاویه ها یکدست تر باشه کار نهاییتون هم زیباتر میشه. یه نمونه از کاربرد تکنیک شبکه ای رو روی کیک تزئین شده اول همین پست میتونید ببینید که از نظر من بسیار زیبا شده.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

طرز کار با ماسوره های ستاره ای برای ایجاد شبکه

 

۱۳- بافت سبد

بافت سبد رو میشه هم با ماسوره های ستاره ای و هم با ماسوره های مخصوص بافت سبد انجام داد. دو سری عکس هایی که پایین می بینید تکنیک کارشون دقیقا مثل همه فقط اولی با ماسوره بافت سبد و دومی با ماسوره ستاره باز کار شده.
۱- دو تا خط موازی و کاملا مستقیم کنار هم طوری پایپ کنید که فاصله خالی بین خط ها به اندازه عرض ماسوره بافت سبدتون باشه.
۲- عمود بر خط های اولی و اینبار به صورت افقی با رعایت فاصله یکسری خطوط دیگه مثل تصویر پایپ کنید.

۳- خط عمودی بعدی رو طوری پایپ کنید که انتهای خط های افقی مرله قبل رو بپوشونه و فاصله بین خطوط به اندازه عرض ماسوره بافت سبد رو هم رعایت کنید.

۴- داخل فضاهای خالی به وجود اومده خط های افقی رو مثل مرحله ۲ پایپ کنید. ۵٫همین روند رو به صورت یکسان ادامه بدید و تمام خطوط رو به صورت مستقیم پایپ کنید تا بافت زیبایی داشته باشید.

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

طرز کار با ماسوره های ستاره ای برای ایجاد بافت سبد

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

طرز کار با ماسوره های ستاره ای برای ایجاد بافت سبد

 

 

cakeland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

      تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

  • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

    آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

  • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

      دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

  • کیک نارنگی , کیک میوه ای طرز تهیه کیک نارنگی | کیک میوه ای | کیک با عطر میوه | کیک مجلسی

    دستور پخت کیک نارنگی کیک نارنگی به کیک خوشمزه و خوش عطر فصل پاییزه. بهتون پیشنهاد می کنم این کیک خوش طعم رو بپزین و همراه یه نوشیدنی گرم کنار خونواده نوش جون کنین.   مواد …

  • طرز تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل طرز تهیه کیک ساده خانگی با سس گاناش و سس کارامل برای عصرانه و صبحانه

    طرز تهیه کیک ساده خانگی پف دار و عالی امروز در بخش آشپزی طرز تهیه کیک ساده را تقدیمتون می کنیم. این کیک بسیار عالی و پف دار میشه. انواع کیک هایی که می بینید …

  • طرز تهیه چیز کیک ژله ای

    طرز تهیه چیز کیک ژله ای   چیز کیک ژله ای دسری خوشمزه و شیک برای مجالس و مهمانی هاست . این دسر به دلیل وجود ژله های رنگی ظاهر زیبایی دارد بخصوص اگه با …

  • کیک شکلاتی با سس شکلات طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلاتی / انواع کیک

    دستور پخت کیک شکلاتی با سس شکلاتی  من که اعتراف میکنم از این کیک شکلاتی خیلی خوشم اومده و میتونم بگم یکی از بهترین کیکهایی بوده که تا به حال پختم. حتما این کیک خوشمزه …

  • طرز تهیه چیز کیک یخچالی

    طرز تهیه چیز کیک یخچالی   چیز کیک یخچالی دسری ساده و بدون پخت است که میتواند برای کودکان بسیار جذاب و مفید باشد. اگر علاقمند به تهیه کیکی آسان و خوشمزه هستید، این دستور …

مطالب قبلی این بخش
  • روش شستن قارچ و نگهداری آن

      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

    • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

        نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

      • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

        نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

        • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

            آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

          • روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

            ترفند  خوشمزه تر شدن غذاها  در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته …

            • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

              تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

              • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

                تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

                • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                    ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

                  • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                          نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

                    • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                      آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

                      • طرز تهیه کیک اسفنجی / چطور کیک اسفنجی خوب بپزیم

                        نکاتی برای پخت کیک اسفنجی   ۱- از نکات خیلی‌ مهم واسه داشتن یه کیک اسفنجی خوب اینه که به هیچ عنوان نباید قالبمون رو چرب کنیم اگه تو دستورش ما از کره و یا …

                        • ترفند خوشمزه کردن سویا

                          چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

                          • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

                               فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

                            • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

                              ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …