سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین

 

چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟

ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را بر می‌گردانیم و پوست ماهی را به راحتی از ماهی جدا می‌کنیم.

 

چگونه می‌توان از سیاه شدن قارچ هنگام سرخ شدن جلوگیری کرد؟

اگر هنگامی که قارچ‌ها را سرخ می‌کنیم مقداری آب‌لیمو به آن اضافه کنیم از تغییر رنگ آن می‌توان جلوگیری کرد.

 

چه کار کنیم که بادمجان روغن کمتری برای سرخ شدن لازم داشته باشد؟

اگر بادمجان‌ها را قبل از سرخ شدن در آب نمک یا نمک بگذاریم بادمجان‌ها روغن کمتری برای سرخ شدن لازم خواهند داشت.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چگونه می‌توان سبزی را برای مدت بیشتری نگه داشت؟

اگر سبزی را بعد از شستن بگذاریم تا کاملاً آب آن تمام و خشک شود و سپس در قابلمه در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنیم می‌توانیم برای مدت زمان بیشتری آن را سالم نگه داریم.

 

برای جلوگیری از نفخ لوبیا و حبوبات چه می‌توان کرد؟

اگر چند ساعت قبل از مصرف آن ها را خیس کرده و چندین بار آب آن ها را عوض نماییم تا حدود زیادی از نفخ جلوگیری می‌شود.

 

چگونه می‌توان از تلخ شدن غذا به خاطر لیمو عمانی جلوگیری کرد؟

اگر لیمو عمانی را قبل از استفاده مدتی در آب خیس کرده و چند برش کوچک بر روی آن ایجاد کنیم دیگر باعث تلخ شدن غذا نمی‌شود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

برای درست کردن کباب چگونه می‌توان از سفت شدن گوشت جلوگیری کرد؟

اگر قبل از پخت، گوشت را در مخلوط ماست و روغن و پیاز و زردچوبه بگذاریم گوشت نرم شده و طعم خوبی خواهد داشت.

 

در پخت مربا برای جلوگیری از شکرک زدن چه می‌توان کرد؟

اگر ابتدا شکر را در آب ریخته و روی حرارت شکر حل شود و بعد مواد مورد نظر به آن اضافه شود در این صورت مربا شکرک نخواهد زد.

 

در پخت کیک چگونه می‌توان از خشک شدن روی کیک جلوگیری کرد؟

هنگامی که مواد آماده شد و در فر قرار داده شد باید از باز کردن در فر خودداری شود این عمل باعث می‌شود روی کیک خشک نشود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چه زمانی می‌توان فهمید که خورشت جا افتاده است؟

زمانی که روغن خورشت جداشده و روی سطح خورشت قرار می‌گیرد.

 

در سرخ کردن سیب‌زمینی چگونه می‌توان از چسبیدن سیب‌زمینی به همدیگر جلوگیری کرد؟

برای سرخ کردن سیب‌زمینی روغن باید کاملاً داغ شود و هم چنین از به هم زدن مداوم آن‌ها در حین سرخ شدن باید خودداری کرد.

 

ادویه را چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟

ادویه و هم چنین ترشی غذا را باید دقایق آخر به غذا اضافه کرد تا عطر و طعم بهتری به غذا بدهد.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

در طبخ ماکارونی چه نکاتی باید رعایت گردد؟

باید ماکارونی را که انتخاب می‌کنیم رنگ آن‌ها زرد تیره باشد هم چنین هرچه ماکارونی نازک تر باشد خوشمزه‌تر می‌شود و وقتی که می‌خواهیم ماکارونی را در آب جوش بریزیم مقداری زردچوبه و روغن و نمک و سرکه بریزیم خوشمزه‌تر می‌شود.

 

برای اینکه بستنی مانند آلاسکا یخ نزند چه باید کرد؟

اگر وقتی که مواد آماده شده بستنی را در جایخی گذاشتیم، تا مرحله بسته شدن و گرفتن چندین بار از جا یخی درآوریم و به هم بزنیم باعث می‌شود که از یخ زدنش جلوگیری شود.

