جمعه , ۱۱ فروردین , ۱۳۹۶


 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین

 

چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟

ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را بر می‌گردانیم و پوست ماهی را به راحتی از ماهی جدا می‌کنیم.

 

چگونه می‌توان از سیاه شدن قارچ هنگام سرخ شدن جلوگیری کرد؟

اگر هنگامی که قارچ‌ها را سرخ می‌کنیم مقداری آب‌لیمو به آن اضافه کنیم از تغییر رنگ آن می‌توان جلوگیری کرد.

 

چه کار کنیم که بادمجان روغن کمتری برای سرخ شدن لازم داشته باشد؟

اگر بادمجان‌ها را قبل از سرخ شدن در آب نمک یا نمک بگذاریم بادمجان‌ها روغن کمتری برای سرخ شدن لازم خواهند داشت.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چگونه می‌توان سبزی را برای مدت بیشتری نگه داشت؟

اگر سبزی را بعد از شستن بگذاریم تا کاملاً آب آن تمام و خشک شود و سپس در قابلمه در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنیم می‌توانیم برای مدت زمان بیشتری آن را سالم نگه داریم.

 

برای جلوگیری از نفخ لوبیا و حبوبات چه می‌توان کرد؟

اگر چند ساعت قبل از مصرف آن ها را خیس کرده و چندین بار آب آن ها را عوض نماییم تا حدود زیادی از نفخ جلوگیری می‌شود.

 

چگونه می‌توان از تلخ شدن غذا به خاطر لیمو عمانی جلوگیری کرد؟

اگر لیمو عمانی را قبل از استفاده مدتی در آب خیس کرده و چند برش کوچک بر روی آن ایجاد کنیم دیگر باعث تلخ شدن غذا نمی‌شود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

برای درست کردن کباب چگونه می‌توان از سفت شدن گوشت جلوگیری کرد؟

اگر قبل از پخت، گوشت را در مخلوط ماست و روغن و پیاز و زردچوبه بگذاریم گوشت نرم شده و طعم خوبی خواهد داشت.

 

در پخت مربا برای جلوگیری از شکرک زدن چه می‌توان کرد؟

اگر ابتدا شکر را در آب ریخته و روی حرارت شکر حل شود و بعد مواد مورد نظر به آن اضافه شود در این صورت مربا شکرک نخواهد زد.

 

در پخت کیک چگونه می‌توان از خشک شدن روی کیک جلوگیری کرد؟

هنگامی که مواد آماده شد و در فر قرار داده شد باید از باز کردن در فر خودداری شود این عمل باعث می‌شود روی کیک خشک نشود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چه زمانی می‌توان فهمید که خورشت جا افتاده است؟

زمانی که روغن خورشت جداشده و روی سطح خورشت قرار می‌گیرد.

 

در سرخ کردن سیب‌زمینی چگونه می‌توان از چسبیدن سیب‌زمینی به همدیگر جلوگیری کرد؟

برای سرخ کردن سیب‌زمینی روغن باید کاملاً داغ شود و هم چنین از به هم زدن مداوم آن‌ها در حین سرخ شدن باید خودداری کرد.

 

ادویه را چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟

ادویه و هم چنین ترشی غذا را باید دقایق آخر به غذا اضافه کرد تا عطر و طعم بهتری به غذا بدهد.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

در طبخ ماکارونی چه نکاتی باید رعایت گردد؟

باید ماکارونی را که انتخاب می‌کنیم رنگ آن‌ها زرد تیره باشد هم چنین هرچه ماکارونی نازک تر باشد خوشمزه‌تر می‌شود و وقتی که می‌خواهیم ماکارونی را در آب جوش بریزیم مقداری زردچوبه و روغن و نمک و سرکه بریزیم خوشمزه‌تر می‌شود.

 

برای اینکه بستنی مانند آلاسکا یخ نزند چه باید کرد؟

اگر وقتی که مواد آماده شده بستنی را در جایخی گذاشتیم، تا مرحله بسته شدن و گرفتن چندین بار از جا یخی درآوریم و به هم بزنیم باعث می‌شود که از یخ زدنش جلوگیری شود.

 

اگر بخواهیم مربا را خارج از یخچال نگه‌داریم چه باید کرد؟

در این صورت باید بعد از آماده شدن مربا را در شیشه ریخته و در آن را ببندیم به گونه‌ای که هیچ هوایی در آن وجود نداشته باشد سپس در قابلمه آب می‌گذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم در این صورت می‌توان در خارج از یخچال نگه داشت.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چه کار کنیم که گوشت راحت تر پخته شود؟

اگر قبل از آشپزی گوشت را چند ساعت در پیاز و سویا سس بگذاریم هم راحت تر پخته می‌شود و هم طعم بهتری پیدا می‌کند.

 

برای خوش‌طعم کردن برنج چه می‌توان کرد؟

هنگامی که برنج را در آب جوش می‌ریزیم می‌توان مقداری آب‌لیمو و یا ماست به آن اضافه کرد که در خوش‌طعم شدن برنج تأثیر بسزایی دارد.

 

برای درست کردن سوپ شیر چگونه می‌توان از بریده‌بریده شدن شیر در سوپ جلوگیری کرد؟

در سوپ شیر قبل از اینکه شیر را به سوپ اضافه کنیم شیر را باید در ظرف جداگانه بجوشانیم و سپس به سوپ اضافه کنیم تا از بریده‌بریده شدنش جلوگیری شود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

رب را چگونه و چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟

رب برای اینکه در غذا خوش‌رنگ تر و خوش‌طعم تر باشد باید آن را در روغن سرخ کنیم یعنی قبل از اضافه شدن آن به غذا، باید رب را کمی در روغن سرخ کرد و اگر گوجه یکی از موادی است که باید به غذا اضافه شود رب را قبل از گوجه باید به غذا اضافه کرد تا رنگ بهتری به غذا بدهد.

 

چگونه می‌توان بوی بد سیر را از بین برد؟

بوی سیر را به صورت کامل نمی‌توان از بین برد و فقط می‌توان آن را کاهش داد چون عامل بو هم در دهان و هم در ریه می‌باشد اما با مسواک زدن و مصرف لیموترش یا شیر یا چای سبز و آدامس بدون قند و جعفری و هل می‌توان بو را کاهش داد.

 

برای داشتن و تهیه کباب سالم چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

قبل از تهیه کباب، گوشت را در سس بخوابانیم.

گوشت‌های لخم تر را انتخاب کنیم.

گوشت را گرم کنیم.

به طور مرتب گوشت را پشت و رو کنیم.

گوشت را به قطعات کوچک تر تقسیم کنیم.

 

wiki.5040.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

      ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

  • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

  • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

    در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

  • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

      تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • ترفند خوشمزه کردن سویا

    چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

مطالب قبلی این بخش
  • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

    آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

    • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

      آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

      • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

          ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

        • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

            چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

          • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

              ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

            • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                    نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

              • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

                • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                  کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                  • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                    آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                    • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

                         برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

                      • واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                            آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                        • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

                          ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

                          • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

                            نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

                            • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

                              اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …