چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه کیک بادامی

دستور پخت کیک بادامی 

امروز در بخش آموزش شیرینی پزی مجله تصویر زندگی دستور تهیه کیک بادامی را براتون انتخاب کردیم. این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزس. حتما یک بار هم شده اون رو امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک بادامی :

آرد دو لیوان ونیم
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
وانیل نصف قاشق چ خ
نصف لیوان بادام پودر شده
تخم مرغ ۴ عدد درشت

 

طرز تهیه کیک بادامی

 

طرز تهیه  :

برای تهیه کیک بادامی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک شما ترد شود.

فر را روشن کنید.
سفیده را با همزن به خوبی بزنید تا ابری شده و از همزن نریزد.
سپس زرده تخم مرغ  ، وانیل و شکر را با همزن مخلوط کنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.

سپس در حال هم زدن اول روغن بریزید و بعد شیر. آرد را با مواد مخلوط کنید. زیاد هم نزنید.

درآخر سفیده ابری به صورت دورانی با مواد مخلوط شود.

مواد کیک را در قالب بریزید.

قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ تا یک ساعت بگذارید بپزد.

با خلال چک کنید که پخته یا نه ؟ با فرو کردن خلال نباید مواد به آن بچسبد.

کیک را در صورت تمایل با گاناش یا پودر قند تزیین کنید.

 

نوش جان

 

طرز تهیه کیک بادامی با بافتی نرم

 

منبع:کانال پخت و پز آسان

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی آجیلی طرز تهیه شیرینی آجیلی ترد خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی ترد آجیلی در بخش آموزش آشپزی یک نوع شیرینی حوشمزه دیگه که می تونین برای برای پذیرایی عید درست کنید را انتخاب کردیم. با طرز تهیه شیرینی آجیلی که یک بیسکویت ترد …

  • طرز تهیه دسر کرم نارگیلی

      کرم نارگیلی دسری خوشمزه و مقویه که برای افطار بسیار مناسبه .   طرز تهیه کرم نارگیلی   مواد اولیه برای ۳ نفر : پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم …

  • طرز تهیه خمیر مارزیپان

      طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه ژله تخم مرغی (۲)

     طرز تهیه ژله تخم مرغی (تخم مرغ ژله ای)   قبلا طرز تهیه ژله تخم مرغی رو فرا گرفتین و در این مطلب با روش دیگه ی تهیه ژله تخم مرغی آشنا می شین. ۱) …

  • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

    دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

  • طرز تهیه ژله خاکشیر

    طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

  • نان مخصوص ترکیه ای , نان Dökmesi طرز تهیه نان مخصوص ترکیه ای / نان Dökmesi

    طرز تهیه نان مخصوص ترکیه Dökmesi نان مخصوص Dökmesi یکی دیگر از نان های خوشمزه ترکیه است. این نان خوشمزه را می توانید برای صبحانه و عصرانه صرف کنید. دستور تهیه نان Dökmesi را به شما عزیزان و …

  • طرز تهیه ژله کیک یا کیک ژله ای

      طرز تهیه ژله کیک (POK CAKE) یا کیک ژله ای   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : خامه (زده شده) به میزان لازم پودر …

  • طرز تهیه و تزیین حلوا

    آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

  • طرز تهیه گل رز شکلاتی

    طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

  • ترایفل موزی و نوتلا طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم

    دستور تهیه ترایفل موزی و نوتلا ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط …

  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

  • چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا

    چیز کیک انار یخچالی بدون نیاز به پخت دسر ویژه شب یلدا در این پست طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی که دسری خوشمزه، بدون نیاز به پخت و مناسب مهمانی های شب یلداست را به …