 

اگر بخواهیم مربا را خارج از یخچال نگه‌داریم چه باید کرد؟

در این صورت باید بعد از آماده شدن مربا را در شیشه ریخته و در آن را ببندیم به گونه‌ای که هیچ هوایی در آن وجود نداشته باشد سپس در قابلمه آب می‌گذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم در این صورت می‌توان در خارج از یخچال نگه داشت.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

چه کار کنیم که گوشت راحت تر پخته شود؟

اگر قبل از آشپزی گوشت را چند ساعت در پیاز و سویا سس بگذاریم هم راحت تر پخته می‌شود و هم طعم بهتری پیدا می‌کند.

 

برای خوش‌طعم کردن برنج چه می‌توان کرد؟

هنگامی که برنج را در آب جوش می‌ریزیم می‌توان مقداری آب‌لیمو و یا ماست به آن اضافه کرد که در خوش‌طعم شدن برنج تأثیر بسزایی دارد.

 

برای درست کردن سوپ شیر چگونه می‌توان از بریده‌بریده شدن شیر در سوپ جلوگیری کرد؟

در سوپ شیر قبل از اینکه شیر را به سوپ اضافه کنیم شیر را باید در ظرف جداگانه بجوشانیم و سپس به سوپ اضافه کنیم تا از بریده‌بریده شدنش جلوگیری شود.

 

نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

 

رب را چگونه و چه زمانی باید به غذا اضافه کرد؟

رب برای اینکه در غذا خوش‌رنگ تر و خوش‌طعم تر باشد باید آن را در روغن سرخ کنیم یعنی قبل از اضافه شدن آن به غذا، باید رب را کمی در روغن سرخ کرد و اگر گوجه یکی از موادی است که باید به غذا اضافه شود رب را قبل از گوجه باید به غذا اضافه کرد تا رنگ بهتری به غذا بدهد.

 

چگونه می‌توان بوی بد سیر را از بین برد؟

بوی سیر را به صورت کامل نمی‌توان از بین برد و فقط می‌توان آن را کاهش داد چون عامل بو هم در دهان و هم در ریه می‌باشد اما با مسواک زدن و مصرف لیموترش یا شیر یا چای سبز و آدامس بدون قند و جعفری و هل می‌توان بو را کاهش داد.

 

برای داشتن و تهیه کباب سالم چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

قبل از تهیه کباب، گوشت را در سس بخوابانیم.

گوشت‌های لخم تر را انتخاب کنیم.

گوشت را گرم کنیم.

به طور مرتب گوشت را پشت و رو کنیم.

گوشت را به قطعات کوچک تر تقسیم کنیم.

 

wiki.5040.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آشپزی دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • بهترین ظرف برای پخت و پز کدامست؟ بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

    چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

  • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

    در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

  • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

  • hou2923 چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

  • HD-Wallpapersjootix.ir-59 اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

  • 18401 مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • 04-Chinese-Spaghetti--photo ترفند خوشمزه کردن سویا

    چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

  • فوت و فن آشپزی چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

    • پخت برنج ترفندهای پخت برنج

      نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

      • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

        کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

        • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

              خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

          • سیب و موز جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

              جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

            • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

              ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

              • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

                  نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

                • بهترین ظرف برای پخت و پز کدامست؟ بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                  چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                  • نگهداری سیر روش های نگهداری سیر به مدت طولانی

                    ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه …

                    • آشنایی با ماسوره های تزیین خامه آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

                        آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

                      • آموزش روش پاک کردن کنگر آموزش روش پاک کردن کنگر

                        نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

                        • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

                          روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

                          • روش نگهداری موز در فریزر روش نگهداری موز در فریزر

                            روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

                            • روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

                              سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

بالا